Knaap - Kost • Træning • Coaching Recensioni 260

TrustScore 5 su 5

4,8

Da jeg startede mit 16-ugers forløb var jeg ret uvidende om de korrekte teknikker til de forskellige træningsøvelser og vidste ikke helt, hvordan jeg skulle gribe det an. Nu hvor jeg lige har afs... Leggi di più

Jeg har kæmpet med yoyo vægt mit hele voksenlivog og prøvet alle verdens kure. Endelig kom jeg til sted som hjælp mig til aktuel livsstilsændring, hvor over længere tid de har hjælpet mig at flytte... Leggi di più

Jeg startede mit forløb hos Daniel i oktober, og på den korte tid har jeg tabt mig 14 kilo, fået en masse gode vaner jeg kan bygge videre på, samt ændret min forståelse for mad og madvaner, uden på... Leggi di più

I have been training in Knaap for the last 2 years, with the goal of loosing weight. So far I have lost 16kg and not gaining anything back. This year I got Gianmaria as my trainer. He helped me to los... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

Personlig træner og statsautoriseret klinisk diætist (cand.scient ernæring) i Valby, København. Specialister i vægttab og livsstils-omlægning, med fokus på varige resultater. Kostplaner, trænings-programmer og målrettet personlige træningsforløb.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Anmeldelse af personlig træner Pernille hos Knaap 🌟

Jeg har haft fornøjelsen af at træne med Pernille hos Knaap, og det har været en virkelig god oplevelse. Hun er både dygtig, motiverende og imødekommende. Fra første møde skabte hun en tryg og støttende atmosfære, hvor jeg følte mig set og taget seriøst – uanset niveau og mål.

Pernille formår at sammensætte træningsprogrammer, der er tilpasset præcis mine behov og ønsker. Hun forklarer øvelserne grundigt og giver løbende feedback, så jeg hele tiden udvikler mig og træner korrekt. Jeg har allerede mærket tydelige resultater – både fysisk og mentalt.

Det betyder meget for mig at have en træner, der virkelig brænder for at hjælpe andre med at nå deres mål, og det gør Pernille i den grad. Hun motiverer, udfordrer og støtter – og hun gør det med smil og professionalisme.

Jeg kan varmt anbefale Pernille til alle, der ønsker personlig og effektiv træning i gode rammer. Hun er en kæmpe gevinst for Knaap 🥰

28 giugno 2025

Risposta di Knaap - Kost • Træning • Coaching

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for!

Forløb hos Sabine

Har været i forløb hos Sabine, som har formået at give mig lige præcis den støtte og opbakning som jeg havde brug for på det rigtige tidspunkt. Kunne mærke at Sabine i starten “stod meget tæt” på mig og som tiden gik rykkede sig, så jeg kunne stå på egne ben. Har haft mange gode snakke, bl.a om hvad der bidrager til den mentale sundhed og jeg oplever at have fået motivationen og glæden til at være fysisk aktiv igen. Tusind tak for et fantastisk forløb, Sabine.

23 aprile 2025

Risposta di Knaap - Kost • Træning • Coaching

Tak for dine pæne ord! Det er værdsat!

Godt og motiverende forløb

Jeg har haft et godt forløb på Knaap hos Jan Bernhards-Werge. Jeg har gennemført 16 træninger
Det har været en god motivation ift. at indarbejde styrketræning i min hverdag både som hjemmetræning og i fitnesscentre.

23 aprile 2025

Risposta di Knaap - Kost • Træning • Coaching

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord :)

God vind fremover!

En kæmpe anbefaling af Sabine

En kæmpe anbefaling af Sabine som min mand og jeg har haft som personlig træner siden november 2024, i et forløb med målsætning om at reducere vægten, diætist vejledning og vanecoach. Vi har enetimer hos en meget kompetent og motiverende træner og resultaterne kommer i et fint tempo så vi sikre et varigt resultat. Kan varmt anbefale Sabine.

31 marzo 2025

Hej Ulla,

Mange tak for din fine anmeldelse og anbefaling af Knaap. Det er vi meget glade for. Det er dejligt at du har haft et givende og lærerigt forløb med Sabine som coach.

