Gitte er super dygtig og kompetent. Hun forstår virkelig at fremhæve dit ansigt på den rigtige måde. Hun er ærlig og siger, hvis hun ikke føler at din egen idé passer godt til dit ansigt. Hun får en... Leggi di più

Gitte gør et virkelig flot stykke arbejde. Æstetisk og altid perfekt resultat. Hendes vejledning er faglig, omsorgsfuld og man er altid tryg i hendes hænder. Kører gerne lidt længere for den rigtige b... Leggi di più

Jeg har modtaget behandlinger ved Gitte de sidste 6 + år! Hun er professionel, meget kompetent indenfor hendes virke altid up to date og virkelig dygtig samt empatisk behandler. Jeg kører ret langt fo... Leggi di più

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Dygtig og kompetent

Hun får en virkelig til at føle sig tryg i hendes hænder.

24 marzo 2026

Klinik aya

Klinik aya, er der altid for en, og finder altid den rette behandling, man føler sig i den grad tryg og i gode hænder, og for mig som har 1 time plus i kørsel tager jeg gerne vejen, for det er så vigtigt at føle der blir lytte og der er tid og man er tryg i den behandling man modtager.

15 maggio 2025

Kæmpe anbefaling

Gitte er super kompetent, grundig og dygtig - og ikke mindst sød. Hun forstår at kigge på ansigtet og se, hvad der skal fremhæves, og hun laver ikke noget, hun ikke kan stå inde for. Jeg føler mig altid i meget trygge hænder - jeg er glad, når jeg er der og endnu gladere, når jeg igen og igen går fra KlinikAya med et pænt resultat. Kan KUN anbefale klinikken!

9 gennaio 2026

Glad glad glad og tilfreds

Jeg er ovenud lykkelig for at jeg valgte klinik aya 🩷 så god service - bare en følelse af tryghed og ærlighed 🩷 tusind tusind tak! Vi ses helt sikkert i det nye år 🩷

22 dicembre 2025

Jeg elsker Gitte

Jeg elsker Gitte, jeg har kommet hos hende over 6 år nu, og efter hver behandling fortæller jeg hende at det er det bedste sted i Hele Frederikssund.
Hun er lyttende og skide sjov samtidig.
Tusinde tak Gitte

6 ottobre 2025

Professionel og god service

Jeg været fået 3 filler behandlinger hos Klinik Aya og har alle tre gange fået verdensklasse service og behandling af Gitte 😍 Hun er meget professionel og som klient har jeg følt mig tryg hele vejen igennem. Dette gælder helt fra min første kontakt inden min 1. behandling til efter mine behandlinger, hvor Gitte har besvaret alle de spørgsmål, jeg måtte have. Jeg kan varmt anbefale Klinik Aya og Gitte 🫶🏼

24 giugno 2025

Jeg har været hos Gitte i flere år nu

Jeg har været hos Gitte i flere år nu, og hver gang føler jeg mig tryg og godt guidet. Hun er meget dygtig og laver så flotte resultater, er altid så glad når jeg går ud af døren. Kan varmt anbefales <3

3 giugno 2025

Som altid super god service👍 Man er…

Som altid super god service👍 Man er helt tryg ved Gitte’s behandling, og så er det utrolig flot at man kan komme og få en lille ekstra “tur” efter 14 dage, hvis man ikke syntes resultatet er helt som ønsket! Kan varmt anbefale Klinik Aya!

15 maggio 2025

100 % tryg

Gitte er super sød og imødekommende. Det er tydeligt at mærke hendes passion for sit arbejde.
Jeg er 100 % tryg i hendes hænder.
Er så glad for resultat, det er så fint og naturligt.

22 aprile 2025