Tomado vriezer binnen een jaar defect. Inventum vraagt mij de factuur op te sturen. daarna vraag om typeplaatje aan de achterkant op te sturen, maar dit was niet voldoende, toen typeplaatje aan de b... Leggi di più
Oven na 2 maanden kapot, klantenservice 3x proberen te bereiken om afspraak te maken voor reparatie, na 7 weken nog niets gehoord. Als ik dat had geweten had ik nooit een Inventum gekocht
Bij Bol koelvriescombinatie gekocht van INVENTUM. Na 6 maanden vriezer doet extreem vriezen vlees kan ik weggooien zelf de groenten bevriest in de groentenla!!!! 19 januari monteur geweest hakt het... Leggi di più
Geweldige service! Mijn Inventum airfryer was 2 maanden oud toen ik per ongeluk de uitschuiflade van de mand liet vallen. Daardoor waren er een paar stukjes afgebroken waardoor de mand niet meer paste... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Vriezer binnen een paar maanden defect
Vriezer binnen een paar maanden defect. Ze willen de vriezer niet repareren en scharen zich achter dat ie niet goed geïnstalleerd is terwijl het niet zo is. Nooit meer Inventum voor mij.
handtekening vervalsen
handtekening vervalsen
afspraak inplannen wat niet nodig is.
slechte service
en nog eens 89 moeten betalen wat hun schuld is!
Oneens
Super slechte garantie afwikkeling
Sinds januari een koel / vries combi in laten bouwen en vanaf dat moment alleen maar ellende. Combi gaf steeds storing en koelde overmatig ( vriezen in koelgedeelte ). Ook steeds alarm wat afging. Omgeruild tegen nieuwe en wederom hetzelfde. Dikke ijslaag in koelgedeelte ( en nee niks tegen achterwand of deur wat niet goed sluit ).
Service afspraak gemaakt en voorkeurs dag aangegeven. Krijg je 2x mail met verzoek aanleveren gegevens terwijl dit allemaal al is aangeleverd.. Gebeld en krijg mededeling oh ja ik zie het. Wij plannen het voor u in. 3 dagen later nog geen reactie en gebeld met wanneer monteur zou komen ( had al voorkeurs dag op service pagina aangegeven. Mijnheer dit is geen garantie dat monteur dan komt. Oh, wanneer dan wel? Heeft u voorkeurs dag? Ja dat had ik al aangegeven. Ja maar dat kan niet. Heeft u nog andere voorkeurs dag? Ja morgen. Kan ook niet. Heeft u andere voorkeurs dag? Ja vrijdag. Weet niet of het dan kan. Wanneer kan het dan wel? Ja mijnheer ik kan niet in de planning kijken. Heeft u nog andere voorkeurs dag? En zo bleef de dame maar in herhaling vallen. Uiteindelijk maar opgehangen want ik werd steeds kwader. Wat een waardeloze klantenservice. Vragen je voorkeur en je mag nagenoeg alle dagen aangeven maar geen garantie. Als je vraagt wanneer kan het dan wel bij jullie krijg je antwoord van ..sorry ik kan niet in de planning kijken. Heeft u nog voorkeurs dag? Echt...wilde haar wel door de telefoon trekken. Wat een super slechte klantenservice en garantie afwikkeling op nieuw apparaat. Dit is de laatste keer dat ik ooit een Inventum neem want als ik op deze manier iets gedaan moet krijgen ben je bijna in staat om dat apparaat door de ramen te smijten vanwege de slechte service van Inventum.
Airfryer
Airfryer , in principe prima tevreden over het apparaat ( nu bijna 2 jaar oud ) . Maar ineens had mijn vriendin schroefjes in haar friet. Bleek de schroefjes los te hebben gelaten van het handvat. Ik heb inmiddels 6 x gemaild met Inventum. Maar elke keer radiostilte. Echt een enorme slechte service heeft dit bedrijf. Je krijgt geen mail bevestiging. Je moet een enorm onduidelijk formulier online invullen. Kortom geen Inventum kopen . Het werkt goed, maar als je er wat mee krijgt, dan zijn ze niet thuis
Heb vijf jaar garantie op mijn Inventum…
Heb vijf jaar garantie op mijn Inventum product. Na een week eindelijk reactie (mail) u krijgt een nieuwe maar moet dan wel bijbetalen. Dit gedaan en nu weer een week wachten op reactie. De kreet van hun site vandaag besteld, morgen geleverd klopt dus niet.