Knaap Teamet

Har haft et forløb hos Sabine i Valby…

Har haft et forløb hos Sabine i Valby og har virkelig haft gavn og hendes viden omkring kost og træning. 2 mdr. med hendes tilstedeværelse har hjulpet meget på mine tanker om kost og vægttab. Kan virkelig anbefale den dygtige Sabine altid en god støtte og humør i træningen🤩🤩🤩🤩🤩

28 marzo 2025

Hej Dorthe,

Knaap Teamet

Kæmpe anbefaling af Daniel

Jeg har netop afsluttet et forløb hos Daniel, som jeg vil give de varmeste anbefalinger!

Jeg kom til Daniel efter graviditet og barsel med mit første barn og havde mange efterfødselsgener i ryg og bækken, jeg ikke selv kunne få bugt med. Udover ryg- og bækkenproblemerne havde jeg også brug for at tabe nogle kilo og føle mig stærk igen oven på mit graviditets- og barselsforløb.
Fordi jeg havde bøvlet med smerter i ryggen og bækkenet og derfor selv var bange for at komme til at træne forkert, var det vigtigt for mig at komme i gode hænder hos en træner. Jeg følte mig tryg allerede ved første besøg hos Daniel, hvor han spottede alle mine udfordringer og fik lagt en plan, der gav mening for mig, og som kunne passe ind i mit liv. Han har været både dygtig, kompetent og rigtig rart selskab under hele mit forløb, som også betyder noget for mig, hvis jeg skal holde gejsten i et længere træningsforløb.

Jeg har fået meget mere ud af forløbet, end jeg havde turdet håbe på. Jeg føler mig langt stærkere, end jeg har været længe, jeg er kommet et godt stykke af vejen med de kilo, der skal af, og min ryg og mit bækken har det MEGET bedre. Samtidig har jeg aldrig haft så meget lyst til at styrketræne, som jeg har nu. Daniel har givet mig en fornyet træningsglæde, så jeg har lyst til at fortsætte selv, efter jeg er færdig med mit forløb. Daniel har fået mig til at se alle de muligheder, der er for at få mere bevægelse ind i en travl hverdag med børn.
Nu er træning blevet en ting, jeg prioriterer, så jeg har det godt i min krop. Det kunne ikke være bedre.

Jeg vil ikke tøve med at kontakte Daniel igen, hvis jeg en dag får brug for endnu et skub i den rigtige retning!

25 marzo 2025

Hej Karen,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på den tid du har brugt på at skrive en lang beskrivelse af dit vellykket forløb. Vi er meget glade og stolte over, at din oplevelse har været god og at du ville komme tilbage til os.

Knaap Teamet.

En kæmpe anbefaling af Sabine.

En kæmpe anbefaling af Sabine.
Har netop afsluttet et godt 4 md. forløb hos Sabine, hvor målet var at tabe mig igennem varig kostomlægning og træning. Sabine har lært mig at finde min egen balance i forhold til kost og træning gennem gode råd og god vejledning, så jeg nu kan opretholde nye gode vaner.
Sabine er en virkelig dygtig coach, der skabe nogle gode sunde og længerevarende livsstilsændringer, og det er tydeligt at hun har en stor viden inden for kost, ernæring og træning.
Sabine er en utrolig nærværende og omsorgsfuld coach, der virkelig lytter til en. Hver gang jeg var “nede” fordi jeg ikke syntes at det gik hurtigt nok med vægttabet, fik Sabine mig på hesten igen ved at fremhæve alle de positive ting der var sket- som jeg ikke så på vægten, og jeg er altid endt med at gå hjem med nyt gåpåmod og en masse ny energi og en fornyet tro på mit nye liv.
Så de varmeste anbefalinger af Sabine, der udover at være utrolig dygtig, også er den sødeste, gladeste og mest empatiske coach nogen kan ønske sig.
Jeg kommer virkelig til at savne hende og vores gode samtaler og 1:1 træning❤️

23 marzo 2025

Hej Lotte,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at høre om dit forløb hos os med Sabine som coach, har været vellykket. Endnu en gang, tak for de pæne ord om Knaap.

Knaap Teamet.

Det nye sted i Valby

Jeg har gået i knapt 2 år hos Knaap. Da det lå på Værkstedsvej, synes jeg, det var fantastisk. Har haft to forskellige trænere, som har været virkelig dygtige.
Men de nye faciliteter, som er fællesrum, i Valby. Synes jeg ikke er optimale eller lever op til Knaaps standart. Man skal vente på samtale rummet, kun et toilet/bad (man skal vente hvis der er en person i bad) De spontane, måske svære samtaler der kan dukke op under træningen, kan andre høre. Det tiltaler ikke mig. Derfor stopper jeg. Der er for langt for mig at komme til Østerbro. Ellers havde det været en mulighed.
Men tak for et par sjove og inspirerende år.

