Klinikaya Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg har gået hos Gitte i Klinik Aya i flere år, og jeg har kun gode ting at sige. Jeg føler mig altid i trygge hænder, og derfor kan jeg varmt anbefale hende. Jeg kører gerne vejen fra Nørreb... Leggi di più

Gitte er den rareste behandler, jeg nogensinde har mødt. Jeg var meget nervøs for smerte, da jeg tidligere har haft dårlige oplevelser hos en anden klinik, men Gitte formåede virkelig at berolig... Leggi di più

Jeg har modtaget behandlinger ved Gitte de sidste 6 + år! Hun er professionel, meget kompetent indenfor hendes virke altid up to date og virkelig dygtig samt empatisk behandler. Jeg kører ret langt fo... Leggi di più

Jeg været fået 3 filler behandlinger hos Klinik Aya og har alle tre gange fået verdensklasse service og behandling af Gitte 😍 Hun er meget professionel og som klient har jeg følt mig tryg hele vejen... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

13 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg er kommet hos Gitte i ca 6 år

Jeg er kommet hos Gitte i ca 6 år, og altid følt mig i dygtige hænder. Gitte har sine kunders velbefindende, skønhed og sikkerhed på hjertet.
Det er en lækker og hyggelig klinik, hvor man føler sig tryg og velkommen.
Gitte er et varmt menneske, og der er altid plads til en snak og et godt grin.

8 agosto 2024

Varm, rar og super dygtig behandling

Gitte er den mest søde og nænsomme behandler jeg har været hos, og til fornuftige priser contra andre klinikker. Så selvom en behandling m. nåle aldrig er det fedeste, så gør Gitte det til en hyggelig oplevelse i lækre omgivelser og forsøger aldrig og “sælge” andet end den behandling du kommer for. Så kan varmt anbefale denne klinik.

7 agosto 2024

Gitte er en yderst kompetent og…

Gitte er en yderst kompetent og elskelig behandler, hvor jeg altid føler mig i gode trygge hænder. Gitte er eminent til håndtere min nåleskræk. Jeg har fået behandlinger hos Gitte i ca. 3 år, og været meget tilfreds med alle behandlingerne. Jeg anbefaler altid Klinik Aya til dem der gerne vil ældes med ynde.

6 agosto 2024

Den bedste og mest profesionelle klinik…

Den bedste og mest profesionelle klinik hvor Gitte yder så god og professionel behandling, råd og vejledning. Jeg har været fast kunde i klinikken i ca 3 år og kunne ikke drømme om at gå andre steder. Jeg kan kun varmt anbefale klinik Aya.

5 agosto 2024

Varmeste anbefaling til klinik Aya

Hos Klinikaya får man altid den bedste og varmeste behandling. Gitte er top professionel og virkelig dygtig. Der er altid plads til en lille hygge snak med smil og gode historier. Gitte står altid klar med gode råd og hjælp hvis man har behov.
Dejlig dejlig klinik med masser af forskellige lækre behandlings muligheder. Helt klart et af mine favorit steder.
Tak til Klinik Aya

29 luglio 2024

Det spiller bare 👍🏻

Jeg er ny i branchen, men jeg har hele tiden følt mig tryg og i gode hænder. Hvilke er alfa omega for mig når det handler om mit ansigt. Og så er hun bare skide sød 🤩

5 luglio 2024

Skønt sted at komme

Jeg er kommet i Klinik Aya de sidste tre år og jeg køre langt for at besøge Gitte. Man bliver mødt med en varme og imødekommenhed hver eneste gang og hun kan altid huske dig, når du kommer, selvom der går et par måneder imellem behandlingerne. Gitte lytter, kommer med gode råd - men respektere også dine ønsker, som jeg værdsætter meget.

Gitte er dygtig og du får den bedste behandling, så jeg kan i den grad anbefale at besøge Klinik Aya.

2 luglio 2024

Hjertevarm, dygtig og professionel!

Gitte er utrolig hjertevarm, professionel og yderst dygtig til sit arbejde. Jeg føler mig altid i så trygge hænder, og tager gerne hele vejen fra Valby til Frederikssund for at få behandling hos Klinik Aya. Jeg kan varmt anbefale alle, der drømmer om at få foretaget kosmetiske behandlinger, at få det udført af Gitte 👄💓

27 giugno 2024