1. Azienda specializzata in energia solare

Scritti dall'azienda

Vi levererar hållbara lösningar för dig som vill ta steget mot en mer egenförsörjande elproduktion.

4,2

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Ruskigt bra bemötande, service och kompetens

Ruskigt bra bemötande, service och kompetens från samtliga discipliner inom bolaget. Sälj, solcellsinstallatör, elektriker, eftermarknad.
Hade anlitat HS Solteknik alla dagar i veckan igen om jag hade haft fler fastigheter.

Stort tack!
/Tomas, Strängnäs

14 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Lokalt, smidigt och pålitligt!

Sommaren 2023 installerade HS Solteknik både solpaneler och energilagring (batterier) till min villa i Mariefred. De kom varmt rekommenderade från grannarna.

I första skedet träffade jag Stefan som hade en riktigt bra och pedagogisk genomgång. Inga undvikande svar med ”säljsnack”. Kändes rakt och ärligt.

Har inte haft samma upplevelse med de stora sol-startup-företagen som poppade upp som svampar för bara några år sedan…

Känns tryggt att ha en lokal Mariefreds-firma med egna elektriker och installatörer. Inte sällan man springer på dem på ICA eller Coop.

Själva processen var relativt smärtfri. Offert, produktblad, uträkningar av olika energiscenarios, tidsplan med mera. Allt gick enligt plan. Arbetet startade till och med någon vecka snabbare än beräknat. Ett riktigt trevligt och effektivt monteringsteam kom förbi och installerade allt på ett par dagar.

Elektrikern som satte upp ellösningen och energilagringen delade med sig av både kunskap och tips. Hjälpte även till med att optimera inställningarna på husets värmepanna! Tack för det.

Innan anläggningen blir uppkopplad på elbolagets nät behöver den godkännas av en SEVAB-inspektör. Denna var mäkta imponerad av hur väl allt var gjort. Han tog till och med bild på installationen.

Han berättade att innan han kom till vårt hus hade fyra(!) av fem anläggningar fått underkänt. Samtliga var gjorda av stora solcells-startuper externa installatörer och bara billiga komponenter och enheter. En del saknade till och med CE-märkning. Förutom flera veckors försening kostar varje underkänd installation tusenlappar i extra avgift för fastighetsägaren.

När han godkänt alla delar av anläggningen pekade han i sina papper och sade ”Alla installationer av HS Solteknik får godkänt. Utan undantag.” Sådant uppskattar jag som kund!

Anläggningen har varit igång över ett halvår nu och det bara tickar på. Ingen elräkning än. Ligger fortfarande på plus på Tibber-kontot (januari 2024). Himla nöjd.

Rekommenderar HS Solteknik varmt!

3 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

dålig kundservice som tog lång tid…

dålig kundservice som tog lång tid innan man fick svar eller någon kontakt med dom. desutom dyrare än dom företagen jag har jämnfört med så jag orkade inte vänta så jag vände mig till ett annat företag

8 agosto 2023

Toppklass!

Snabba, kompetenta och trevliga! Solcellsinstallationen gick som den dans och besiktarna av anläggning var riktigt nöjda. Rekommenderas! Johan och Ellenor i Mariefred

20 gennaio 2023

Riktigt proffsigt företag!

Företagets representanter är mycket kunniga, trevliga, hjälpsamma och flexibla. Det var väldigt enkelt att på ett personligt sätt genomföra processen från första kontakt till att få solpanelerna och laddstolpen på plats. Utöver detta så levererades solpanelerna långt före utsatt tid! Tusen tack!
HS Solteknik är verkligen ett företag jag rekommenderar till alla!

5 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

Du som går i solcellstankar!

Mycket bra och utförlig information om processen. Fick monteringen av solcellerna utförda på överenskommen tid.
Arbetet utfördes av ett snabbt och professionellt arbetslag av montörer och elektriker. Lätt att komma i kontakt med företaget.
Vi är mycket nöjda med HS Solteknik och vi vill verkligen rekommendera företaget till andra som går i solcellstankar.
Ulf och Ulla, Mariefred

6 aprile 2023

Bra kompetens.

Bra kompetens.
Bra information om produkter.
Och när det väl var dags så gick det undan.
Professionellt från början till slut.
Är helnöjd med grabbarna från HS Solteknik.
Rekommenderas starkt.
//Tim&karro

23 marzo 2023

Solcellsinstallation

Bra kontakt från början till färdigställd anläggning. Fint utfört arbete och bra och tryggt med lokalt företag.
Vi tackar och hoppas på bra produktion.
Helena och Björn Dyrén

10 gennaio 2023

Förstklassigt!

Trevligt, kunnigt och pålitligt från första kontakt till färdig anläggning!
Dessutom förstklassigt utfört arbete både vad gäller de integrerade solcellerna och renoveringen av taket i väl fungerande samarbete med Nordfalls! Tack Hampus o Stefan!

21 settembre 2022

Fantastisk service

Fantastiska killar Stefan och Hampus. Tar total ansvar, levererar kvalite, integrerad soltak lösning, totalentreprenad allt från ”ax till limpa” Håller vad de lovar. Service av världsklass. Ojanen//Mariefred

15 giugno 2022

Kunniga och pålitliga

HS Solteknik har projekterat och monterat solcellsanläggning på vår fastighet.
Under hela processen, från första besöket till vi slog på anläggningen, har de varit otroligt proffsiga, alltid tillgängliga, meddelat minsta ändring och hållit allt de lovat.
Jag är fullständigt nöjd och ger dem mina varmaste rekommendationer.
//Magnus

3 maggio 2022

Supernöjd!

Jag är jättenöjd med min solcellsinstallation både på stalltaket samt carporten! HS Solteknik var mycket kompetenta och hade ett väldigt trevligt bemötande! Som det verkar har de också de bästa produkterna på marknaden. Bra hjälp hela vägen med kontakten med vattenfall mm. Kan varmt rekommendera dom👍☀️. Fredrik Mariefred

2 settembre 2020

Mycket kunniga och tillmötesgående

Mycket kunniga och tillmötesgående. Från första mötet till uppföljning efter igångstart av vår solpanelsanläggning har varit toppen. Kan starkt rekommendera HS Solteknik om ni går i tankar kring att investera i solpaneler och ellagring.

21 agosto 2020
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più