Koel en vries combinatie na 2 weken al defect. De koelkast zet zichzelf regelmatig uit na dicht doen van de koelkast. Na reset werkt het weer voor 2 weken en weer opnieuw. Ze willen het niet repar... Leggi di più
Tomado vriezer binnen een jaar defect. Inventum vraagt mij de factuur op te sturen. daarna vraag om typeplaatje aan de achterkant op te sturen, maar dit was niet voldoende, toen typeplaatje aan de b... Leggi di più
Geweldige service! Mijn Inventum airfryer was 2 maanden oud toen ik per ongeluk de uitschuiflade van de mand liet vallen. Daardoor waren er een paar stukjes afgebroken waardoor de mand niet meer paste... Leggi di più
Bij Bol koelvriescombinatie gekocht van INVENTUM. Na 6 maanden vriezer doet extreem vriezen vlees kan ik weggooien zelf de groenten bevriest in de groentenla!!!! 19 januari monteur geweest hakt het... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Koop nooit een Inventum!!!!
Koop nooit een Inventum!!!!
Ik heb een Inventum Ecolution gekocht 5 jaar geleden. Dat ding begon na 2 maanden al herrie te maken. De installateur deed geen onderhoud en het is me in die 5 jaar nooit niet gelukt om een monteur te vinden. Net de stoute schoenen maar weer eens aangetrokken en een poging gedaan om iemand te vinden. KANSLOOS!!! Zeker 15 bedrijven gesproken en ze zeggen allemaal hetzelfde. Wij doen geen onderhoud aan Inventum; alleen nieuwe installaties.
En daar zit je dan met je apparaat van 4500 euro die klinkt als een vliegtuig. Overdag staat hij nu aan omdat ik dan toch niet thuis ben en 's nachts trek ik de stekker er maar uit.
En iedere installateur zegt hetzelfde. Bekend probleem bij de Inventum Ecolution en veel plezier er mee verder......
Wat een slechte reviews zeg.
Wat een slechte reviews zeg.
Ik ga dus nooit meer iets van ze kopen.
De KK501 koeler gekocht
De KK501 koeler gekocht. Mooie prijs en 5 jaar garantie, tevreden. 1 minpunt. Er zit een los bakje bij. Dat is een afvoerreservoir wat je bovenop de compressor moet klikken. Dat kom je niet tegen in de gebruiksaanwijzingen. Dan zou je denken dat het in de fabriek erop gemonteerd word. Waarom dat niet gebeurd is voor mij een raadsel. Dat je dat dan zelf moet uitvogelen vind ik voor Inventum wel een aandachts punt.
Geen Inventum meer
Geen Inventum meer.
Helaas erg teleurgesteld in dit merk, ik heb een koelkast met vriesvak KV600. Na 11 maanden ging het klepje van het vriesvak kapot. Na dit gemeld te hebben kreeg ik te horen dat dit niet onder de garantie valt omdat men niet weet hoe ik mijn vriesvak open en dicht doe. Ik vind dit erg klantonvriendelijk en geen goede service. Ik moet nu zelf een nieuw deurtje kopen van €39,99. Na wat te hebben rond gekeken naar meerde klachten kwam ik er achter dat er wel degelijk mensen zijn geweest die een nieuw diepvriesdeurtje hebben gekregen. Ik heb via de klantenservice gevraagd hoe dit kon, met een foto van de review erbij. Ik kreeg vervolgens te horen dat het alleen onder de garantie valt als het deurtje binnen 3 maanden kapot gaat. Dit staat nergers en is na mijn mening dus terplekken verzonnen.
Voor mijn geen Inventum meer, helaas.
Vriezer gekocht( via Bol) temperatuur…
Vriezer gekocht( via Bol) temperatuur regelaar werkt niet, melding gemaakt voor reparatie niets meer vernomen van Inventum. Ook Bol geeft niet thuis trouwens. Product en service zijn om te janken
Een inductie fornuis gekocht
Een inductie fornuis gekocht, nu vier maanden oud. Je kunt geen twee grote pannen op de kookplaat zetten anders schakelt de inductieplaat automatisch uit. Wat een mis koop!
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf
Ik heb een combimagnetron van Inventum model IMC 6044GK gekocht op 29 april 2021. Apparaat geregistreerd zodat ik 5 jaar garantie zou hebben. 01-07-2022 monteur op bezoek gehad die constateerde dat het apparaat vervangen moest worden. Dat is ook gebeurd.