Koop nooit meer een Inventum
Mijn kookplaat is stuk
Mijn kookplaat is stuk. Ik kan dus niet koken. Ik heb nog garantie want een jaar geleden gekocht. Ik meld de storing via de keukenhandel waarin de Inventum kookplaat heb gekocht. Dat is de 15e mei. Op de 17 mei bericht dat de afspraak met de monteur binnen 5 werkdagen wordt ingepland. Op de 27e krijg ik bericht dat de monteur op 7 juni kan langskomen. Al die tijd zit ik zonder kookplaat. Hoe moet ik dan koken? Elke dag salade eten en pizza bestellen?? Ik bel de serviceafdeling. Maar de dame daar is erg onbeleefd en wil niet luisteren. Ik vind dit werkelijk de aller slechtste service die ik ooit heb meegemaakt. De onbeleefde mevrouw van de serviceafdeling wil niks voor me doen. Echt helemaal niets. Geen empathie, geen service, zoek het zelf maar uit meneer. Ongelooflijk slecht! Koop geen Inventum want als er wat kapot gaar geven ze niet thuis. Hoe kan je het in je hoofd halen dat je klanten wel 3 weken zonder kookplaat kunnen?
Totaal geen service en onbeschoft
Vaatwasser is na 2 jaar en een paar maanden kapot gegaan. Inventum weigert een reparateur te sturen, tenzij ik ontzettend veel kosten maak voor voorrijden en arbeidsloon. Op de website met grote letters aangegeven dat reparatie 5 jaar kosteloos zal plaatsvinden. Inventum negeert het recht van de consument op kosteloze reparatie binnen de termijn dat de consument mag verwachten dat het product blijft werken. Onbeschofte medewerkster aan de telefoon gehad die totaal geen begrip toont voor de situatie. Ik koop nooit meer een Inventum product.
Koop niks van dit merk koelkast gekocht…
Koop niks van dit merk koelkast gekocht doet het niet en ze helpen je ook niet
Friteuse gekocht .na 2 maanden oud
Friteuse gekocht .na 2 maanden oud. Vanaf begin al dat de klep gewoon dicht slaat met open maken .
Tijdens product klaar is of je er iets in legt slaat klep gewoon dicht je kunt hem alleen vast houden dit is zeer gevaarlijk iemand zich al verbrand.contact gehad .en div maal bewijs etc gestuurd maar gewoon geen fatsoen lijk tegen bericht .dus nooit meer dit merk
4 weken zonder wasmachine
Onze wasmachine van goed 1,5 jaar kreeg een storingsmelding dat de watertoevoer niet te winig was. Dus ik ga de wasmachine openmaken, ik weet niet wat winig water betekent voor de wasmachine, maar mijn keuken stond helemaal blank. Daarna de gewone dingen gedaan die je zelf na kunt kijken. Niets hielp storing kwam steeds terug. Melding gemaakt van de storing bij bol.com en op de volgende vrijdag kwam de monteur al. Hij kon de machine niet repareren, maar bestelde een onderdeel, wat op voorraad was, hij komt na 9 dagen terug en jammer maar helaas hij werkte niet, Nog 2 printplaten vervangen en nog werkte het apparaat niet. Kon missschien nog de pomp zijn, maar dat onderdeel had hij ook niet bij zich. Daarna hoorde ik niets meer, heb gebeld met de klantenservice op de dag van de reparatie,maar die konden niets zeggen, een mail gestuurd, maar geen reactie. Dan bol.com maar weer ingeschakeld, we zijn ondertussen al 3,5 verder. Eindelijk heb ik daar iemand aan de telefoon die zelf met Inventum contact op gaat nemen. En zowaar krijg ik die middag een mail dat ze een omruilvvorstel doen. Heel leuk,maar stuur dan een mail waarop je kunt antwoorden en niet een noreplymail. Weer maar met bol,com gebeld en zij atviseren om dan maar iets te scannen op de site zodat ik kan appen. De wasmachine wiordt geruild,maar daar gaat ook weer 8 dagen overheen, ze kunnen er helaas geen spoedorder van maken. van coulance hebben ze ook nog nooit gehoord en van klantenservice al helemaal niet. Alleen het spijt ons,ja daar kan ik helaas niemand van betalen. Voor ons ook nooit meer inventum
Inventum is heel slecht merk
Inventum is heel slecht merk, ik heb net 6 weken een combinatie koelkast gekocht met 5 jaar garantie, hij maak wel raar geluid, ik heb naar fabrikant gebeld en ze wil dat ik een video opnemen, een geluid moet met video opnemen, hoe ga wij dat doen, ze doet moeilijk en wil niet monteur naar mij toe sturen, dus ik hoop dat niemand meer Inventum kopen, dat is niet te vertrouwen
Phat
Ik heb een inventum combi magnetron van…
Ik heb een inventum combi magnetron van iemand overgenomen, welke nog onder de door inventum gestelde 5 jaars garantie valt. Nu is er een storing en ik moet tegen de gewone tarieven deze storing op laten lossen vlgs. hen. De aankoopbon van de oorspronkelijke koper heb ik ze toegestuurd maar wordt genegeerd! Wat een shitbedrijf! Ik ga het uitbesteden aan mijn rechtsbijstand!
