Portoen til udlandet er alt for dyr. Jeg skulle sende en æske chokolade til Belgien og betalte 200 kr i porto for det. Troede Interptesent var mere international end det. Det trækker min oplevelse me... Leggi di più

Jeg har handlet hos Interpresent et par gange. Jeg kan kun anbefale deres produkter. Et rigtig godt udvalg, indpakket som man ikke lige ser det andre steder og leveringsdagen kan man regne med. Jeg br... Leggi di più

Har fået påskeæg fra InterPresent via mit arbejde, det var fot lavet, pakket ind osv. Indeni var der forskellige påskeæg. Der var ikke meget indhold taget det store påskeæg i betragtning. Et stort æg... Leggi di più

Købte en gave, og er bare super glad og tilfreds med købet, pisse god service! Webside den er nem at overskue + nem at bestille. Og overraskende hurtig levering, gaven blev leveret næste dag :) F... Leggi di più

1. Negozio di articoli da regalo

Hos InterPresent har vi siden 2001 hjulpet virksomheder med at give gennemtænkte gaver, der skaber relationer, værdi og synlighed. Vi leverer firmagaver i høj kvalitet – med fokus på fleksibilitet, æstetik og effektiv logistik. Derfor vælger virksomheder InterPresent: • ✔️ Etableret samarbejdspartner siden 2001 • ✔️ Eksklusive firmagaver tilpasset anledning, budget og branding • ✔️ Unik indpakning med mulighed for logo og personlig hilsen • ✔️ Effektiv håndtering af logistik og forsendelse – også internationalt • ✔️ Udvalg målrettet virksomheders behov hele året • ✔️ Fokus på kvalitet, design og gaveoplevelse • ✔️ Kunder i bl.a. Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og Holland

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

God service

Jeg bestilte en påskeforsendelse til en kammerat. Pakken nåede frem som lovet, og både pakke og indhold levede fuldt ud op til forventningerne.

31 marzo 2013

Super Nemt

Godt sted at handle, dog er leverings omkostningerne temmelig høje 60+ kr for en lille pakke. Men god service og hurtig ekspedition

26 marzo 2013

Fin vare - men en dag for sent.

Som sædvanlig var varen i orden - men mod sædvane kom den først frem en dag for sent. Jeg må dog medgive, at det vist ikke var interpresents skyld - for jeg fik besked om, at det var afsendt dagen før ønsket modtagelsesdag.

Jeg vil nu ikke betænke mig på at bruge firmaet igen - og igen.

26 marzo 2013

Lækre produkter med hurtig levering

Den eneste grund til at jeg ikke vælger at give 5 stjerner er de dyre leveringsomkostninger, jeg synes det er for dyrt at betale 60 kr i levering for så lille en gave som jeg bestilte.. Ellers er jeg meget tilfreds.

25 marzo 2013

Nemt og ikke mindst hurtig levering

Det bliver stadig vigtigere for mig, at køb på Nettet ekspederes hurtigt, så man ikke skal vente et ukendt antal dage før det bestilte leveres. Det er ikke mindst vigtigt, når man køber gaver på Nettet, som jo ofte skal leveres på en specifik dato. Derfor har jeg også kun ros til Interpresent.dk. Der er fint udvalg, let at navigere og bestillingen leveres dagen efter, hvis det ønskes. Alt fungerede fint!

25 marzo 2013

Venner er vigtige - giv en lille gave!

Jeg bruger Interpresent rigtig meget, da det er let at overskue hjemmesiden og meget let at finde noget der er smagfuldt, anderledes og vil glæde andre.
Hurtig og effektiv ekspedition på nettet og rettidig levering - dejligt.

12 marzo 2013

SUPER SUPER

Bestilte mine varer om torsdagen om fredagen kom de med posten.
Og min mor som skulle have gaven blev bare superglad for den.
så det er bestemt ikke sidste gang der bliver bestilt hos dem, og at det så ikke ligger andet en halv times kørsel fra mig gør det ikke ringere og at man så selv kan afhente på deres lager.
Så derfor 5 store stjerne fra mig, kan kun anbefales

7 marzo 2013

Super hurtig levering

Jeg bestilte en gave, dagen før jeg skulle bruge den, og fik den leveret dagen efter. En gave som vagte stor glæde hos modtageren, og for mig bestod glæden i, at få den leveret med så kort tidsfrist.
Super behandling af bestillingen og ekstrem hurtig service. Tusind tak for denne succes oplevelse, det er ikke sidste gang jeg har handlet hos jer.

4 marzo 2013

Super hjemmeside og super service

Det er en super hjemmeside med mange dejlige tilbud, og leveringen af varerne er hurtig.
Desuden har de en super service ved reklamation, som jeg ikke har oplevet før.

19 febbraio 2013