Kabelplus Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Der kom en teknikker Henrik ud i dag 2 pinsedag og gav en super god og meget kompetent oplevelse, ved installation af tv og interne. Jeg kan på det kraftigste an befale dette firma og teknikker Henrik... Leggi di più

God – fin behandling og meget lidt irritation. Har haft abonnement i en del år efterhånden, og har kun oplevet småproblemer, pånær én gang, hvor mit internet pludselig blev lukket ned uden varse... Leggi di più

Jeg ringer på Kristi Himmelfartsdag 9. Maj-2024 og der var noget teknisk, der drillede begge veje med routeren.! Medarbejderen Henrik i Kabelplus Ishøj tilbød, at komme hjem til mig og hjælpe... Leggi di più

Er blevet opfordret til at dele oplevelsen af teknikerbesøg fra KabelPlus og det gør jeg gerne. Anledningen var at der skulle udskiftes en stik dåse til nyere teknologi. Havde gode muligheder for at v... Leggi di più

1. Internet provider
  2. Stazione TV

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Besøg vores butik på Ishøj Østergade 45 (11.00 -16.30) E-mail: support@kabelplus.dk Telefon: 71 992 991 (11.00-21.00) – her: Kabelplus.dk. Facebook: https://www.facebook.com/kabelplus.dk

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super telefon support

Efter noget til rettelse af WIFI kører det perfekt nu.
Syntes jeres tv boks er ret dårlig jeg kan optage et program men ikke se et samtidig.
I mangler den nye TV2 sports kanal i jeres pakke.
Jeres telefon support er super de er gode til at følge op på ting.

3 marzo 2020

Hej Claus,

Tak fordi du delte din oplevelse, det er dejligt at høre.

alexandra@kabelplus.dk

Trods vanskelige forhold lykkedes det…

Trods vanskelige forhold lykkedes det teknikeren at installere en ny “dåse” på væggen, men det tog sin tid. Jeg er dog ikke helt tilfreds, idet Kabelplus i vente tiden opdaterede forbindelsen, og problemet med pixellering forsvandt

23 febbraio 2020

Hej Knud,

Tak fordi du delte din oplevelse her på siden.

Super professionel montør

Super professionel montør
Top service med et smil.
Varme anbefalinger herfra

20 febbraio 2020

Hej Niels Henrik,

Mange tak fordi du delte din oplevelse, det er dejligt at høre.

alexandra@kabelplus.dk

This is my worst experience with a…

This is my worst experience with a Internet Provider. I've been using internet from 1 Gbps internet from Kabelplus for over 2 months and my speed is really bad. My DL speed should be something around 30-50 mb/s but I am currently downloading with 1 mb/s.

When I check the speed at speedtest, it shows that the speed is only 100 mbps. I would have changed immediately if I could but unfortunately they are the only internet provider in my area.

9 febbraio 2020

Hello Ida,
Thanks for your feedback,

It looks like your equipment needs an adjustment. Please get in touch with the customer support - they will do their best to sovle your problem.

Please call 71 992 991 (Monday to Friday from. 11.00 to 21.00, Weekend from 11.00 to 16.00 )

Best regards,
alexandra@kabelplus.dk

Hele tiden udfald glæder mig til at vi…

Hele tiden udfald glæder mig til at vi skal af med det bras hold nu kæft

14 gennaio 2020

Hej,

Vi er da kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med Kabelplus.

Vores tekniker kan hjelpe dig med at justere din Internet installation. Kontakt os venligst på telefon 71 992 991 ( Mandag - Fredag: kl. 11.00 - 21.00; Weekender og Helligdage: kl. 11.00 - 16.00) eller via formularen here https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/ for at aftale et teknikerbesøg.

Alexandra/Kabelplus

Service fee

Husk at være opmærksom på, at der kun kan betales pr. kvartal, og at et service fee på 39.- kommer oven i, hver eneste måned.
Grunder til jeg føler jeg bliver nød til at sige det her er, at det bestemt ikke bliver oplyst i løbet af salget af Kabelplus internet-pakker. Jeg har selv 120/50 som skulle koste 199.- pr. måned, men dertil kommer det omtalte service fee, som er på næsten en femtedel af selve internettet.

Edit:
Dette burde stadig stå klart og tydeligt, hvilket ikke har været tilfældet. Heldigtvis har i monopol på internettet hvor jeg bor, så jeg har ikke noget valg.

26 dicembre 2019

Hej Emil.

Tak for din henvendelse.

Det er et antennebidrag til vedligeholdelse af anlægget. Det betales normalt som en del af din TV-pakkes pris, men fordi du ikke har en TV-pakke opkræves beløbet ved siden af.

