Kabelplus Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Der kom en teknikker Henrik ud i dag 2 pinsedag og gav en super god og meget kompetent oplevelse, ved installation af tv og interne. Jeg kan på det kraftigste an befale dette firma og teknikker Henrik... Leggi di più

God – fin behandling og meget lidt irritation. Har haft abonnement i en del år efterhånden, og har kun oplevet småproblemer, pånær én gang, hvor mit internet pludselig blev lukket ned uden varse... Leggi di più

Jeg ringer på Kristi Himmelfartsdag 9. Maj-2024 og der var noget teknisk, der drillede begge veje med routeren.! Medarbejderen Henrik i Kabelplus Ishøj tilbød, at komme hjem til mig og hjælpe... Leggi di più

Er blevet opfordret til at dele oplevelsen af teknikerbesøg fra KabelPlus og det gør jeg gerne. Anledningen var at der skulle udskiftes en stik dåse til nyere teknologi. Havde gode muligheder for at v... Leggi di più

1. Internet provider
  2. Stazione TV

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Besøg vores butik på Ishøj Østergade 45 (11.00 -16.30) E-mail: support@kabelplus.dk Telefon: 71 992 991 (11.00-21.00) – her: Kabelplus.dk. Facebook: https://www.facebook.com/kabelplus.dk

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg ville ønske vi ikke var låst fast…

Jeg ville ønske vi ikke var låst fast på KabelPlus. Det er blevet mere elendigt med årerne. Når vi er hjemme er vi oftes nødsaget til at slå internettet fra på telefonen bare for at kunne bruge den. Tv’et hakker konstant. Streaming tjenesterne vi har kan oftes ikke logge på. Jeg ville ØNSKE vi ikke behøvede have det L...

20 settembre 2020

Hej Mie,

Vi beklager den dårlige oplevelse med Kabelplus.

Vi kan hjælpe med at justere din installation. Kontakt os venligst på telefon 71 992 991 ( Mandag - Fredag: kl. 11.00 - 21.00; Weekender og Helligdage: kl. 11.00 - 16.00) eller via formularen here https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/ for at aftale et teknikerbesøg.

Godt nok til prisen

Ved godt der er mange der oplever problemer både på internet og tv

Når det så er sagt jeg oplever næsten ingen problemer et par gange om året skal modemmet genstartes af en teknikker når jeg har ringet til kundeservice og så er hastigheden fin igen
Det samme oplevede jeg med yousee så det er ikke noget nyt
Vh
K. Jensen

27 agosto 2020

Hej Kjeld,

Mange tak for at du deler din oplivelse med Kabelplus her på side!
Din mening er vigtig for os.

Glad kunde

Super priser, mega stabilt netværk, og hurtig service, what´s not to like?

24 agosto 2020

Hej Johnny,

Det er sådan det skal være! Tak for at du ville dele din oplevelse med Kabelplus.

Grundig og professionel

Grundig og professionel. Udførte adskillige dobbelttjek på min internetforbindelse, og skiftede dele ud de mistænkte for at kunne lave fejl.

5 agosto 2020

Hej Jazkat,

Mange tak for din anmeldelse! Din mening er vigtig for os.

alexandra@kabelplus.dk

Jeg giver kun 3stjerner.fordi jeg…

Jeg giver kun 3stjerner.fordi jeg mindst har 12kanaler jeg ikke gider. Men mangler national geografisk, og discovery ID. V. H. Jan

4 agosto 2020

Hej Jan,

Vi beklager den dårlige oplevelse med Kabelplus.

Vi er klar til at hjælpe dig på telefon 71 992 991 ( Mandag - Fredag: kl. 11.00 - 21.00; Weekender og Helligdage: kl. 11.00 - 16.00).

Det virker godt

Det virker godt - lidt besvær med at flytte fastnetnummer, skulle selv kontakte VipTel - som til gengæld er meget flinke. Får den betalte hastighed med en fornuftig ping tid (7-10 ms). Der har været et nedbrud på nogle timer i de par måneder, jeg har været kunde, det var på grund af en overgravet fiber.

3 agosto 2020

Hej DDS Torshøj,

Mange tak for anmeldelsen! Jeres mening er vigtig for os.

Kompetent tekniker

Kompetent tekniker, hurtig og ordentlig

30 luglio 2020

Hej ULLA ELSEBETH,

Det er sådan det skal være! Tak for at du ville dele din oplevelse.

Så forfærdeligt

Så forfærdeligt. Den her anmeldelse kan knap nok sendes fordi nettet er så dårligt!!

16 luglio 2020

Hej Crystal,

Yderst kompetent teknikker

Yderst kompetent teknikker, der hurtigt fandt og løste fejlene på vores installationer

8 luglio 2020

Hej Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse!

teknikker besøg 6/7 20

Det var en meget hjælpsom tekniker....hurtig til at finde fejlen...kan kun være tilfreds. . .

