To kilo kaffebønner - Brasilien Daterra sunrise - ankommer til tiden, som sædvanligt. Pakket i delikate hvide poser, med indbygget lynlås! Maskinen er varm. Bønnerne kværnet. Presset øges, og de br... Leggi di più

Vi har handlet hos Kaffeagenterne i flere år, og oplevelsen er altid god! Vi rister selv, og udvalget af grønne bønner i høj kvalitet er stort og godt! Alle burde riste selv - vores lille Gene Café... Leggi di più

Jeg havde bestilt nogle ting fra kaffe agenterne, bl.a. nogle glas, der var blevet knust under transport. Jeg afviste pakken og kontakte kaffe agenterne, som var utroligt hjælpsomme. Jeg fik send... Leggi di più

1. Rivendita di caffè

Salg af rå og ristet kaffe fra eget risteri i Randers. Endvidere specialist i espressomaskiner, kværne, kafferistere m.m.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Hurtig levering 👍 jeg køber gerne…

Hurtig levering 👍 jeg køber gerne koffeinfri kaffe, hele bønner og det smager bare dejligt. Desuden elsker jeg kaffe med smag. Dark chocolate er min favorit 🥰 Kaffeagenterne har også en afdeling med rigtig lækkert the 🤩
Et besøg i butikken er bestemt også en oplevelse og personalet er virkelig venlige og servicemindede 👌👌

26 marzo 2026

Hurtig levering men desværre virkelig…

Hurtig levering men desværre virkelig smagsløs “espresso” - købte 2 kasser til iskaffe, men de smager ikke af noget 😔 Sirup var okay mending ret syntetisk i smag, så det kan jeg desværre ikke anbefale. Havde forventet mere til prisen. Øv!

9 febbraio 2026

Jeg har rundt regnet været kunde hos…

Jeg har rundt regnet været kunde hos jer i 20 år og har været godt tilfreds, dog har I svigtet i et spørgsmål jeg havde fremsendt først i januar måned som havde føgende indhold: Jeg vat i Thailand sidst 90erne og var på en lille café i Puhket Town hvo vi fik serveret Blue Mountin (verdens dyreste kaffe). På et tidspunkt efterlyste jeg denne kaffe hos jer og fik at vide at der ikke var grundlag i danmark for denne kaffe, men I anbefalede en bønne som mindede om Blue Mounten og som jeg bestilte, men på et tidspunkt kunne I ikke skaffe bønnerne og så gik det efter nogle år ud af min hukommelse. Men mit spørgsmål til jer var på det tidspunkt om I kan huske hvilken bønne det var som I anbefalede? Jeg fik aldrig svar!

1 febbraio 2026
Logo di kaffeagenterne

Risposta di kaffeagenterne

Hej Jørgen - tak for dig og for din fine anmeldelse - og beklager selvfølgelig at du ikke har fået svar - så her er det: et godt alternativ til Blue Mountain kunne være vores kaffe fra Papua Ny Guinea :-)

Reservedele.

Jeg bor i København, jeg har nu og da haft brug for reservedele til min gamle Rancilio maskine. Altid god
service og hjælpsomhed, som jeg ikke har kunnet opdrive øst for Storebælt.

Hans Jørn Kristensen.

23 gennaio 2026

Hurtig levering

Hurtig levering. Jeg er lidt ny i det med selv at riste kaffe. Så startede ud med en Etiopisk kaffe. Og det var en rigtig god oplevelse.
Kaffen duftede fint . Lidt af hø tænker jeg. Og efter 8 minutter i ovnen, så begyndte det at dufte af kaffe. De fik 11 minutter og en dejlig frisk kaffe var resultatet.

11 dicembre 2025

Besvarer ikke henvendelser

Jeg skrev fornylig en anmeldelse, hvor jeg nævnte, at jeg ikke kunne komme i kontakt med firmaet via deres kontaktformular på hjemmesiden. De svarede på anmeldelsen og foreslog at ringe direkte til dem. Det har jeg nu prøvet et par gange...

Ventemusikken hakker konstant, så man hele tiden tror, at de er i gang med at besvare opkaldet. Det er dog det mindste problem. Mere forstyrrende er det, at de lægger på, når man har stået i kø i nogle minutter.

Det virker i stadig højere grad til, at firmaet simpelthen ikke vil kontaktes.

Det skal siges, at jeg var ganske tilfreds med min levering fornylig, men jeg havde et ret afgørende spørgsmål, inden jeg evt. kunne lave en ny og flere fremtidige ordrer. Når jeg ikke kan få svar på dette, kommer jeg desværre ikke videre.

10 dicembre 2025