Begin oktober weer een melding gemaakt dat het apparaat niet goed werkt, krijg ik de melding dat de fabrieksgarantie is verlopen en dat de kosten voor mij zijn. Na 3 mails hun duidelijk gemaakt dat ik toch een garantiecertificaat heb krijg ik de melding op 12 oktober dat mijn apparaat toch geregistreerd is voor aanvullende garantie. Geen excuses of zo dat hun administratie niet klopt, volgens mij is het gewoon afschipperen.
Op 12 oktober nog een email dat ik binnen enkele dagen een bevestiging van een bezoekafspraak zou krijgen. Nooit niks meer gehoord van Inventum.
Voor mij ook nooit meer een apparaat van inventum.
De klant afpoeieren als er problemen zijn, daar is Inventum aardig goed in.
Wat ging er NIET mis? Keuken 2,5 jaar oud, inmiddels de vaatwasser voor de 4e keer kapot, vriezer die de hele dag door zoemt en welke verkocht is al antifrost, maar overal ijsvorming heeft, afzuigkap die al kapot is gegaan en ook de magnetron heeft het al een keer begeven.
En als er een monteur langs moet komen, dan durven ze na al die ellende gewoon voorrijkosten te vragen binnen de garantieperiode! Erg slechte service, bijna geen contact te krijgen met klantenservice (hoe durven ze het überhaupt nog service te noemen), totaal niet mee denken en de klant moet maar geduldig blijven. Voor ons nooit geen Inventum meer!
Ik raad in ieder geval iedereen het merk Inventum af. Er kan natuurlijk altijd iets stuk gaan, ook bij andere merken, maar hier gaat zoveel kapot, en als de service ook nog eens ver te vinden is, dan ben je wel aan het lot overgeleverd.
Vaatwasser werkt maar inzetlades…
Vaatwasser werkt maar inzetlades roesten door.
De vervangstukken OEM die we moesten kopen (2.5j na aankoopdatum) zijn ondertussen ook al weer doorgeroest. Plezant om daar je vaat in te doen (!)
Dus 4 aparte vaatrekken roesten gewoon allemaal kapot op een paar jaar tijd. Als we er nu nog vervangstukken voor zouden kopen dan hebben we daar meer aan betaald dan toen het toestel nieuw was.
Absolute rommel in vergelijking met andere merken
Blijf weg bij dit merk!!!!
ik zou zo ver mogelijk weg blijven bij dit bedrijf.
Producten zijn om te janken net als de service van de klantenservice. Ik kan echt niks positiefs over dit bedrijf vertellen.
Vriezer binnen 3 jaar kapot. Kan niet geholpen worden. Moet 189 euro betalen aan voorrijkosten en reparatieonderzoek (kosten reparatie komen er nog bij op) dit voor een vriezer van 300 euro.
Klantenservice zegt doodleuk had je maar moeten registeren is niet ons probleem dat je dat niet hebt gedaan. Ze hebben totaal geen vertrouwen in hun eigen producten.
Koelvries combinatie van 3 jaar oud…
Koelvries combinatie van 3 jaar oud stuk. Niet te repareren. Omruil product dat wordt aangeboden is van een lagere waarde dan de originele aankoop. Kosten nog eens €99.- en dan hebben we nog 'mazzel' dat we hebben geregistreerd voor de verlengde garantie anders was het gewoon een nieuwe kopen. Ergste is nog wel dat de originele aankoop datum onze datum voor garantie blijft. Oftewel, op het nieuwe product zit nog slechts 2 jaar verlengde garantie ipv 5 jaar waar ze overal mee adverteren. Uiteindelijk telefonisch contact met een verder vriendelijke dame die keurig haar draaiboek antwoorden af draait leverde niets op. Overigens ook al 3 weken zonder koelvries. Schandelijke service
Zeer gevaarlijk
Via bol.com 2 jaar geleden een melkopschuimer gekocht.. brand steeds volledig aan.
Vandaag.. spontaan brak het handvat af. Hele keuken onder en mijn vrouw heeft zich behoorlijk verbrand.
Een elektrische deken gekocht
Een elektrische deken gekocht. 5 jaar garantie. Na 10 maanden al kapot. De stekker was onder de molton op het bed helemaal doorgebrand. Brandgat in het laken en stekker was helemaal zwart gesmolten. Had zomaar brand kunnen ontstaan. Levensgevaarlijk! Hun antwoord is dat de stekker te veel was doorgebogen terwijl op fotos het bewijs te zien is dat dit totale onzin is. NOOIT iets van bestellen !!!
