Jeg sætter så stor pris på jeres fantastiske venlighed og meget høje professionalisme. Det er fantastisk at blive mødt hos jer, og jeg kan varmt anbefale Brædstrup Implantat Center. Tusind tak for jer... Leggi di più
Jeg vil give 6 stjerner hvis jeg kunne, Lørdag den 18/7-26 Ringede jeg og var bekymret for en visdomstand,fik en tid kl 10.20 Og blev modtaget med kæmpe smil af Jannie, Kom ind til Elias og ja... Leggi di più
Jeg har fået lavet implantat hos kæbekirurg Jens Hartlev og Birgitte Skadborg. De har begge lavet deres arbejde til perfektion. Man føler sig tryg da alt er så veltilrettelagt. Noget som gjorde in... Leggi di più
Implantat, tandklinik, tandpleje, parodontose, tandproteser, kosmetisk tandpleje, narkose, sedering, kroner, broer, børnetandpleje, tandretning - Brædstrup Implantat Center
Tinghuspladsen 6, 8740, Brædstrup, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Da jeg kom i klinikken første gang, havde to tandlæger forsøgt at ”reparere” en ret stor flig, der var slået af, på en af de midterste fortænder. Jeg var derfor meget skeptisk, men må konstatere, at den udfyldning BIC som lavede, nu har holdt i halvandet år. Det synes jeg er fremragende arbejde og jeg kan give BIC min bedste anbefaling. Jeg har rejst meget i udlandet og har også boet mange forskellige steder i DK i forbindelse med mit arbejde, så jeg synes, at jeg har et godt grundlag for at bedømme klinikken. 16.01. 2019. Mvh. Brian Haure

Risposta di Brædstrup Implantat Center
Yderst kompetent og professionel behandling. Super atmosfære, personalet venligt og imødekommende. Kan helt bestemt anbefales.
Super og professionel behandling hver gang. Man føler sig altid i trygge hænder. Tak for det :-)
Fantastisk service ydet af et yderst kompetent personale.
Grundig og ordentlig. Dejlig stemning og god service👍
Jeg har fået lavet tandregulering over ved Brædstrup implantat center og må sige de har styr på sagerne. Det er gået rigtig godt der har været god service. Tandlægen og klinikassistenterne var super venlige og imødekommende og jeg har været fuldt ud tilfreds med resultatet af mit nu nye tandsæt :-)
Kan kun varmt anbefale dem.
Super professionelt og helt igennem fantastisk service. Den varmeste anbefaling herfra.
Der er lidt langt til Brædstrup hvis man ikke lige bor der. Men det er absolut hele turen værd. Har fået lavet implantater og tandregulering af det fantastisk kompentente personale
3 behandlinger hos dem med en visdomstand som skulle ud, gik det hele ud på undersøgelser og der tages røntgenbilleder uden effekt, selvom masse af snak om den skal ud... "men du fik jo en go behandling og rabat, så vi syntes det er fair"
Men ejeren kender eller sætter sig ikke tingene, lød lidt ligegyldig for min sag, da jeg kontaktede hende omkring forløbet.... eller sagt på anden måde: "Jeg er ligeglad om du er tilfreds eller ej, jeg har fået mine betalinger"
Et helt almindelig tandlægehus, og så ikke alligevel...…. min bare
Jeg har kun haft gode oplevelser.
Absolut kompetente tandlæger og venligt og imødekommende personale hele vejen. Kunne ikke drømme om at få mine tænder plejet andre steder.
Vi samarbejder med Brædstrup Implantatcenter om at give danske tandpatienter en god og transparent betalingsaftale til deres tandbehandlinger. Birgitte og teamet på klinikken står altid klar til at hjælpe med feedback og input til vores system. Stort tak for det.
Dbh
Casper
Adm. Dir.
Denti.dk
Det er altid en vild oplevelse for mig at komme til tandlægen! Jeg har altid haft skingrende kuldesensitive tænder, så selv en simpelthen tandrensning var nok til at få mig til at ligge og tude af smerte. Og SÅ fik jeg så et piskesmæld oveni, som gør både nakke og kæber meget opspændte og har gjort mine sensitive tænder endnu mere smertefulde.
Hos Brædstrup Implantat Center er alle mine forudsætninger nedskrevet i journalen: Ingen blæsning, ingen skylning og ingen sug eller i det mindste så begrænset som muligt. Pude til nakken, klods til at holde munden åben og så skylning i varmt vand og masser af gåpauser og tandopvarmningspauser undervejs. Jeg har intet problem med at betale, hvad det koster, hvis bare jeg får det som jeg har brug for det. Det behøver jeg så ikke her. Prismæssigt har de sagtens kunne konkurrere med andre tandlæger, jeg har bedt om overslag på arbejde fra, og de 4½ år som patient her har lært mig, at jeg faktisk godt kan komme til tandlæge uden at det gør ondt.
Min forrige tandlæge lavede et hul, mens jeg lå stortudende af smerte, og klappede mig lidt på kinden og sagde "Jaja, nogen af os er bare ikke egnet til at gå til tandlæge, vi er heldigvis snart færdige, hvis du kan holde det ud". Well, nogen er muligvis ikke egnede til at gå til tandlæge, men det er jeg sjovt nok, når det vel og mærke bliver gjort ordentligt!
Jeg har lige fået boret en gammel plombe ud, og lavet ny fyldning på en kvart tand, der skulle fyldes på 3 flader. Jeg fik al den bedøvelse, hun overhovedet kunne komme i tanke om, og jeg mærkede denne igen absolut INTET. 2416,10 kr før tilskud fra Danmark.
Super professionel, virkelig dygtigt og venligt personale,altid opdateret med det sidste nye. Kan klart anbefale dig at tage ud til dem.
Jeg har været til forundersøgelse i forbindelse med et implantat og fik et behandlingsoverslag på 10.894,08 kr. Behandlingen fik jeg i fredags, hurtig, smertefri og - ikke mindst en regning der var på 8.213,38 kr. = 2.680,70 kr. billigere = ca. 25% mindre. Sikke en dejlig overraskelse.
Jeg er meget glad for resultatet af min tandbehandling
Der er en behagelig stemning på klinikken og det er rigtigt rart at komme der
Personalet er meget søde og imødekommende
Super professionelt og fantastisk service.
Jeg har i forbindelse med mine behandlinger i tandlægehuset i Brædstrup, oplevet en usædvanlig service.
Meget venligt personale, samt fagligt niveau ud over det sædvanlige.
Jeg kan på det varmeste anbefale tandbehandling i dette tandlægehus.
Mvh.
Peter
Er fuld tilfreds med den service der bliver leveret, og det hele virker meget professionelt. Det er et behageligt sted med et flinkt og imødekommende personale, ligefra skranken, til stolen og ud igen.
Efter i skiftende tandlæger i flere år, og til tider lidt uheldige behandlinger, er jeg kommet til en tandlæge, som har fået styr på mine lidt udfordrende tænder, og hvor jeg ikke længere er nervøs for at vise min "nye" tænder frem for andre.
Det hele er foregået professionelt, og det er blevet behageligt at gå til tandlæge, hvor det før skiftet var en blandet "oplevelse"
Tusind tak til det fantastiske personale på Brædstrup Implantat center, som virkelig har patienten og dennes ve og vel i fokus.
Jeg kan ikke anbefale dette sted højt nok for andre, så mine varmeste anbefalinger og ønsker om et godt og lykkebringende nytår til alle på stedet👍👏👏👍