Valutata 1 stelle su 5

Koel en vries combinatie na 2 weken al defect. De koelkast zet zichzelf regelmatig uit na dicht doen van de koelkast. Na reset werkt het weer voor 2 weken en weer opnieuw. Ze willen het niet repar... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Tomado vriezer binnen een jaar defect. Inventum vraagt mij de factuur op te sturen. daarna vraag om typeplaatje aan de achterkant op te sturen, maar dit was niet voldoende, toen typeplaatje aan de b... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bij Bol koelvriescombinatie gekocht van INVENTUM. Na 6 maanden vriezer doet extreem vriezen vlees kan ik weggooien zelf de groenten bevriest in de groentenla!!!! 19 januari monteur geweest hakt het... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,6

Tutte le recensioni

40 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte kwaliteit en ook zeer…

Zeer slechte kwaliteit en ook zeer slechte service. Koelkast Inventum nog geen 3 jaar oud. Achterwand volledig naar binnen geklapt. Vervormd, motor doet helemaal niets meer. Inventum vindt dat blijkbaar normaal, aangezien de standaard garantietermijn van 2 jaar verstreken is, doen ze helemaal NIETS! Schandalig genoeg bieden wel ze aan om het tegen grove betaling te repareren (???), alleen al voor de voorrijkosten kunnen we beter elders een nieuwe koelkast kopen. Maar nooit meer iets van Inventum!!!

28 luglio 2023

Een inventum airfryer

Een inventum airfryer voor het eerst gebruikt na 3 jaar. Alle stroomgroepen eruit! Klantenservice geeft als tip om het naar een milieupark te brengen.
Wat een slechte kwaliteit en service!!! Koop gauw een Philips net als de rest van de familie.

24 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

heb een mobile airco gekocht in 2020 nu…

heb een mobile airco gekocht in 2020 nu blaast tie warne lucht terug naar winkel blijkt gerantie verlope maar staat 5 jaar op met omruil gerantie maar je moet het dus aanmelden hebben ze er niet bij vertelt dus verlopen nu kunne ze niks doen laatse keer iets gekocht van inventum

12 luglio 2023

3 maanden storing.

Sinds 16 april storing aan onze vaatwasser. Geen oplossingsgericht bericht.
Nu 3e bezoek gepland maar dat hoeft niet meer. We zijn genoodzaakt naar een ander product te kijken.

10 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

6 maanden geleden een op 220volt…

6 maanden geleden een op 220volt werkende stand alone inductiekookplaat van Inventum aangeschaft. Ik ben alleen en gebruik het niet elke dag. Ik wilde vanmorgen de plaat weer netjes even schoonmaken en zie tot mijn schrik dat er rechtsboven een scheur in het glas zit. Ik gebruik normaal alleen de 2 voorste pitten en toevallig gisteravond ook de pit rechtsboven gebruikt om een stukje vlees te braden. Omdat ik 5 jaar garantie heb volgens de advertenties van Inventum bel ik dus op met mijn klacht. Gelijk krijg je te horen dat de glasplaat niet zomaar breekt en uitgesloten is van garantie en er wel iets vooraf zal zijn gebeurd. Nou, niet dus en ik ben zeer voorzichtig met de pannen op de glasplaat zetten. Ik woon alleen en niemand anders maakt er gebruik van. Maar ik kon alleen een vrijblijvende offerte krijgen voor reparatie van een apparaar van net boven de 200 euro. Dat zal niet een paar tientjes zijn neem ik aan dus dat heeft totaal geen zin. Voor net iets meer dan de eventuele kosten koop je een nieuwe. Maar die hoef ik niet meer, en zeker niet van Inventum die makkelijk 5 jaar garantie geeft maar het belangrijkste deel, de glasplaat die zomaar niet breekt volgens hun, uitsluit. Zo kun je makkelijk 10 jaar garantie geven. Alsof je een nieuwe auto koopt met 5 jaar garantie maar de motor uitsluit van garantie. Waardeloze garantie dus en voor mij een les NOOIT IETS VAN INVENTUM te kopen. Doe er je voordeel mee mensen !

