Brædstrup Implantat Center Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Jeg sætter så stor pris på jeres fantastiske venlighed og meget høje professionalisme. Det er fantastisk at blive mødt hos jer, og jeg kan varmt anbefale Brædstrup Implantat Center. Tusind tak for jer... Leggi di più

Jeg vil give 6 stjerner hvis jeg kunne, Lørdag den 18/7-26 Ringede jeg og var bekymret for en visdomstand,fik en tid kl 10.20 Og blev modtaget med kæmpe smil af Jannie, Kom ind til Elias og ja... Leggi di più

3 behandlinger hos dem med en visdomstand som skulle ud, gik det hele ud på undersøgelser og der tages røntgenbilleder uden effekt, selvom masse af snak om den skal ud... "men du fik jo en go behand... Leggi di più

Jeg har fået lavet implantat hos kæbekirurg Jens Hartlev og Birgitte Skadborg. De har begge lavet deres arbejde til perfektion. Man føler sig tryg da alt er så veltilrettelagt. Noget som gjorde in... Leggi di più

1. Dentista

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Implantat, tandklinik, tandpleje, parodontose, tandproteser, kosmetisk tandpleje, narkose, sedering, kroner, broer, børnetandpleje, tandretning - Brædstrup Implantat Center

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kompetent og meget behagelig oplevelse

Jeg fik anbefalet Brædstrup Implantatcenter af min kammerat, og jeg må sige, at klinikken og dens personale til fulde levede op til forventningerne.

Jeg stod over for en omfattende behandling, som jeg i flere år havde udskudt og var meget nervøs for. Efter grundig undersøgelse og god dialog med yderst kompetent personale, var jeg ikke i tvivl om hvor behandlingen skulle udføres.

Min behandling er nu afsluttet og det med et fantastisk resultat. Det har alt i alt været en fantastisk oplevelse - og det siger jeg om tandlægebehandling. Jeg kan på det varmeste anbefale Brædstrup Implantatcenter til andre.

1 gennaio 2017

Aldrig mere tandlæge skræk!

Jeg har haft nogle rigtige ubehagelige oplevelser i min skoletid hos skole tandlægen. Efter skoletiden, da jeg blev 18 år, skulle jeg vælge en ny tandlæge og jeg fik derved anbefalet Brædstrup Implantat center. Da jeg ikke kunne udskyde et tandlæge besøg længere, opsøgte jeg derefter dette center. Jeg var fyldt af angst, da jeg ankom til centeret. Jeg blev mødt af smilende ansatte og en rolig atmosfære, hvilket var med til at berolige mig. Jeg blev kaldt ind og satte mig i tandlægestolen, hvor efter jeg fortalte om mine oplevelser og min tandlæge angst. Jeg følte, at personalet lyttede og forstod mig. Jeg fik lavet to huller, tandlægen forklarede undervejs, hvad der skulle forgå. Hun tog sig tid til at gøre bedøvelsen så smertefri, som muligt. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at dette var muligt på baggrund af alle mine tidligere oplevelser hos andre tandlæger. Før, jeg vidste af det, var min behandling ovre.
Nu har jeg været patient hos Implantat centeret i ca 15 år, hvilket jeg vil være resten af mit liv.
Det, jeg værdsætter mest er bla. det smilende personale, klinik assistentens beroligende hånd på min skulder under behandlingen, de grundige tandplejere og de mest kompetente tandlæge og de faglige dygtige kirurg, som har fjernet flere af mine visdomstænder.
Min tandlæge skræk er væk for længst!

30 dicembre 2016

Kompetent center

Jeg har tidligere været ved 4 forskellige tandlægehuse og har desværre oplevet meget svingende behandlinger. Nu har jeg været fast kunde ved Brædstrup Implantatcenter i små 2 år og har kun haft positive oplevelser også selvom perioden har indeholdt en tandudtrækning, tandrensning samt kroneopbygning.
Hvis man ønsker faglig kompetente behandlinger af personer der har forståelse samt et glimt i øjet og et smil på læberne, så vil jeg helt klart anbefale Brædstrup Implantatcenter.

29 dicembre 2016

Kompetente medarbejdere og dygtige tandlæger

Jeg er ovenud tilfreds med tandlægerne og personalet ved Brædstrup Implantatcenter. De er grundige til deres arbejde, altid venlige og smilende og har et højt humør. Jeg føler mig altid godt behandlet.
Jeg kan varmt anbefale stedet til andre!

28 dicembre 2016

Høj faglighed og professionalisme.

