1. Azienda specializzata in energia solare

Scritti dall'azienda

Solceller, batterilagring och laddboxar.

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Har nu efter 2 år installerat mina…

Har nu efter 2 år installerat mina Huawei batterier och Emma.
Elektrikern var supertrevlig,
Men vi börjar med Admir denna kunniga men högst ödmjuka människa, trots att han hade dålig hälsa just den perioden när han skulle komma igång med installationen så tog han tag i allt så fort han blev frisk, bad om ursäkt för det, alla är vi människor men snacka om att hjälpa mig och prioritera trots alla andra väntande kunder (misstänker jag).
Han gjorde även så att billaddaren och allt annat i huset ställdes in med Emma AI.
Han lovade även att ställa in allt efter ca 4 månader för att optimera allt när Emma lärt sig våra rutiner.
När jag samma kväll efter installationen kontaktade honom för att kunna få kontrollen via Fusion Solar appen (1 maj) släppte han allt och hjälpte mig.
Vår solanläggning var inte riktigt effektiv innan men nu så känns det som att vi optimerar allt för att minska vår utsatthet mot elbolagen och orättvisa spotpriser.
Med appen ser man direkt köpt el mot egen producerad.
Lite långt inlägg men jag hoppas att hjälpa alla er som är rådvilla och osäkra, ring / kontakta Electric Solar nu!
Cem

1 maggio 2026

Service i världsklass

Service i världsklass! Från godkänd offert till färdig installation i rekordfart! Man kan skicka ett SMS till Admir kl 23 på kvällen och man får svar på en gång! Det kallar jag service! Rekommenderas starkt!

8 aprile 2026

Snabb hjälp

Gjorde felanmälan på förmiddagen och fick hjälp på eftermiddagen samma dag
Detta är snabb hantering
Stiligt
Östen

7 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Väldigt professionella och trevliga…

Väldigt professionella och trevliga killar med Admir i spetsen som löser allt! Det går snabbt och det blir riktigt gjort. Supporten är super bra! Det tar inte många minuter innan man får svar oavsett tidpunkt och dag. Allt detta till marknadens bästa priser dessutom! Jag hade inte kunnat vara mer nöjd och är 100% säker på att jag valde rätt leverantör av paneler och batteri.

15 gennaio 2026

Väldigt professionella.

Väldigt professionella och förstående. Redan vid beställning förklarade de skillnaden mellan de olika batterialternativen och jämförde de olika alternativen med mina behov och önskemål. De var även lyhörda för t ex placering av batterier. Tiden från den godkända föranmälan från nätägaren till uppsättning av solceller och batteri var väldigt kort. Väldigt bra samarbete och Electric Solar Sverige AB rekommenderas det starkaste.

25 dicembre 2025

Installation solceller + batteri

Allt var väldigt ordentligt planerat från början till slut. Problem dyker alltid upp och det löste Admir och grabbarna direkt med placering av batteri. Installation gick fort och effektivt, dessa grabbar vet vad dom gör!
Ett stort plus är att det är dom själva som kommer och installerar allt.
Kan inte ge annat än 5+ - supernöjd kund!
// Fredrik

6 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jag är mycket nöjd med Electric Solar…

Jag är mycket nöjd med Electric Solar Sverige AB och deras arbete! Från första kontakten till färdig installation var de professionella, kunniga och serviceinriktade. De gav tydliga svar på alla mina frågor och hjälpte mig att hitta den bästa solcellslösningen för mina behov. Installationen gick smidigt, och teamet arbetade effektivt och noggrant. Jag uppskattar deras engagemang och kundfokus – det märks att de verkligen bryr sig om att leverera hög kvalitet. Rekommenderas varmt!

5 marzo 2025

Utmärkt utfört arbete

Utmärkt utfört arbete. Bra resultat. Snabb återkoppling, glad att svara på alla frågor jag ställde, vilka var många. Jag skulle anlita på dem i framtiden igen för utökning av anläggningen.

21 maggio 2024

Detta företag får 6 av fem

Detta företag får 6 av fem , väldigt snyggt monterat av solceller och väldigt trevlig bemötande av killarna , väldigt ordning och reda när dom var här och monterade 32 paneler även mina takpannor var jätte jätte dåliga så löste dom det lätt så detta företag får en stark femma även deras elektriker nz el-service får stark femma är hel nöjd

4 marzo 2024

Proffsigt jobb!

Fyra kompetenta och trevliga män kom vid 10 tiden och satte igång med jobbet. 16:30 var allt klart, städat och snyggt. Trots högt arbetstempo fick vi svar på frågor och undringar. Vi är mycket nöjda med både arbete och bemötande.

28 aprile 2023

Allt har gått snabbt

Allt har gått snabbt. Bra återkoppling på mail. Mycket trevlig och kompetent personal.
Har ni en bra app där man kan följa produktionen och hur mycket som sälj? Tacksam för svar.

24 aprile 2023

Supernöjd

Är supernöjd med deras arbete. De levererade, monterade och färdigställde allt med god marginal inom utlovad tid. Trevliga killar som jobbade och slet hela tiden för att vi skulle få det bra.

29 marzo 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più