OPLICHTING!!!! Net kaartjes besteld voor de Jumbo / Beeksebergen actie na betaling blijkt dat er geen datum te kiezen is zoals genoteerd staat op het kaartje van de jumbo. Nu kaarten gekocht waar... Leggi di più
Ik heb de keuze uit vier supermarkten in het dorp Anna Paulowna. Normaliter ga ik naar de Vomar, een supermarktketen uit Noord Holland. Een enkele keer beland ik bij de Jumbo. Wat mij opviel is e... Leggi di più
Bij Jumbo Heinkenszand is een en al smerigheid bij de fles- en blikautomaat. Stinkt verschrikkelijk, grond tot aan de roltrap is plakkerige boel, overal afval. Als je er iets van zegt, wordt er gezegd... Leggi di più
Online besteld en er wordt dan geleverd vanuit Jumbo Bobeldijk in Nieuwkoop. Iedere keer als er een aanbieding is van 1+1 gratis dan levert men het gratis produkt niet! Maar er vindt dan ook geen kor... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Jumbo Eglantier 606, Apeldoorn heeft prima team!
Jumbo Eglantier, 606, Apeldoorn
Een fijn, klantvriendelijk team medewerkers. Als een artikel niet in de winkel aanwezig is, maar wel op de website kan je dit met gemak bestellen bij de klantenservice.
De bak ‘geen verspilling’ wordt de gehele dag aangevuld, zodat iedereen met een kleine portemonnee kans heeft om iets te vinden tegen gereduceerde prijs.
Wanneer er geen bemande kassa open is blijf je gewoon bij deze staan en er komt al snel een medewerker om u te helpen.
Assortiment in de winkel is voldoende, parkeergelegenheid is ruim voldoende, prijs is redelijk.
Deze Jumbo kan ik anderen aanraden.
Ik wordt steeds gepest door een jumbo…
Ik wordt steeds gepest door een jumbo medewerker aan de Wilhelminastraat in emmen. 4 maand ben ik daar niet geweest. En doch alweer gepest!!!
Daarom kom ik daar niet meer.
Andere Winkels zat waar men WEL vriendelijk is!
Ik hoef daar niet boodschappen te doen. Laat ze eerst leren omgaan met klanten en als ze niet geschikt zijn en dat niet kunnen laat ze dan putjesschepper worden!!!
Kies&Mix broodjes 4 voor 1 euro
Kies&Mix broodjes 4 voor 1 euro. Kies en MIX!!!! Maar als je 2 bruine en 2 witte bolletjes neemt, krijg je die korting niet. Oplichting is dit. Of ze zijn gewoon te dom om dit te begrijpen.
Nieuwerkerk aan den IJssel heeft het slechtste jumbo-filiaal van het land.
Bij bezorging krijg ik nooit het bedrag…
Bij bezorging krijg ik nooit het bedrag van de kratten terug. Ik moet elke keer een melding doen. Deze werd vaak afgewezen. Nu ben ik onterecht geblokkeerd . Ik heb hierop gereageerd maar ik hoor niets.
Word kotsmisselijk van die walgelijke…
Word kotsmisselijk van die walgelijke reclames. Kan het steeds niet laten om over te schakelen zodra Frank lammers weer begint. Dat is heel vervelend tijdens terug kijken. Supermarkten zijn al walgelijk genoeg.
Ik werd goed geholpen in de winkel van Jumbo
De jumbo in surhuisterveen
De jumbo in surhuisterveen en dan Carla heeft ons probleem super netjes opgelost, vanwege het probleem kregen wij zelfs een goed gevulde mand met broodjes, croissants, ham, kaas, verse jus do range enz. Dit hadden wij niet verwacht super hoor complimenten voor de jumbo surhuisterveen
A of huismerk!
Verhoging prijs A merk boycotten die handel. Prijs verhoging huismerk niks aan de hand. Voorbeeld: kleintje runderrookvlees van 1.45 binnen enkele weken naar 1.90. En nu zit het in een voor ons ouderen in een zeer moeilijk te openen 50% minder plastic verpakking. Over hypocrisie gesproken. De goedkoopste in de buurt. Ja aan me nooit niet.
Zeer goed en snel geholpen door…
Zeer goed en snel geholpen door klantenservice wbt online bestellen.
Heel snel terug ontvangen betaling.
Zeer tevreden
Bestellingen worden altijd goed uitgevoerd. Als artikelen niet leverbaar zijn, krijg je daarvan bericht. Aanpassingen in je bestelling zijn eenvoudig aan te brengen en worden ook altijd goed doorgevoerd. Bezorgers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ben heel erg tevreden over de Jumbo.
Toffe winkel.
Lekkere gebakjes gevonden, vriendelijk personeel, mooi aanbod. Een toffe winkel om te winkelen.