Vaatwasser ging na 4 jaar stuk.
Vaatwasser ging na 4 jaar stuk.
Ik dacht gelukkig heb ik 5 jaar garantie. (Dat kreeg je als je meerdere apparaten kocht, ik had er 4 gekocht)
Wat bleek, ik had het product moeten registreren. Dus helaas geen 5 jaar garantie!!!
Voor mij geen Inventum meer!
Wat een slechte service zeg!
Wat een slechte service zeg!
Wij hadden nieuwe wasmachine gekocht en het lekte water.
Komt iemand langs van Inventum haalt de wasmachine uitelkaar en binnen 2 min was die klaar.
Lekkage was aan de kraan zei hij dus dat hoorde niet bij de garantie moesten wel even 95 euro betalen.
De kraan kwam 1 drup water uit en nu helemaal niks meer dus ik geloof niks van wat die man zei.
Waardeloze service!…
Ze krijgen 1 ster maar niet eens dat zijn ze waardig. Mijn stofzuiger is stuk en ik heb nog garantie op, zeggen ze dat de garantietermijn verstreken is. Waardeloos! Schandalig dat ze zo kunnen liegen! En zeggen nog dat de stofzuiger, economisch niet rendabel is om het te repareren! Ik wil gewoon mijn geld terug!!!
Een maand geleden een reparatieverzoek…
Een maand geleden een reparatieverzoek ingediend voor mijn vaatwasser. Monteur heeft 2 keer afgezegd op het allerlaatste moment. Zeer slechte service!
Wat een verschrikkelijke service 5 jaar…
Wat een verschrikkelijke service 5 jaar garantie maak er levenslang van want je hebt er toch geen reet aan
Goed geholpen
De vaatwasser is helaas snel stuk gegaan, onderdeel dan. Binnen een week een monteur op de stoep. Moet wel even wachten op een onderdeel, maar verder super geholpen.
Slechte service
1 ster is eigenlijk nog te veel.
Hele slechte service. Koel vriescombinatie gingBegin januari kapot. Duurde een week voor monteur kon langs komen. Koel vriescombinatie was niet meer te maken. Kregen een aanbod. Koel vriescombinatie die 100 l kleiner was. Niet akkoord mee gegaan. Toen ander aanbod gekregen. Zelfde Koel vriescombinatie die we hadden alleen andere kleur. Prima. Wij gingen akkoord. 9 februari zou hij geleverd worden. 10 februari gebeld. Er was vertraging. 13 maart zou hij geleverd worden. 14 maart gebeld. Weer vertraging. Geen idee wanneer hij nu geleverd wordt. Nu al 2 maanden zonder Koel vriescombinatie. Kopen nooit meer iets van dit merk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de klantenservice. Wat een onbeschofte mensen.
Zeer slecht
Zeer slecht. Vaatwasser al ruim drie maanden kapot. Duurt verschrikkelijk lang voordat er iemand komt. Na ruim twee maanden komt er eindelijk iemand en nu zit ik alweer twee weken op een onderdeel te wachten. Moet er zelf achteraan bellen. Ben benieuwd wanneer dit eindelijk eens gemaakt wordt. Voor mij nooit meer Inventum. Zeer slechte service