Alexandra | Kabelplus.dk

Igen et godt besøg og alt blev ordnet…

Igen et godt besøg og alt blev ordnet på en god og professionel måde. Det viste sig at teknikerens telefon forstyrrede signalet hos mig så om det var nødvendigt at få skiftet tv dåsen står hen i det uvisse.

5 novembre 2019

Hej John,

Tak fordi du delte din oplevelse her på siden.

Ustabilt netværk

Ustabilt netværk som konstant falder ud.

1 ottobre 2019

Hej Michelle,

Vi er da kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med Kabelplus.

Vi vil meget gerne imødekomme vores kunder’s ønske og forsøge at hjælpe dem på bedste vis. Du må meget gerne kontakte os på telefon 71 992 991 (alle hverdage kl. 11-21 eller weekend og helligedage kl. 11-16) eller sende os en e-mail til support@kabelplus.dk, så vil vi meget gerne fejlsøge på dit Bredbånd.

alexandra@kabelplus.dk

Internettet stopper med at virke efter…

Internettet stopper med at virke efter 19, men ellers virker det fint nok

30 settembre 2019

Hej Kreddy,

Vi beklager den dårlige oplevelse.

Internettet må selvfølgelig ikke stoppe efter kl. 19. Har du brug for hjælp med at justere din installation eller wifi - kontakt os venligst på telefon 71 992 991 (mandag til fredag kl. 11:00-16:30) eller skriftlig via denne formular: https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/

God og hurtig service

God og hurtig service, mine spørgsmål blev besvaret tydeligt og i klart sprog.

20 settembre 2019

Hej Finn,

Tak fordi du delte din oplevelse her på siden. Det er dejligt at høre.

alexandra@kabelplus.dk

I det store og hele er vi tilfredse

I det store og hele er vi tilfredse, der er forskelle på lydniveauet på enkelte programmer.

18 agosto 2019

Hej Svend Erik,

Mange tak for din anmeldelse!
Har du brug for hjælp - kontakt os venligst på telefon 71 992 991 (mandag til fredag kl. 11:00-16:30).

alexandra@kabelplus.dk

Mit tv er beder nu efter jeg har fået…

Mit tv er beder nu efter jeg har fået kabelplus og også hurtigere internet kan ikke klage desværre

17 agosto 2019

Hej John,

Mange tak fordi du delte din oplevelse, det er dejligt at høre.

alexandra@kabelplus.dk

For mange udfald på nettet🙁 hvis man…

For mange udfald på nettet🙁 hvis man er gamer

2 agosto 2019

Hej Helena,

Tak for din anmeldelse! Har du brug for hjælp med at justere din instalation - kontakt os venligst på telefon 71 992 991 (mandag til fredag kl. 11:00-16:30) eller skriftlig via denne formular: https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/

alexandra@kabelplus.dk

Ikke særlig gode til at informere eller…

Ikke særlig gode til at informere eller melde tilbage.
Denne anmeldelse var KabelPlus ikke tilfredse med, hvorfor jeg er blevet anmodet om flere informationer.
De kommer her:
10-7-2019: Fejlmeldte min router grundet utallige genstarter, og blev oplyst, at kun jeg havde dette problem, hvorfor man skulle ind og tjekke husets installationer (som der ikke er sket nogen ændring i!!). Gudskelov kunne det ske hurtigt, 18-7-2019.
17-7-2019: får sms - husk vort besøg i morgen (ja-ja, skal nok! Selv om jeg så må tage fri...)
18-7-2019:vente-vente, ingen besøg!! Ringer så til dem, får nu at vide, at der var flere med samme problem, og at det var blevet løst med udskiftning af forstærker på min (med flere) strækning.
Konklusion: Jeg fik løst problemet, men informationen undervejs var såvel manglende som decideret forkert, og hvis man nu havde troet på mig, og undersøgt strækningen først, havde jeg ikke haft behov for forgæves at tage fri....... Måske skulle jeg have sendt dem en sms om at huske at komme, eller at informere, hvis der var sket ændringer.....

19 luglio 2019

Hej Frank,

Tak for din anmeldelse! Godt at høre at dit problem er blevet løst. Vi beklager selvfølgelig den dårlige oplevelse pga mangel af information fra vores side.

Alexandra/Kabelplus

Kabelplus TV og Bredbånd

Kabelplus TV og Bredbånd fra maj 2017 har virket uden problemer alt i orden.

13 luglio 2019

Hej Hugo,

Mange tak for at du ville dele din oplevelse.

Venlig

Venlig, lytter til kunden og er meget hjælpende .

11 luglio 2019

Hej Agneska,

Det er sådan det skal være! Tak for at du ville dele din oplevelse her på siden.

Det går rimeligt godt

Det går rimeligt godt. Hilsen Kristian B. Nielsen

10 luglio 2019

Hej Kristian,

Tak fordi du delte din oplevelse her på siden. Det er dejligt at høre.