12 marzo 2025

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft et godt langt forløb hos os!

Knaap teamet.

Det absolut bedste forløb hos Sabine

Jeg har haft et forløb hos Sabine, som jeg har været meget glad for. Sabine er en virkelig dygtig og nærværende coach. Hun går op i at skabe nogle fede og effektive træninger, hvor der er rum til sammen at justere på øvelserne efter behov. Jeg vil til hver en tid anbefale Sabine til alle som har brug for en coach, som møder dem dér, hvor de er og som altid åbent og omsorgsfuldt lytter og giver gode råd og tips med på vejen. Det er tydeligt at Sabine går op i at skabe nogle gode, sunde og længerevarende livsstilsændringer for sine klienter og ikke blot noget man overholder, så længe man har et forløb hos hende. Jeg vil klart vælge Sabine igen, hvis jeg skal have et forløb hos Knaap :-)

11 gennaio 2025

Hej Marigona,

Tak for din anmeldese af Knaap. Den sætter vi stor pris på! Dejligt at læse at du har haft et godt forløb hos Sabine. Igen mange tak for din anmeldelse og anbefaling.

Knaap teamet.

Sabine hos KNAAP er fantastisk!

Sabine hos KNAAP er fantastisk!
Jeg har gået i 3 måneder hos Sabine, og har været SÅ glade for det. Helt konkret har Sabine hjulpet mig med at justere de dårlige vaner igennem evidensbaserede råd og god vejledning - ganske små justeringer med store resultater over tid. Jeg har altid været meget 'enten eller' i min tilgang til både kost og træning med det resultat at de gode toner ofte ebbede relativt hurtigt ud. Hos Sabine fik jeg hjælp til at finde min egen balance, så jeg kan opretholde de nye, gode vaner - og så er det ovenikøbet en fornøjelse at være i selskab med hende! Sådan et varmt og sjovt menneske :)

Helt konkret kan jeg nu:

- Gå ind i et hvilket som helst træningsrum og selv sammensætte en effektiv helkropstræning. Det giver frihed i træningen og følelse af mere ejerskab over øvelserne.

- Korrekt viden om teknik og egne grænser, der gør, at jeg kan presse mig selv uden at få skader.

- Små, lette daglige vaner til mindre snacking, søde sager og lavt blodsukker, og mere bevidsthed om hvad min krop har brug for, og hvordan jeg bedst får dækket dens behov.

- Mere viden om min krops konkrete behov for vitaminer og proteiner.

- Mindre fokus på vægt, mere fokus på følelse af kroppen.

Alt i alt - jeg kan ikke anbefale Sabine nok!

3 febbraio 2025

Hej Christina,

Tusind tak for de flotte ord om dit forløb hos Knaap. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse og har ønsket at dele din tanker omkring det. Vi er glade for at læse, at dit forløb hos Knaap og med Sabine som coach har været anbefalingsvædigt.

En investering for livet

Efter en sygemelding investerede jeg i mit helbred hos Knaap. I løbet af 2-3 måneder har jeg gennemgået et forløb, der har gjort mig sundere og stærkere end nogensinde før! Jeg har fået et helt nyt gåpåmod og masser af energi.
Forløbet har taget hensyn til min hverdag og mine vaner, og de er nu blevet en naturlig del af mit liv. Særligt de personlige 1:1trænings sessioner har været kanon og styrket min teknik enorm meget.
Udover kost og træning har jeg lært at vende dårlige vaner til gode vaner og det har gjort en stor forskel i min hverdag.
Knaap har hjulpet og støttet mig med at få et sundere og stærkere liv – både fysisk og mentalt og givet mig værktøjerne til selvstændigt at kunne træne og få styr på kosten.

17 novembre 2024

Hej Faniel,

Tusind tak for din anmeldese og anbefaling af Knaap. Vi er super glade for at din oplevelse af os har været god og dit forløb har været skræddersyet til dig og dine behov.

Knaap teamet.