29 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Kookplaat gekocht aug 2022 van Inventum…

Kookplaat gekocht aug 2022 van Inventum bij keukenwarenhuis. Kookplaat ging begin april 2023 kapot. Ben nu ruim 3 maanden bezig om aanspraak te maken om de garantie.
-Ze beloven een monteur te sturen. Monteur komt zonder onderdelen.
- Onderdelen worden besteld, na 3 weken kan ik een afspraak maken voor reparatie, omdat het onderdeel binnen is.
- afspraak kan ruim 1,5 week later plaatsvinden, zeggen de afspraak een dag van te voren af. Onderdeel is naar een andere klant gegaan en niet meer leverbaar.
- ze bieden een week later een alternatief, ik was niet tevreden over het alternatief, ander soort indeling.
-ontvang een mail dan hebben we niks meer. Misschien kan keukenwarenhuis helpen.
- ben nu al ruim een maand met keukenwarenhuis in gesprek. Ze proberen het netjes op te lossen, maar moeten wachten op instructies van inventum. Krijg een andere kookplaat aangeboden, wel na wens. De kookplaat zou worden opgestuurd. Ineens hebben ze zich bedacht en krijgen we een nieuwe kookplaat zoals de eerste van inventum. Tot nu toe nog steeds niks ontvangen. Heb nooit zulke slechte garantie voorwaarde meegemaakt.

27 giugno 2023

-1 is realistischer dan 1 ster

Nu zit ik al meer dan twee maanden met een defecte vaatwasser die nog maar anderhalf jaar oud is. Drie keer een monteur in huis gehad, zonder dat het probleem is opgelost. Als pleister op de wond kreeg ik een gratis blender. Mails worden niet beantwoord, kortom bezint eer je begint!

27 giugno 2023
Valutata 2 stelle su 5

Herrie vriezer? Doe het zelf maar

De geleverde vriezer maakt herrie, echt herrie! De monteur van de keukenleverancier zei dat het niet oke was en zorgde voor een monteur van Inventum; Deze kwam zag en hoorde: Ja het maakt herrie; Oplossing was het zoeken naar een sterke kerel die de vriezer uit de kast zou halen, iets van klossen aanbrengen en klaar was de monteur. Niets gedaan dan een onzinnige aanbeveling. Tot op heden is er niets mee gedaan met de vriezer en Inventum zwijgt! Geen reactie op mails enz.

2 maggio 2023

KOOP NOOIT GEEN INVENTUM!!!!

Dit bedrijf is echt een grote grap!
Hoe kan een bedrijf met zoveel slechte producten en voorwaardes en garantie van niks nog steeds bestaan.
Ongelofelijk!

Ik bespaar jullie de details!

13 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb tot mijn grote spijt een…

Ik heb tot mijn grote spijt een gasfornuisovercombinatie van inventum gekocht aanvankelijk was ik er heel blij mee tot dat het apparaat binnen 1 jaar kapot ging. Dit werd gerepareed maar 1 jaar later weer hetzelfde probleem maar nu word het alleen tegen belachelijk hoge kosten gerepareed. Net 2 jaar en 2 maanden oud en geen gerantie op eerdere reparaties.. Dat apparatuur maar zo kort mee mag gaan, dat snap ik niet. Wettelijke gebruiksgarantie hebben ze bij inventum nooit van gehoort. Schandalig

23 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Oven binnen vier jaar stuk en geen garantie toepassing

Wij hebben een inmiddels vier jaar oude oven die de geest heeft gegeven. Is opgeleverd tezamen met een nieuw appartement en daardoor heeft de zgn registratie niet plaatsgevonden. Ondanks dat we alle documenten hebben weigert Inventum de garantie van vijf jaar toe te passen en wenst alleen dure reparatie kosten in rekening te brengen - dus en oven al na vier jaar stuk en geen enkele garantie toepassing.

26 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Vaatwasser werk niet goed na 30-40…

Vaatwasser werk niet goed na 30-40 wasbeurten. Na een bureaucratische afhandeling voor een afspraak en misgelopen 1e afspraak bij de 2e afspraak een snotneus die in de juridische modus wijs gaat lopen doen. Voor mij nooit geen inventum meer

19 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Bagger, bagger en nog eens bagger.