Waardeloze dienst na verkoop
Kies niet voor Inventum!!!!
Ontzettend slechte service wanneer er iets aan je product mankeert. Ze laten je onnodig wachten en delen geen informatie. Helaas nu voor een tweede keer een probleem met dezelfde oven en ook nu volledige radio stilte. Ik zou echt nooit meer iets van dit merk kopen en ook andere adviseren dit niet te doen!!!!!
Ik heb 2 jaar geleden keuken gekocht…
Ik heb 2 jaar geleden keuken gekocht met 4 apparaat van iventum afzuigkap binnen 3 maanden doorgebrand vaatwasser binnen een jaar ging die niet meer dicht helle binnenkant moest vervangen worden kookplaat 2jaar en 2 maanden doorgebrand weg gesmolten het is met goede kabel aangesloten. Kabel is goed nog alleen de plaat is doorgebrand. Dus mensen koop niks van inventum ze willen niet reperatie doen omdat gerantie voorbij zeggen ze maar staat 5 jaar op de apparaat en ook nog eens geregistreerd het waardeloos bedrijf. Nu heb ik een echte gekocht van Bosch die is veel beter ook de onderkant is veel beter kwaliteit grotere junit
Zéér teleurgesteld in dit "merk"!!!
Zéér teleurgesteld in dit "merk"!!!
2a3 jaar laten en onze ijskast combi diepvriezer is alreeds stuk!
Ook kan of mag je op géén begrip rekenen bij deze mensen/diensten!
Het enigste wat ze willen is: geld geld geld!!!
Mensen, koop hier NIET!!!!
Tenzij je slechte kwaliteit wilt, op geen begrip moet rekenen en een product wilt dat na reeds 2 jaar gebruik al reeds stuk gaat!
Ander en véél betere merken/winkels!!!!!
Idem met vele voorgangers
Idem met vele voorgangers, de service is een drama.
Kookplaat was ingebouwd, ga deze gebruiken zonder problemen en na een paar dagen foutcode "F" na een paar minuten koken op vol vermogen
Volgens boekje bij deze foutcode "bel Inventum service". Zo gedaan, en een monteur komt over 3 (!) weken langs.
Gelukkig werkt de plaat wel op laag vermogen dus kan ik gedurende deze 3 weken gewoon koken
Gisteren de monteur langs gekomen, haalt de plaat eruit en stelt vast dat de plaat te dicht op de oven is ingebouwd en dit dient aangepast te worden (kan niet genoeg verse lucht aanzuigen)
Plaat weer terug gezet, rapport opgemaakt en weer weg en ik contact opgnomen met keuken inbouwcentrum die het probleem komt verhelpen
Vandaag wilde ik gaan koken en de plaat gaat niet meer aan! (was ook niet meer gestest gisteren door de monteur)
Bel Inventum direct en die will niet lansg komen omdat eerst het inbouwprobleem moet worden verholpen wat dus helemaal los staat van dit probleem, maar ze weigeren langs te komen.
Heb ze duidelijk vermeld dat de plaat voor het bezoek wel werkte maar met beperkingen en nu helemaal niet meer nadat de monteur eraan heeft gezeten.
Koop hier niets van...slechte service…
Koop hier niets van...slechte service wanneer toestel stuk is..5jaar garantie maar we zitten al 2maand zonder toestel
Slechte kwaliteit product (vaatwasser)
Slechte kwaliteit product (vaatwasser), slechte klantenservice, slechte monteurs.
Ook al heb ik nog garantie, toch moet ik voorrijkosten betalen van 70 euro. Sproeiarm vervangen. Binnen 6 maanden hetzelfde probleem. Moet ik weer 70 voorrijkosten betalen. Want op de reparatie zit maar 3 maanden garantie. Maar van een nieuwe sproeiarm mag je toch verwachten dat ie langer dan 6 maanden meegaat?!
Ook zitten er ondanks regelmatig schoonmaken roestplekjes op. En deksel zout laat los.
Ik wacht nu dus tot ie het echt niet meer doet en koop dan een nieuwe. Maar iig géén inventum meer!
Zeker niet nu ik hier op trustpilot lees dat er met zoveel verschillende producten van inventum zoveel kwaliteitsproblemen zijn.