I got more than I expected

If you're looking for motivation, good results, and tips on how to balance life and fitness, this is the right place for you! It was a pleasure to work with Daniel. He is professional and dedicated, well educated and experienced. As a former athlete, I knew how to train and what nutrition should be, but my biggest problem was a lack of motivation. Through our meetings, we created strong motivation and shifted the focus from simply losing weight to a more active and healthy lifestyle, where there was room for fitness, walking, different activities and more joy in life. And as a result, I not only lost weight, but also gained energy, fell in love with long walks and built a system that I try to follow. Summarizing all of the above in two words - highly recommend.

2 ottobre 2024

Hi Mila,

Thanks for your recommendation. we are delighted that your time at Knaap has been so good and helpfull.

Br.
Knaap team

Kæmpe anbefaling til Clara

Jeg vil gerne giv Clara min varmeste anbefaling! Jeg kom med et ønske om at tabe mig men jeg fik så meget mere end det! Jeg startede først på et 10 ugers forløb hos Clara men fandt hurtig ud af jeg gerne ville forlænge mit forløb med 8 uger da jeg simpelthen ikke kunne undvære vores træning og de gode vaner vi var ved at skabe sammen på blot 18 uger har jeg formodet at tabe over 11 kg og det er aldrig lykkes før! Med konstant støtte og opbakning og en skrædder syet kostplan gjorder Clara det lige pludselig sjovt og spændende at ændre gamle vaner og komme ind i en god træningsrutine jeg er gået en størrelse ned i tøj og min selvtillid er helt i top før jeg startede hos Clara hadet jeg styrketræning og det var det værste jeg vidste men idag elsker jeg det og synes det er det fedeste i verden så af hjertet tak for knap og Clara

4 novembre 2024

Hej EB,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling af Knaap og af vores dygtige kollega Clara. Vi er meget glade for at du har haft et godt forløb!

Knaap teamet

Endelig noget der hjalp mig med at komme i form

I flere år har jeg prøvet på at komme i god form. Jeg har prøvet svømning, jiu-jitsu, håndbold, bordtennis, fodbold, fægtning, ring-fit adventure, underlige diæter, og træningsprogrammer på nettet.

Ingen af dem virkede for mig, da jeg hurtigt blev demotiveret eller forvirret over om jeg egentlig gjorde det rigtigt. Derfor tænkte jeg at det var en god idé at prøve med en personlig træner.

Jeg startede mit træningsforløb hos Knaap med træneren Anders Larsen for 1 måned siden, og det har været helt fantastisk. Der blev taget højde for, hvordan jeg gerne vil dyrke motion (træner derhjemme, da jeg har langt til et fitness center), og blev givet små nemme ændringer i min kost, for at kunne nå mit mål om at tabe mig og få nogle større muskler.

På 1 måned er jeg gået fra 83,7kg til 80,6kg, jeg gik fra aldrig at kunne tage en armbøjning, til at jeg nu synes de er sjove at tage, mit tøj passer mig meget bedre, jeg kan se muskler i spejlet, jeg aldrig har set før, og livsstilsændringerne var super nemme at implementere.

Anders var super motiverende, altid villig til at svare på mine spørgsmål omkring kost, eller finde alternative øvelser, til dem jeg ikke kunne lide at udføre, så jeg havde et par træningsplaner, som passede perfekt til mig.

Jeg kan kun anbefale Knaap, og håber du vil prøve dem af.

26 settembre 2024

Hej Anders,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og anbefaling af Knaap og af Anders.
Vi sætter stor pris på denne!
Vi er meget glade og stolte over, at dit forløb har været så givende som du beskriver.

Tusind tak.

Kan bestemt anbefales

Har siden februar gået hos knaap på Østerbro hvor jeg har været tilknyttet Jan. Har været yderst tilfreds med mit forløb hos Jan som har været motiverende, god med råd og vejledning. I min tid hos knaap har jeg smidt ca 11 kg og gået en tøj str ned. Mi selvtillid omkring mig selv og min krop har fået et gevaldigt nøk opad. Kan bestemt anbefale et forløb knaap

4 settembre 2024

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse! Så sejt at du har rykket dig så meget som du har. Tusind tak for din anbefaling af os, den sætter vi meget pris på!

Knaap teamet.

