Utrolig venlig og imødekommende behandling, hos Islevbilsyn, og jeg blev straks anvist et sted at vente samt tilbudt kaffe og vand - flot service😃 Min bil blev synet uden anmærkninger. Islevbilsyn... Leggi di più
Fantastisk service og helt klart en velfortjent 5-stjernet oplevelse! Synsmanden var grundig, professionel og tog sig tid til at forklare tingene på en måde, der gav mening. Hele processen var hurtig... Leggi di più
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Islev Bilsyn. Hele forløbet var hurtigt, effektivt og meget professionelt – uden at gå på kompromis med venlighed og service. Personalet var imødekommende og hj... Leggi di più
God oplevelse. Venlig, professionel og hjælpsom synsmand. Denne gang var det første syn af en bil på 4 år, og den gik lige igennem. Jeg har været her en gang før, for ca. 4-5 år siden. Det... Leggi di più
Hadsundvej 12 P, 2610, Rødovre, Danimarca
- info@islevbilsyn.dk
- www.islevbilsyn.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Utrolig venlig og imødekommende…
Min bil blev synet uden anmærkninger.
Islevbilsyn vil fortsat være mit foretrukne sted for syn af min bil og min søn og svigerdatter bruger også stedet for syn af deres biler.
Kæmpe anbefaling herfra
Virkelig en god syn jeg fik på bilen og retfærdig med syn på biler og har fået synet mine biler her og HVERGANG en god oplevelse man får hos ISLEVBILSYN
KÆMPE ANBEFALING HERFRA💪🏾

Utrolig venlig og professionel
Utrolig venlig, professionel og grundig service. Jeg var derfor helt sikker på ar jeg forlod synshallen med en bil, som overholder alle krav og er sikker at køre i.
Kan klart anbefales!

Super behageligt og professionelt
Super behageligt og professionelt. Ingen stress, ingen kø, og god gennemgang med gode råd.
En klar anbefaling.

Kan altid anbefales
Kan altid anbefales. Smilende Ejer tager altid godt imod kunderne.
Har altid været tilfreds med hans bedømmelser da han går op i sikkerhed så jeg kan komme sikkert på gaden igen.

Risposta di Islevbilsyn
Danmarks billigste syn og bedste service
Første gang jeg selv kørte en af bilerne til syn ( plejer manden at gøre), så alt var nyt for mig.
Blev mødt af en smilende indehaver som tilbød mig kaffe i et tilstødende lokale mens han ville køre bilen ind og gennemgå den. Den var som den skulle være og blev godkendt, men hvis det ikke havde være tilfældet, ville jeg afgjort komme samme sted.
Tak for det gode humør og den gode oplevelse.
Vi ses om 2 år :-)

Altid positiv oplevelse
Jeg har været hos Islev bilsyn flere gange og altid fået god og ærlig behandling.
Altid en positiv oplevelse.
De bedste anbefalinger herfra. 😃
Venlig Hilsen
Henning Nielsen

Risposta di Islevbilsyn
Professionel tilgang til bilsyn krydret…
Professionel tilgang til bilsyn krydret med godt humør og lidt humor fra synsmanden.
En god start på dagen og nå ja, bilen blev godkendt - det var hvad jeg havde forventet og håbet på, da den er i fin stand, men det gør jo alligevel den samlede oplevelse lidt bedre.

Risposta di Islevbilsyn
Bedste synsmand altid imødekommende og…
Bedste synsmand altid imødekommende og flink

Risposta di Islevbilsyn
Manden er helt vild med at dumpe biler…
Manden er helt vild med at dumpe biler for nogen latterlig fejl som du ikke har chance for at tjekke om det er rigtigt.
Det var noget med mine bremseskiver i 0,04 mm for meget slid hvor den kom igennem det næste syn. Du er billigst i prisen med tør ikke komme hos dig risiko for at ikke komme igennem er stor hos dig. Det er min ærlig mening.

Positiv oplevelse
Positiv oplevelse. Nemt at booke online, billigt, og god og hjælpsom service ved ankomst og efter syn. Kun 👍 herfra.

Risposta di Islevbilsyn
Utrolig god og informativ service
Utrolig god og informativ service. Det var nemt at føle sig i trygge hænder. Nemt at komme til. Tid til kunden. God vejledning.

Super service
Super service - super fleksibel - effektiv og ordentlig - og så endda med gode råd til kunder hvor de kunne få tingene fixet godt
Ydermere så smagte kaffen i venterummet også godt 😃
Kan varmt anbefale 👍

Så dårlig en service
Så dårlig en service. Sur og ikke imødkommende. Bruger under 10 min på at sige min bil skulle til omsyn og at jeg selv skulle skaffe dokumentation på noget angående bremseklodser som jeg senere hen har fundet ud af, er noget synshallen selv skal kunne.
Jeg får aldrig synes min bil der igen og ej heller til mit omsyn. Det lugter langt væk af at de snyder med målinger etc. og afviser mange biler bare for at få dem til omsyn og tjene på det.

Risposta di Islevbilsyn
Super professionel og oplevelse i top…
Super professionel og oplevelse i top med pris, service og on-line booking.
Jeg bookede on-Line i morges og fik tid i eftermiddag. Meget hurtig efter imødekommende modtagelse stod jeg med en synet bil.

Fup og fidus!
Det var den værste oplevelse. Min bil var i BMW, og de fik udført en god service, og så tog jeg til Islevbilsyn, men han skrev ting, der ikke var der, såsom bilen lækkede meget olie, jeg betalte 500 KR og gik til Applus og bilen blev godkendt med det samme.👎🏻

Risposta di Islevbilsyn
Super nemt at bestille tid
Super nemt at bestille tid. Super søde og god betjening og vejledning. Kan varmt anbefales 😊👍

Risposta di Islevbilsyn
Fantastik service. Her føler man sig trygt!
Har gennem de sidste 4 år altid haft bilerne synet hos Islev bilsyn. Service har være fantastik. Altid glad og imødekommende. Man føler sig trygt og så får man en god snak imens bilen bliver synet