Super købeoplevelse herfra! Var i markedet efter den nye eftertragtede VARIA VS4 kaffekværn. Jeg kunne ikke finde den på webshoppen, og sendte en besked på chatten torsdag aften, og havde den hjem... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Virkelig god kvalitet og hurtig levering! Jeg har bestilt over flere gange hos CoffeeTools.dk og har altid været enorm tilfreds med deres service. Produkterne lever op til forventningerne og kun... Leggi di più
God kundeservice, god kvalitet og hurtig levering. Købte et espresso spejl og en tamper med fjeder. Begge dele virker super og er af god kvalitet! Klar anbefaling herfra.
L'azienda ha risposto
Ganske fint! Ingen klager herfra! Produkterne er tydeligvis importeret billigt gennem nogle kinesiske fabrikker og påmonteret et logo, men det gør alle andre jo også. Kvaliteten kunne godt tåle et... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
CoffeeTools.dk - din danske online forhandler af kaffeudstyr og kaffetilbehør! Hos os finder du alt, hvad du behøver for at brygge den perfekte kop kaffe derhjemme.
Informazioni di contatto
Kokmose 6, 6000, Kolding, Danimarca
- cv@coffeetools.dk
- coffeetools.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Super købeoplevelse herfra
Super købeoplevelse herfra!
Var i markedet efter den nye eftertragtede VARIA VS4 kaffekværn.
Jeg kunne ikke finde den på webshoppen, og sendte en besked på chatten torsdag aften, og havde den hjemme på køkkenbordet tirsdag middag.
Coffee puck from CoffeeTools
Its was delivered nice way . Fast service .
Rigtig god service og super hurtig levering.
Rigtig god service og super hurtig levering. Jeg er meget tilfreds!
Coffetools.dk udøvede en enorm…
Coffetools.dk udøvede en enorm kundeservice og hjælp i forbindelse med speciel behov i forbindelse med fragt og betaling.
Det var hele vejen igennem en professionel og behagelig kommunikation.
Min bestilling kom som forventet.
Stor ros herfra.
Great coffee puck screen
I bought a coffee puck screen from CoffeeTools. It was delivered fast and is very nice quality (surprisingly sturdy). What more can you ask for :)
Produktet virker perfekt
Produktet virker perfekt, hurtig levering alt gik fint og flot pris.
Men ret irriterende at få to gange reminders for at skulle anmelde dem på trustpilot, med dages mellemrum. Vil bare drikke min kaffe i fred. ☮️

God oplevelse
God service, og vigtigst af alt er produkterne rigtig god og til rimelig pris! Tak for det!

Rigtig god kundeservice
Vi havde fået leveret en knockbox/organizer med en fejlfarve i træet. Kundeservice svarede hurtigt og imødekommende, så vi kunne returnere boksen og få pengene tilbage. Honest mistake, men løst meget smidigt

Risposta di CoffeeTools.dk
God kvalitet og hurtig levering
Bestilte om morgenen, og modtog allerede min ordre dagen efter ved middagstid.
Rigtig godt tilfreds med kvaliteten på de varer jeg købte også.

Great quality products
Great quality products, quick and easy delivery and the best prices! :)
I’m super happy with my new barista accessories — definitely my new go-to place for new barista purchases.

Hurtig expedition,god kostumer…
Hurtig expedition,god kostumer service.Kvality udstyr.
Nemt og hurtigt
God kvalitet og hurtig levering!
Virkelig god kvalitet og hurtig levering!
Produkterne lever op til forventningerne og kundeservice er i top.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.