Een ster is eigenlijk nog te veel. Sinds augustus 2022 de koelvriescombinatie INVENTUM KV1808R in ons bezit.
Een matig werkend product. In februari 2023 wordt het ons toch echt te gortig. Hele rare en grote temperatuurschommelingen in koel- en vriesgedeelte. Servicemonteur J. constateert dat de ventilator niet werkt en vervangt deze. Conclusie: deze ventilator heeft nooit gewerkt, gelet op de luchtstroom die je nu voelt, mn. bij het openen van het vriesgedeelte. Ook het geluid van een werkende ventilator is duidelijk waarneembaar. Nooit eerder gehoord.
Ook het niet werken van de Fast Cool functie aan de orde gesteld, maar hier wordt niets mee gedaan.
Vervolgens werkt de KV combinatie 2 maanden redelijk goed, maar komen de klachten over grote temperatuurverschillen terug. Monteur J. laat hier wederom zijn licht over schijnen maar komt er niet uit en raadpleegt een collega. Let wel: J. heeft tijdens deze 2 bezoeken niets gezegd over het feit dat de KV combinatie rondom 4-5 cm ventilatie ruimte had, en aan de rechterzijde nagenoeg helemaal vrij stond.
De collega van Jimmy neemt contact op. Nu licht het aan ons dat de koelkast niet goed werkt, er zou 10 cm ruimte voor ventilatie moeten zijn. Overdreven veel. J. moet alsnog de condensor controleren. Werkt goed.
Tijdens deze 3 bezoeken steeds aangegeven dat de Fast Cool functie niet werkt op een enkel uitzondering na. Maar schakelt beslist niet uit na 2,5 uur. Terugstelling naar normaal koelen moet wel handmatig gebeuren anders blijft hij doorkoelen/vriezen. In andere reviews lees ik dat dit probleem bij dit type koelkast heel veel voorkomt, maar Inventum doet er niets mee.
De KV combinatie nu 24 uur de ruimte gegeven, + 10 cm, maar dit verbeterde de slechte werking van de KV combinatie niet!!!!! Inventum is er klaar mee, daarom kan de leverancier, Mediamarkt, ook niets doen. Zij gaan af op het oordeel van Inventum.
Omdat we afhankelijk zijn van een goed werkende koelkast, wie niet?, noodzakelijk voor peperdure medicijnen die bij een lage temperatuur bewaard moeten worden. Dat kan Inventum ons niet garanderen. Er kan dan voor 1500,-- aan medicijnen naar de knoppen gaan.
Conclusie/advies: mijdt dit product, want de kans is groot dat je je problemen op de hals haalt. En Inventum geeft niet thuis en jij zit met de schade.
Voor ons geen Inventum producten meer, vooral ook omdat ook de electrische dekens van hun vervelende mankementjes vertonen. De bediening. Na het lezen van de vele slechte reviews, had ik dit maar eerder gedaan, begrijp ik niet dat dit bedrijf nog bestaat. Maar ga vooral zo door dan graven jullie je eigen graf, en donder er dan er dan maar gauw in!!! Consumenten vern.....ken noem ik dit.

11 maggio 2023

Super service!!

Zie vele negatieve berichten. Ik kan alleen maar lof spreken. Ons ging de combi magnetron stuk van 1.5 jaar oud. Stuurde een service aanvraag via hun website in de avond en had in de morgen al een bericht terug dat we een nieuwe kregen. De morgen erna een mail dat DHL in de middag op de stoep staat met een nieuwe magnetron.
We hebben nu weer een magnetron waarvan de garantie gewoon doorloopt van de aankoopdatum van de eerste. Dus nog 3,5 jaar garantie! Top service. Blij dat we nog meer apparaten hebben van Inventum zo weet je ook dat je altijd garantie hebt.

2 maggio 2023

Geweldige service

Geweldige service! Mijn Inventum airfryer was 2 maanden oud toen ik per ongeluk de uitschuiflade van de mand liet vallen. Daardoor waren er een paar stukjes afgebroken waardoor de mand niet meer paste. Wat schetst mijn verbazing? Binnen 4 dagen een nieuwe uitschuiflade bezorgd als garantie. Zo blij met deze fijne service!

22 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Het dichte imperium Inventum.

Ook ik doe hier bij de reviews flinke duiten in de zak.
De service is erbarmelijk. Hun redenering en gedraai ook. En logisch dat je niemand aan de telefoon krijgt, ze geven geen service en van coulance hebben ze nog nooit gehoord. Het is nu voor de tweede keer dat ik aanmatigend werd benaderd, uiteraard via de mail, heb mijn best gedaan met foto’s, uitleg en nog meer..wetende dat ik bij de eerste reactie van hen, achter het net zou vissen.
Modern times, zou ik zomaar zeggen. Alles is verkwanseld. Inventum helemaal. Zo intens slecht!
Daan.

