Utrolig venlig og imødekommende behandling, hos Islevbilsyn, og jeg blev straks anvist et sted at vente samt tilbudt kaffe og vand - flot service😃 Min bil blev synet uden anmærkninger. Islevbilsyn... Leggi di più
Fantastisk service og helt klart en velfortjent 5-stjernet oplevelse! Synsmanden var grundig, professionel og tog sig tid til at forklare tingene på en måde, der gav mening. Hele processen var hurtig... Leggi di più
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Islev Bilsyn. Hele forløbet var hurtigt, effektivt og meget professionelt – uden at gå på kompromis med venlighed og service. Personalet var imødekommende og hj... Leggi di più
God oplevelse. Venlig, professionel og hjælpsom synsmand. Denne gang var det første syn af en bil på 4 år, og den gik lige igennem. Jeg har været her en gang før, for ca. 4-5 år siden. Det... Leggi di più
Hadsundvej 12 P, 2610, Rødovre, Danimarca
- info@islevbilsyn.dk
- www.islevbilsyn.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Fremragende!
Fantastisk oplevelse!
Rigtig venlig service og snak mens bilen blev synet.
Meget grundig, effektiv og udstråling at der er styr på det hele.
En fornøjelse

Risposta di Islevbilsyn
Nemt og bekvemt og grundig syn af…
Nemt og bekvemt og grundig syn af bilen.
Mvh. Henrik Muleby Bornholm

Venlig og kompetent personale
Venlig og kompetent personale. Der giver god vejledning hvis bilen evt. skal gensynes.

Risposta di Islevbilsyn
MEGET GOD OG GRUNDIGT OG SØD VENLIG …
MEGET GOD OG GRUNDIGT OG SØD VENLIG EJER.
JEG KAN ANBEFALADES

Risposta di Islevbilsyn
Professionelt syn og god betjening.
Professionelt syn og god betjening.
Kan absolut anbefales 😊

Professionelt bilsyn
Professionelt bilsyn - kan kun give mange ++++ herfra

Fup og fidus!
Min bil var klargjort til syn hos Quickpoint, men dumper så med flere punkter hos Islev bilsyn. Derefter gik jeg til en mekaniker, som testede bilen for alle fejlene i synrapporten, og det viste sig at der ingenting er galt med min bil. Det lugter langt væk af "statistik" hos Islev bilsyn! Eller også skal I forny jeres måleapparater. Jeg fik efterfølgende godkendt min bil i en anden synshal. Jeg bruger aldrig Islev bilsyn igen.

Sød og høflig service
Vi har nu fået synet begge vores biler indenfor de sidste 6 mdr ved Islev Bilsyn, og det fungerer bare. Let at bestille tid, ingen forsinkelser og sød og høflig service.

Varm anbefaling herfra.
Hurtig, god og venlig betjening. Fuld tilfredshed.

Risposta di Islevbilsyn
Islev Bilsyn en rigtig god og positiv…
Islev Bilsyn en rigtig god og positiv oplevelse. Dygtig og venlig medarbejder.
Syn til tiden og kun 350 kr.
Virkelig fint.
Min bedste anbefaling til jer alle.😊👏

God og professionel service
God og professionel service. ikke sidste gang jeg bruger Islev bilsyn.
Morten

6 stjerner ud af 5 mulige
De skal da klart have 6 stjerner, men man kan desværre kun give 5
Super god service og venlig personale

Risposta di Islevbilsyn
Kan varmt anbefale dette sted
Kan varmt anbefale dette sted, Top service og meget venlige
Dora

God oplevelse!
God oplevelse!
Venlig betjening, god pris og lyn hurtigt syn helt til tiden. Intet at klage over.
Kan anbefales!

Godt sted!
Super behagelig, hurtigt og god info. God kaffe og pris også:) kan kun anbefales!

Forvirret periodisk syn
Et helt almindelig periodisk syn som tager 6 min og man får ingen information da han er på vej videre. Nul service m. Sidste gang jeg bruger stedet.

God oplevelse
Venlige og god pris
Ganske udemærket kaffe i ventetiden ;)