Trygt, hårdt og lærerigt. Kan klart anbefales

Jeg begyndte på et forløb hos Knaap efter at have startet lidt op på styrketræning selv, for at få viden om hvad og hvordan jeg skulle gøre. Jeg har i løbet af forløbet fået en masse viden om hvordan jeg træner rigtigt, hvad jeg skal være Obs på, og fået gode tips til min kost, der passer ind i min hverdag.
Det har virkeligt hjulpet mig meget, jeg føler mig for første gang tryg i styrkeområdet i fitness, og kan rent faktisk se nogle vilde resultater. Knaap har været profesionelle, leveret trygge rammer og taget det hele i et tempo jeg kunne være med på, hvor der også er masser af plads til de “dumme spørgsmål” man kan have som nybegynder.
Kan klart anbefales!

3 settembre 2024

Hej Frederik,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling af Knaap.
Vi er meget glade for din oplevelse af os og af Jan som coach.
Tusind tak for din anmeldelse.

Knaap teamet.

Motivationen skal komme er sted fra.

Det er morgen og jeg sender Jan hos Knaap en kærlig tanke. Jeg var til min ugentlig træning igår og det minder min krop mig nu om.
De sidste 6 mdr. har jeg trænet sammen med Jan - i starten 3 x om ugen, men de senere måneder hver tirsdag. Resten af træningen står jeg selv for.

Jeg er 56år og bærer i mit arbejde ofte rundt på tunge og især upraktisk udstyr. Det vil jeg gerne kunne blive ved med, og i dag kan jeg mærke en helt anden udholdenhed og grundstyrke - det her skulle jeg have gjort for længe siden.

Mit samarbejde med Jan er ikke bare træning, men også ugentlig vejning og diskussion af hvordan det går med egen træning, og samtalen er faktisk vigtigere end man skulle tro. Den er lige så motiverende som de ændringer jeg oplever i og på min krop. Det gør en enorm forskel og nu er jeg endda også begyndt at løbe igen.

Jeg har før været medlem i SATS og mange andre steder, havde fået opbygget en samling af vægte, træningsbænk, romaskine etc. derhjemme, men motivationen manglede. Den fandt jeg hos Jan og Knaap.

31 luglio 2024

Vanecoaching hos Pernille

Jeg har netop afsluttet et coaching forløb hos Pernille fra Knaap. Det har virkelig været et godt sammensat forløb, med god støtte, forskellige øvelser og tid til refleksion. Jeg har fået værktøjer til at, fokusere på de gode vaner ift. kost og træning, som jeg kan tage mig med videre i livet.

Tak til Pernille for at have været en støttende og forstående coach.

18 luglio 2024

Hej May,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at din oplevelse hos Knaap med Pernille som coach, har været god. Vi sætter stor pris på din tid, du har brugt på denne anmeldelse og anbefaling. Tusind tak.

En super god oplevelse

Har lige afsluttet et 3 måneders forløb hos Pernille. Mit mål var en kostomlægning og vægttab. Men jeg fik mere end det. Jeg fik et sundere syn på min kost. Jeg behøver ikke fravælge nogle fødevarer og i det hele taget være så fokuseret på det jeg spiser, hvilket gjorde at jeg slap kontrollen og spiser mindre. Jeg fik den støtte jeg havde brug for i de perioder hvor det hele skred lidt … for det gør det jo når man skal have nye vaner. Jeg fik trænet mine knæ, fik en ny træningsrutine og er i det hele taget blevet stærkere … både fysisk og psykisk. Så da forløbet sluttede havde jeg fået de værktøjer jeg skulle bruge til at fortsætte min rejse.

20 luglio 2024

Hej B. Eldrup,

Tusind tak for din anmeldelse af Knaap og af Pernille. Vi er meget glade for at din oplevelse hos Knaap har været god og brugbar. Det lyder til at du er blevet mødt i øjenhøjde og dit forløb har været skræddersyet til dig. Det er vi glade for.

mange tak for anmeldelsen.

Gode trænings faciliteter

Min målsætning med at starte et forløb hos KNAAP var, at få en følelse af at være sund og stærk i kroppen.

Min sundhedscoach er Jan og jeg har gennem hele forløbet været meget tilfreds.

Jan er faglig dygtig, god til at motivere og skaber et behageligt rum for træning.

Jeg har fået ideer’ til kostplan samt træningsprogram, både til fitnesscenter og træning hjemme. Jeg har fået fokus på at træning gør mig glad, giver energi og velvære. Forløbet har motiveret mig til selv at fortsætte med træningen.

Jeg giver mine bedste anbefalinger til KNAAP og Jan.

7 luglio 2024

Hej Randi,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din beskrivelse af din oplevelse hos os. Vi er meget glade for at du har haft et godt forløb!