Studenterrepræsentant på vegne af 2.b HCØF Super service. Inkl. Hurtigt, informativt og venligt introduktionsmøde på skolen. Elevkompagniet har et bredt udvalg af trøjer i forskellig prisklas... Leggi di più
Hej, skriver angående studietrøjer som mig og min klasse bestilte, da vi skal rejse i 2.G HELE min klasse er så glade for hoodiesne. Designet bag på er superflot og detaljeret. Det virkelig et go... Leggi di più
En helt klar anbefaling! Det var hurtigt, nemt og god service! Jeg er klasse repræsentant, hvilket betyder, at jeg stod for at kontakte elevkompagniet som gjorde det nemt for mig! De svarede ganske... Leggi di più
Trøjerne har en rigtig god kvalitet, og de lugter ikke. Trykket er dog lidt ru, og nogle steder kan det virke lidt sløret, men overordnet er trøjen god som studietrøje
Elevkompagniet er specialiseret leverandør af studietrøjer i Danmark. Vi specialiserer os i at skabe unikke og personaliserede trøjer, som kan markere fællesskabet og de mindeværdige øjeblikke i gymnasiet. Med fokus på høj kvalitet og fremragende kundeservice sørger vi for, at dine studietrøjer bliver præcis, som du ønsker, og leveres til tiden. Uanset om du er elevrepræsentant eller en del af en klasse, hjælper vi med at gøre jeres studieturstrøje endnu mere uforglemmelig. Besøg vores hjemmeside for at designe jeres egne studietrøjer i dag!
Asger Rygs Gade 9, 1727, København V, Danimarca
- Info@elevkompagniet.dk
- elevkompagniet.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Kom efter 2 uger
kun en god oplevelse, perfekt!
Studenterrepræsentant på vegne af 2.v fra frederiksborggym. og HF.
virkelig godservice. super fedt og informativt introduktionsmøde på skolen, det gjorde det hele meget federe at vi fik mødt dem der skulle hjælpe os. Elevkompagniet har en super god mulighed for selv tat kunne mix and match trøjer udfra hvad den enkelte elev ønsker, gode priser, flotte farver og god kvalitet!!
Der var en lille fejl med tryk str. men elevkompagniet var super hjælpsomme og ønskede kun det bedste- derfor var de super søde og hjalp med at fikse dette. trøjerne kom hurtigt, og ingen klager om hverken kvalitet, materialer og tryk.
- super nemme at kunne skrive til hvis der var noget, hurtigt og hjælpsomme svar kun!
anbefalder stærkt!!
5/5 stjerner fra FG
Let kontakt, hurtig levering og god kvalitet
Super god vejledning og process. Vi står allerede med vores super fede trøjer som vi kan bruge inden studierejsen.
Tusind tak!
Nemt at få fat i dem
Nemt at få fat i dem, hvis man har spøgersmåle angående trøjerne. Er klar på at hjælpe en. Trøjerne var der fejl på, men de sendte nye trøjer afsted med det samme. Mega søde mennesker
Fed service :D
God kvalitet
god service
Vores oplevelse som klasse var mega god. Vi igangsatte processen med trøjerne, men klassen skiftede derefter mening og vi ønskede ikke studietrøjer alligevel. vi skulle derfor afmelde vores ordre hvor elevkompagniet var rigtigt søde og samarbejdsvillige og hjalp os med at anullere ordren. jeg vil derfor gerne gerne anbefale elevkompagniet på min og min klasses vejene.
Der var god kommunikation undervejs og…
Der var god kommunikation undervejs og alt var dejligt nemt at håndtere.
MEGA fede trøjer!!!
På vegne af 2.b HCØF Super service
Studenterrepræsentant på vegne af 2.b HCØF
Super service. Inkl. Hurtigt, informativt og venligt introduktionsmøde på skolen. Elevkompagniet har et bredt udvalg af trøjer i forskellig prisklasse, udformning og farver.
Klassen var lang tid om at bestille og fik først sendt ordre afsted en måneds tid inden afrejse. Dog kom trøjerne hurtigt, og ingen klager om dem. Kvalitet materialer og tryk.
Dialog mellem repræsentant og firma har været hurtig og venlig.
5 stjerner herfra :)
Kan helt klart anbefales!!
Kan helt klart anbefales!!
Virkelig god kvalitet med god service.
Vi som en klasse havde en masse spørgsmål om trøjerne osv. De blev taget rigtig godt imod og vi fik svar på alt - meget hurtigt også.
Så hvis i ska have flotte trøjer med god kvalitet + god service, så er elevkompagniet helt klart noget for jer!
En helt klar anbefaling!
En helt klar anbefaling!
Det var hurtigt, nemt og god service!
Jeg er klasse repræsentant, hvilket betyder, at jeg stod for at kontakte elevkompagniet som gjorde det nemt for mig! De svarede ganske hurtigt og hjalp med alt vi havde brug for! Min klasse og jeg er ufattelige glade for vores trøjer og vi anbefaler hvis din klasse kunne tænke sig god kvalitet, hurtig levering og fantastisk service!
Studietrøjer
Min klasse og jeg har lige modtaget vores trøjer, i god stand. De var pakket rigtig godt ind i æsken, så de ikke blev krøllet. Jeg valgte min i en str. S og lad mig bare sige WOW, den passede perfekt !!! Jeg kan slet ikke snakke nok om kvalitetet, hold da op, det føltes så blødt som smør, det var lækkert!!! Jeg valgte også at tage et albansk flag på, og det var også helt perfekt, farven var flot, og lækkert markeret, god kvalitet. Jeg vil 100% råde jer til at bestille trøjer herfra, da de er perfekte og servicen var helt på toppen. Vi alle var super super glade for dem, og vi kommer uden tvivl til at handle her igen.
BEDSTE TRØJE - ANBEFALER🙌🏽🤩
Hej, jeg er enormt glad for min trøje!!😍
Den er super fin, god kvalitet, og virkelig behagelig at have på. Jeg elsker den blå farve og kan klart anbefale at den skal købes med det samme! Det at man kan få flag på samt kælenavn evt. andet på trøjen, gør den også meget personlig hvilket kun gør trøjen endnu bedre!!😍😍
God kvalitet og behagelige
Virkelig glad for min hoodie. God kvalitet, og virkelig behagelige.
Hoodies i top kvalitetet
Det virkelig et godt minde som jeg ville beholde fordi den er så flot.
Elsker at man kan vælge forskellige kvaliteter, T shirts, hoodie med lynlås mm.
Super glad for det, anbefaler der gerne til andre gymnasier
Virkelig glad for min trøje
Virkelig glad for min trøje. Kom med en fejl på, men de håndterede det så godt.
Gode hoodies men der var fejl på nogle…
Gode hoodies men der var fejl på nogle af dem, men de håndterede det rigtig godt
Alt var perfekt
Alt var perfekt, virkelig glad for den og kom ret hurtigt
Jeg er tilfreds med trøjen
Jeg er tilfreds med trøjen. Kvaliteten var god og den levet op til standarten.
Det var en fin trøje og fin kvalitet