Meget, meget venlige og imødekommende personale. Ekspederede min pakke inden for 4 timer til levering.👍 Desværre lod GLS den bare ligge.☹️ Ringede til firmaet og var utilfreds, tænkte om det kom... Leggi di più
Hej Jeg har givet et portafilter i gave til min kæreste og prøvet at få fat i espresso tools da portafilteret ikke kan skilles og dermed vaskes Jeg har haft fat i dem 3 gange (måske flere) før... Leggi di più
Fik leveret et forkert portafilter, men fik den bedste service. En af ejerne kom forbi mit arbejde og vi fik byttet til det korrekte. Det hele gik super hurtigt og jeg stod med det rigtige i hånden... Leggi di più
Espresso Tools er din pålidelige kilde til espressoudstyr i topkvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter designet til at forbedre din espressooplevelse. Vi har vi alt, hvad du har brug for til at forbedre den perfekte kop espresso derhjemme eller på din café. Vores produkter er håndplukket for at sikre holdbarhed, funktionalitet og stil. Uanset om du er en professionel barista eller en kaffeentusiast, er Espresso Tools dedikeret til at levere espressoudstyr, der opfylder dine behov og løfter din kaffebrygning til nye højder.
Robert Jacobsens Vej, 2300, København, Danimarca
- Info@espressotools.dk
- espressotools.dk
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Ingen kontakt til kundeservice
Hej
Jeg har haft fat i dem 3 gange (måske flere) første gang svarede de at det kunne man godt med kræfter. Vi har prøvet alt! Og det kan vi ikke. Og nu vil de ikke svare mig.
Min kæreste har også skrevet
Det synes jeg ikke er i orden
Scam butik, svarer ikke på henvendelser
Har refunderet kun en del af ordren, men har aldrig sendt varen. Svarer ikke på henvendelser. Virker som en scam butik.
Intet svar
Jeg bestilte et par ting til jul, og fik dem med god og hurtig levering.
Jeg var kommet til at bestille en forkert størrelse portafilter, og har nu 3x forsøgt at kontakte jer. Både på e-mail, og via Instagram, men har ingen ting hørt tilbage.

Risposta di Espresso Tools
Vanvittig dårlig kundeservice!
Ikke en, ikke to, men HELE 3 gange bliver der tilsendt det forkerte portafilter og her til slut er de stoppet med at svare! Derudover var der fejl på WDT så der også skulle tilsendes et nyt heraf. Jeg har forsat ikke modtaget det korrekt produkt. Super useriøst firma, som på ingen måde har styr på deres egne procedurer m.m. Hold da op hvor har jeg spildt meget tid herpå og fortsat har jeg betalt for en vare jeg ikke har modtaget. Find et andet sted at handle.
Hurtig og præcis levering.
Jeg er meget tilfreds ☀️☀️
Virkelig en god service
Virkelig en god service. Blev kontaktet af firmaet da jeg bestilt , da de var i tvivl. Meget tilfreds.
Varen kom hurtigt efter bestilling
Varen kom hurtigt efter bestilling, det er en julegave så håber den er tilfredsstillende.
God kundeservice
Købte en doseringsring til min Sage Barista Touch Impress, desværre passede den hverken særligt godt på mit portafilter, hvor den sidder meget løst, og den vil heller ikke gå i “hak” i maskinen, hvorfor jeg heller ikke kan få lov til at kværne med den på.
Jeg skrev til Espressotools support, og sammen konkluderede vi, at produktet havde en enkeltstående fejl. Jeg fik pengene returneret for produktet.
Hurtig levering
Jeg bestilte et portafilter til Sage Oracle espressomaskine og det var pakket og afsendt 1 time efter det blev bestilt.
Rigtig fin service ifm reklamation.
Hurtig ekspedition og forsendelse samme…
Hurtig ekspedition og forsendelse samme dag.
Virkelig god kundeservice, skrev til dem og fik svar indenfor 24 timer.
“Espresso”levering
Modtog defekte og ridsede ting - men fik nye efter klage
Modtog defekte og ridsede ting, men efter nogle henvendelser fik vi nye uden fejl. Dog måtte vi vente længe på at de besvarede vore henvendelser