Ikke de hurtigste til at sende ens ordre. Måtte rykke dem og så kom der endelig tracking nr. Fik bestilte forkert str i cykelsko og fik lavet ny ordre på korrekt størrelse men fik efter nogle dage... Leggi di più
Jeg bestilte to dæk mandag, som stod angivet som værende på lager. Alligevel bliver ordren først afsendt i dag fredag. Det betyder, at jeg ikke når at få mine sommerdæk monteret til weekenden, d... Leggi di più
Positiv oplevelse hele vejen rundt! Bestilte et par Oakley briller, nemt og hurtigt via hjemmesiden. Efter køb blev jeg gjort opmærksom på at varen var i restordre, så jeg ringede til den meget hjælp... Leggi di più
Alt gik bare let med at finde bedst i test cykellygter til min datter, let at finde produktet, god saglig ærlig beskrivelse, god pris, let at bestille, hurtig levering. Elsker at købe cykellygter fr... Leggi di più
Vestre Ringgade 27 - 29, 8000, Århus C, Danimarca
- info@jensencykler.com
- www.jensencykler.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 3% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Xt skifter
Jeg bestilte en xt bagskifter og noget Dot olie, men fik ikke at vide før jeg selv spurgte at olien ikke var på lager, men at den var bestilt og var der måske nu, super fint. Jeg får pakken et par dage senere rullet ind i et åbent stykke pap, skifteren var ikke engang pakket ind i noget plus den havde allerede et par skrammer fra en kæde måske (omme på bagsiden hvor pulleys'ne sidder) som om den var blevet brugt før, men den så stadig ny ud generelt, lidt spøjst men den virkede som den nu skulle og jeg gad da ikke brokke mig, den var på tilbud og visse vasse den bliver jo også brugt, men lidt spøjst at den allerede har skrammer fra ny
Super pris og ok levering, men …
God pris / rimelig hurtig levering, men bagskifteren så ud til at have monteret, og have sort olie i lejerne. Jeg havde forventet at få et nyt og ubrugt produkt, selvom der ikke var en finder at sætte på det…
Ville have givet 5 stjerner hvis ikke…
Ville have givet 5 stjerner hvis ikke min ordre var blevet "glemt". Der manglede åbenbart en af mine bestilte varer, men så skete der ikke noget i "lang" tid. Først efter jeg ringede og spurgte til min order gik det hele lynhurtigt og dagen efter kunne jeg modtage min ordre. Så prøv at følge op på de ordre i modtager ....
God service!
Gode produkter, hurtig ekspedition og returnering helt uden problemer.
(Bibs var forkert farve og størrelse).
Hurtig levering fik cykel hjem jeg…
Hurtig levering fik cykel hjem jeg havde bestilt der var fejl på skulle bare sende nogle billeder af fejlen og fik en anden send med det samme og igen hurtigt levering
Godt produkt
Super kvalitet: Med ophængsholder, Shimano når det er bedst.
Hurtig levering
Hurtig levering. Bestilte en cykeltaske og beskrivelserne lever fuldt op til produktet
Praktikanter til 600 kr. i timen
Ringede og aftalte at gear skulle justeres, baghjul rettes op samt en knirke lyd fra ved baghjulet, fik en tid tirsdag 14/5 inden klokken 10, havde et ærinde mandag i nærheden så jeg afleverer cyklen, får den skrevet ind med hvad der skal laves. Onsdag forventer jeg at cyklen er færdig i stedet får jeg en besked at jeg ikke har afleveret cyklen ringer og får styr på misforståelsen.
Senere onsdag får jeg at vide at der skal en ny kassette på da der er en revne i den, kæden er sprunget under en prøve kørsel men de skal nok betale en ny, får så at vide at der skal et nyt tandhjul på foran da det er beskadiget (kunne måske være fordi at kæden sprang),
Hvordan springer en kæde på en e-Mtb, måske hvis man starter ud i for højt gear og bare jokker til. Torsdag den 15. maj får jeg at vide at der er bestilt et nyt tandhjul og at det vil komme først i næste uge jeg tænker bare jeg kunne selv have bestilt det i en anden cykel shop og få det leveret dagen efter. Tandhjulet der blev skiftet ud er i øvrigt ikke det samme og slår en smule. Kæden mener de nu godt kan bruges igen med et samleled mere. Får så at vide at knirke lyd kommer fra motor ophænget så diverse dele skal skilles ad og smøres og efterspændes. Tirsdag den 20. maj er cyklen endelig færdig jeg kører over for at hente den, prøver en tur gear ok baghjul ok men knirke lyden er der stadig, så får jeg at vide at baghjuls navet bare skal have fedt, det tager 15 min at ordne det, ingen knirken mere, men det var jo det cyklen kom for at få lavet.
Regning : 3 timer 2307kr. 400 til kædehjul, kædeled til sprængt kæde 89 kr (har jeg betalt ) tænker det kunne være gjort på en time med en erfaren cykkelmekanikker, hele forløbet virker amatøragtig.
Opsummeret : 3 mekanikker timer, oprettet fælg, justeret gear, nyt krankhjul, ( fedt på baghjuls nav).
Hurtig levering og gode priser
Ringe kommunikation og service
Jeg bestilte 2 stk. af en vare, som ifølge web-shoppen var på tilbud og på lager, så den kunne leveres i løbet af få dage.
Efter jeg dage have jeg intet hørt fra Jensen Cykler bortset fra en reservation af betalingen på MobilePay og en ordrebekræftelse.
Jeg forsøger at kontakte dem via deres webshops chatrobot, som lover at jeg vil få svar pr. e-mail. Det udebliver.
Så forsøger jeg gennem en hel dag, adskillige gange at ringe til dem - hver gang ender jeg med en besked i retning af: "Vi har travlt, ring igen senere".
Så beslutter jeg mig for at annullere ordren, og så får jeg bekræftelse med det samme.
Nu er ordren annulleret, men beløbet er stadig reserveret på min MobilePay, og Jensen Cykler hævder, at det kan de ikke gøre noget ved - det er en sag ml. mig selv og MobilePay.
Har haft ubehagelig oplevelse i…
Har haft ubehagelig oplevelse i butikken i dag. Konsulent spurgte mig om jeg skal købe noget, ellers vil han ikke bruge sin tid på mig.
Slow
De skal bruge 2 måneder på en reparation af en cykel. Så hvis du har brug for din cykel vælg et andet sted.
Bestilte hjelm til afhentning i butik
Bestilte hjelm til afhentning i butik. Fik svar få timer efter at jeg kunne hente den
Super god behandling
Super god behandling
De fandt en rigtig fin cykel
Vi lånte 3 uger inden valget af en fin racer
Top service hele vejen og rådgivning
Dejligt at man stadig kan handle på tillid
Tusinde tak til alle ved jer😀