25 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Wij hebben een oven van Inventum…

Wij hebben een oven van Inventum IOH6070RK/02, waarvan alle symbolen verdwijnen. Inventum wil van geen enkele garantie weten, en geeft het schoonmaken de schuld.
Zelfs na vervanging van paneel verdwijnen de symbolen weer. Dit aangegeven bij Inventum, en wederom willen ze van niets weten. Waardeloos bedrijf.

20 febbraio 2023

Nieuwe droger binnen 2 maanden kapot en nog steeds niet gemaakt

Eind november 2022 (22e kocht 24e geleverd) een NIEUWE CONDENSDROGER gekocht van Inventum. Tot onze verbazing ging de droger 15 januari KAPOT en de verkoper verwees ons door naar Inventum, daar 16 januari de klacht ingediend en we zouden BINNEN 2 dagen gebeld worden ivm een afspraak met de servicemonteur. Echter heeft niemand teruggebeld en hebben we zelf weer gebeld. Weer de belofte “morgen hoort u van ons” en de volgende dag wéér geen telefoontje gehad. Van onze kant voor de 3e keer weer gebeld en wéér niet teruggebeld. Daarna iedere dag zelf gebeld en uiteindelijk is de monteur (aardige man) geweest na 11 dagen !! Deze constateerde al snel dat de pomp kapot was van de NIEUWE droger en heeft gelijk !! een nieuwe pomp besteld met de belofte dat de pomp binnen 2 á 3 dagen geplaatst zou worden. Ik heb dezelfde dag ook een mail gestuurd of ze er spoed achter kunnen zetten want dit is natuurlijk belachelijk; een nieuwe droger die na een paar keer drogen al kapot is !! Na 2 dagen niets te hebben gehoord hebben we ZELF WEER gebeld en er werd er gezegd dat we ingepland stonden en teruggebeld zouden worden. En natuurlijk weer niet gebeurd. We hebben tot nu toe ELKE dag gebeld en elke dag krijgen we hetzelfde te horen “u staat ingepland” Na een mail met bovenstaande bericht en de mededeling dat ik een NIEUWE DROGER HEB WAAR IK NIETS MEE KAN OMDAT HIJ HET NIET DOET krijg ik een mail terug met de mededeling “vervelend dat u dit ervaart”
Het moet voor hun toch simpel zijn om mijn nieuwe droger die NIET doet om te ruilen voor een nieuwe die het WEL doet. Hun AFTERSALES is dus helemaal niets waard. Het is nu 5 februari en ik ga week 4 in met een nieuwe kapotte droger, was die ik op moet hangen en er 2 dagen over doet om droog te worden en flinke ergenis over Inventum. Ik dacht “een oud vertrouwd merk” maar heb spijt als haar op m’n hoofd en zal nooit nooit meer iets van hun kopen.

5 febbraio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Hulde aan Inventum Service…..!

Iets meer dan een jaar geleden hadden wij via Bol.com retourkansjes van de firma Breezy een Inventum HD130 verwarmingsdeken gekocht tegen een sterk gereduceerde prijs.
Na iets meer dan een jaar ging de deken defect en Breezy kon vanwege de verlopen garantie die op retourkansjes slechts 1 jaar was, ons niet meer helpen.
Ze adviseerden ons dit aan Inventum voor te leggen.
Inventum heeft ons een nieuwe HD3001C deken opgestuurd ter vervanging en garantie.
Aangezien de oude HD 130 niet meer in produktie was.
Hulde aan dit Nederlandse bedrijf die toch maar even stond voor zijn/haar garantie !!

3 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb in een aanbieding bij AH een…

Ik heb in een aanbieding bij AH een Inventum waterkoker gekocht voor als diegene die in gebruik was het zou begeven/breken ivm glas. Na een half jaar begaf de vorig waterkoker het en heb ik de Inventum gepakt, deze kookt tot het oneindige-schenkt niet al zou je willen de buitenkant is nu van kalk. Ik heb gebeld en geschreven maar kan de bon is niet meer vinden. Einde service. Ergens begrijp ik het, ivm misbruik maar deze word nog steeds aangeboden dus niet uit de roulatie. Jammer van dit soort service je kan echt wel zien of de waterkoker net in gebruik is of niet.

27 novembre 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più