8 luglio 2020

Hej Benedikte,

Det er sådan det skal være. Tak for at du delte din oplevelse!

OK service

OK hjælp med Ny Router

24 giugno 2020

Hej Christian,

Tak fordi du delte din oplevelse!

Har været kunde siden 2017

Har været kunde siden 2017, bosat i ishøj og dermed været tvunget til at have Kabelplus grundet fællesantenne.

Jeg har mindst oplevet problemer en gang om ugen.
Jeg har egentlig opgivet at ringe til dem, fordi det hver ENESTE gang “bare” er endnu en ugidelig kundeservice, som er ligeglad med ens problemer, da de jo har monopol på Ishøj markedet.
Det er tragisk og yderst uacceptabelt.

Jeg valgte dog, at opsige min tv-pakke og stadig beholde internet, så jeg kunne købe streaming tjenester i stedet for at skulle give mine penge et elendigt produkt, hvilket kabelplus giver + jeg vil gå langt for ikke at bidrage til fortsættelse af så elendig kundeservice og indirekte vise min utilfredshed.
+ der ikke bliver hverken tilbudt kompensation ELLER undskyldning for de utrolig mange Gange, hvor udfaldene har opstået.

Jeg betaler mindre og jeg får væsentlig bedre tv (men grundet internet stadig er fra kabelplus, så er der stadig store udsving).

Jeg vil aldrig anbefale kabelplus og håber, at der er flere, som søger alternativer for at vise deres utilfredshed.

4 giugno 2020

Hej Andreas,

Vi er da kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med Kabelplus.

Vores tekniker kan hjelpe dig med at justere din TV/Internet installation. Kontakt os venligst på telefon 71 992 991 ( Mandag - Fredag: kl. 11.00 - 21.00; Weekender og Helligdage: kl. 11.00 - 16.00) eller via formularen here https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/ for at aftale et teknikerbesøg.

horrible internet

3 giugno 2020

Hej dude,

Intet virker!

Intet virker!

Pga. opgradering af forbindelse til 1000/100 Mbit skal modem skiftes. Jeg hentede modem i tirsdags (den 19. maj) kl. ca. 15:30. I dag (den 21. maj) kl. ca. 20:00 virker intet efter mere end to døgn. Det er under al kritik!

Opdatering den 11/6-2020; Jeg modtog i dag en ligegyldig, og sikkert autogeneret, besked fra Kabelplus om at jeg kan bestille et teknikerbesøg så min installation kan blive gennemgået. Problemet fra maj blev imidlertid løst søndag den 24. maj - efter 5(!) dage uden nogen form for internet - hvor Kabelplus' tekniske telefonsupport konstaterede at den manglende internetforbindelse var en fejl hos dem, bestående i at de fejlagtigt ikke fik "skubbet" den rette modem-software ud fra central side efter udleveringen af det nye modem. Da de havde konstateret denne fejl hos dem selv, blev problemet løst i løbet af ca. 1 time ved at de "skubbede" den korrekte software ud til modem'et. Så jeg er mildest talt ikke imponeret over en så generisk besked om fejl i min installation så lang tid senere!

21 maggio 2020

Hej Lars,

skal vente 5-7 dage på aktiverings kode for at se tv :-(

Har modtaget en tv boks og vil gerne koble mig på så jeg kan komme til at se tv, men jeg skal åbentbart bruge en aktiveringskode.
Prøvede derfor at ringe til deres kundeservice men han kunne ikke hjælpe da han ikke måtte udlevere det over telefonen så jeg skulle skrive en mail til deres kundesevice som melder tilbage "tak for din besked vi besvare din besked inden for 5-7 dage" what the F...!!!!
Nu er der så gået 3 dage, så jjeg venter da bare 2-4 dage mere :-(:-(

4 maggio 2020

Hej Danni,
Tak for din tålmodighed. Din TV virker nu.

alexandra@kabelplus.dk

Teknikkeren kom ud til os og begyndte…

Teknikkeren kom ud til os og begyndte at fejlsøge også var han oppe på loftet for at måle på en masse ting. Alt i alt en super god tekniker som gjorde som lovet

21 aprile 2020

Hej Mateen,

Tak for at du ville dele din oplevelse.

alexandra@kabelplus.dk

Begyndt at abonnere i starten af COVID…

Begyndt at abonnere i starten af COVID lockdown. Blev mødt med god service, men måtte vente et par dage pga teknisk problemer. De sørgede for en teknikker besøg og fik løst problemet nu og der. Priser og hastighed må gerne være billigere 🤑

15 aprile 2020

Hej K.Lo,

Tak fordi du delte din oplevelse her!