Jeg vil på det varmeste anbefale Brædstrup Implantatcenter. At finde et sted hvor teori og praksis samt viden og godt håndværk går hånd i hånd med høj service, det er en sjældenhed jeg gerne kører langt for.

28 dicembre 2016

Kompetent behandling med venligtsindet personale

Svagheden ved mine ellers fine tænder blev jeg først bekendtgjort med i Brædstrup, da personalet var ualmindelige grundige med undersøgelsen af mine tænder. Det sparede mig for en større omgang, da hullet blev fundet i et tidligt stadie.
Jeg har tidligere haft dårlige episoder andre steder, men jeg er ikke længere nervøs for at skulle til tandlæge, sålænge det er et så kompetent sted som i Brædstrup.

Ren tortur

Kan se at min tidligere anmeldelse er blevet slettet. Vil bare advare mod denne klinik. Min søn (på dengang 13 år) blev opereret der for snart 2 år siden og vi kommer aldrig til at glemme den pinsel han unødigt blev udsat for bare for at klinikken kunne spare pengene til en narkoselæge. Og det på trods af at de vidste at han led af angst. Så når jeg hører deres reklame om smertefri behandling i radioen, så føles det som en hån, da det han blev udsat for var alt andet end smertefri. Han blev tilbudt en pinex og da det meste af lokalbedøvelsen endte i munden i stedet for det planlagte sted, så var det ikke meget bevendt i forhold til at han skulle have hele ganen skåret op på tværs for at få fjernet en tand midt i ganen (samt nogle "mindre" ting som to tænder, der skulle trækkes ud og en kæde, der skule sættes på en tand, der sad oppe i gummen). På et offentligt hospital ville de aldrig have gjort det uden narkose, men det vidste vi ikke dengang og på Brædstrup Implantatcenter sagde de at det var uforsvarligt at lægge et barn i narkose.Det stolede vi desværre på :(

17 dicembre 2016

Utrolig dårlig service

Jeg var for ca. et år siden til det årlige "tand eftersyn", hvor tandlægen var så voldsom da hun lavede tandrensning, at sugeren ikke kunne følge med i at suge alt blodet der væltede ud af munden på mig. Dagen efter den voldsomme tandrensning, bider jeg i et æble (ganske normalt) og der falder en flig af min fortand. Jeg ringer over til Brædstrup Implantatcenter, og her får jeg en tid hurtigt. De laver min fortand i løbet af 5min, og vil nu have 400kr for det, det mener jeg ikke kan være rigtigt, da det skete dagen efter tandrensningen. De mener ikke det kan have noget med tandrensningen at gøre, så jeg skal betale. Jeg betaler, og siger at jeg aldrig vil sætte mine ben hos dem igen.
2 uger efter jeg har fået lavet min fortand, falder fligen af igen.
Jeg har desværre ikke hverken lyst eller tid til at komme over til dem igen, derfor går der næsten 1 år før jeg bestiller tid derovre til at de kan lave min fortand igen.
Denne gang forsikrer tandlægen mig at hun har lavet det meget bedre, men hun vil fandme have 400kr for det igen..

Det er den mest elendige service jeg længe har fået, og har nu skiftet Tandlæge!!

14 novembre 2014

Dygtigt tandlæge team/venligt personale

Skiftede tandlæge for nogle år siden. Stor gevinst idet jeg slap for en tandudtrækning og efter 2 besøg i Brædstrup har jeg ikke haft problemer siden. Tidligere tandlæge oplyste mig endvidere om at det var nødvendigt med en krone på en anden tand - ligeledes her
fik jeg en anden rådgivning og slap igen for en stor udgift.
Jeg kan stærkt anbefale Brædstrup Implantatcenter hvor du bliver mødt med et positivt smil og særdeles kompetente tandlæger/kiruger.
Jeg kører gerne 164 km for et tandlæge besøg.
Brædstrup Implantat center kan jeg stærk anbefale.

12 novembre 2013

Kompetente og venlige

Skiftede tandlæge for nogle år siden - og har nu benyttet Brædstrup Implantatcenter en del gange efterhånden.

Udover det almindelige tandeftersyn/rensning, så har jeg også fået udtrukket en visdomstand af en meget kompetent kirurg hos dem. En operation, som jeg ellers frygtede lidt, men hvilket der skulle vise sig ikke at være grund til... Det tog cirka fem. min.

Den dårlige anmeldelse herunder undrer mig derfor MEGET, da jeg generelt er af en helt anden opfattelse af deres kompetencer. Jeg har nemlig før i tiden været udsat for mindre gode tandlæger, men har altid været tilfreds efter mit skifte.

11 novembre 2013