Jumbo Lelystad.
Jumbo Lelystad.
Bij zelf scannen
Ik haal netjes mijn spullen langs de scan, plots een steekproef.
Een artikel blijkbaar niet goed, ga verder scannen en ja hoor controle.
Vrouw gaat na kijken en zegt deze is niet ge scant.
Heel vreemd maar goed.
Reactie medewerker u doet alle spullen in het mandje en ik begeleid u naar de kassa.
De manier waarop dit ging is zeer beledigend naar mij toe.. ik sta voor voor gek tegen over anderen . Ik word aan gesproken op beledigende manier mevr vergeet dat bijna 60 jaar ben ,en wel op gepaste manier behandeld wil worden en niet als crimineel.
Walgelijk schaam u
Slechte ervaring met online bestelen
Slechte ervaring met online bestellingen bij Jumbo
Ik ben erg teleurgesteld in de online service van Jumbo. Telkens wanneer ik mijn bestelling aanpas, gaat het mis. Het lijkt erop dat hun systeem moeite heeft met wijzigingen, want daarna klopt er van de bestelling bijna niets meer. Producten die ik eruit gehaald had, worden alsnog geleverd, of dingen die ik juist had toegevoegd, ontbreken volledig.
Het is frustrerend, vooral als je afhankelijk bent van de bezorging. Je rekent erop dat je krijgt wat je hebt besteld, zeker als je netjes alles online bijwerkt. Helaas blijkt dat bij Jumbo niet altijd te lukken. Ze zouden echt iets moeten doen aan hun online platform, zodat aanpassingen wél goed worden verwerkt. Tot die tijd kies ik liever voor een andere supermarkt.
Niet serieus genomen als vaste klant.
Na een andere klant aangesproken te hebben om de broodjes met de tang te pakken en niet met de handen werd ik uitgescholden. Het gaat hier om hygiëne en voedsel veiligheid. Na mijn verhaal te hebben gedaan bij een medewerker weed ik niet serieus genomen. Ook na een gesprek met de winkelmanager werd mij verteld dat het niet de taak is van de medewerkers om de klanten hier op aan te spreken. Nu klacht bij hoofdkantoor neergelegd. Hoop dat dit werkt. Het gaat hier over de Jumbo in Budel. Dus nu maar naar Albert Heijn
Hoogezand
Hoogezand, Pleiaden. Hartstikke gemene meisjes achter de kassa. Daar kom ik nooit meer.
Jumbo Maanplein in Heerlen
In Jumbo Maanplein in Heerlen (kan niet oordelen over andere vestigingen) liggen steeds meer etenswaren in de schappen die over de datum zijn. En als je er dus niet aan denkt om van elk ding de datum te controleren voordat het het in je winkelwagentje gooit, zit je thuis met verrotte dingen en moet je weer terug naar de winkel om te klagen. Dan kun je wel je geld terug krijgen, maar alleen als je de kassabon nog bij je hebt.
Graaiflatie bij Jumbo
Rundvleeshamburgers van elk 110 gram kosten per 4 verpakt €4,89 ofwel € 11,11/kg. Aanbieding: hetzelfde label, 4 rundvleeshamburgers per 2 verpakt ook elk 110 gram kosten € 6,- ofwel € 15,91/kg. Navraag bij Jumbo: andere ingrediënten! namelijk 10% meer rundvlees. Bij de goedkopere 78,7% bij de duurdere 88,6% Dit betekent dus dat per kg, 100 gr extra rundvlees € 4,80 kost. De per 4 verpakte hamburgers zijn niet verkrijgbaar als de aanbieding er is. Tegenwoordig heet dat graaiflatie, enkele jaren geleden heette dat gewoon oplichting.
PAS OP VOOR Potgrond Jumbo
Koop geen universele potgrond van het eigen Jumbo merk. Deze is vervuild met ROUWVLIEGJES. Klacht ingediend en moest tevreden zijn met een bon van 25 euro. Al mijn stekjes en jonge planten die al in bloei waren zijn na het verpoten in deze potgrond dood. Een 7 jaar oude plant probeer ik nu nog te redden met aaltjes. Heb in een kweekbakje deze grond opnieuw geprobeerd en weer kwamen er vliegen. Gelukkig staat deze in een andere schuur. Koop iets duurder potgrond van een bekend merk want deze zijn schoon en vrij van bacteriën etc. Mijn hobby is nu verpest. Wees gewaarschuwd.
We hebben gespaart voor 3 dozen
We hebben gespaart voor 3 dozen. Wachten al weken op aanvulling. Lees bij veel dat ze aangevuld zijn en hier komt maar niks. Is wel €150@Raamsdonkveer
Boodschappenpakket steeds niet…
Boodschappenpakket steeds niet Leverbaar nu al vier keer in de winkel geweest