Jag tyckte det var bra med de återkommande mailen som pekade på de väsentliga sakerna att tänka på i processen att skaffa solceller. Bra och sakliga, inget påträngande. Gav ett förtroende för ert före... Leggi di più
Vi har just beslutat oss för att köpa solceller. I jakten på bästa leverantör för oss så krävdes en hel del research, många samtal och en del räknande. Hitta-solceller.se bidrog med många tips, fakta... Leggi di più
Jag använde inte möjligheten att få ett antal offerter från deras nätverk av leverantörer för jag hade redan tre olika förslag på bordet. Men jag läste deras mycket informativa inlägg om solceller... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Vi hjälper fastighetsägare att skaffa solceller på det trygga sättet. Med hjälp av olika guider och verktyg gör vi det lätt för dig som fastighetsägare att undvika vanliga misstag när du skaffar solceller.
BOX 861, 391 28, Kalmar, Svezia
- gustav@hitta-solceller.se
- hitta-solceller.se
Fick väldigt bra svar o upplysning om…
Fick väldigt bra svar o upplysning om hur det fungerar
Gott förtroende
Jag tyckte det var bra med de återkommande mailen som pekade på de väsentliga sakerna att tänka på i processen att skaffa solceller. Bra och sakliga, inget påträngande. Gav ett förtroende för ert företag.
Bra information i dokumentationen
Bra information i dokumentationen, och bra råd att gå igenom offerter
Goda råd och ny kunskap
Jag fick goda råd om viktiga saker att vara uppmärksam på under hela upphandlingen.
Beslut om utrustning och leverantör är ändå slutligen mitt!
Tack för goda råd och ny kunskap.
Mycket intressant och upplysande…
Mycket intressant och upplysande läsning när jag sökte efter solcellsbatterier på nätet
Bra ingång för den som börjat fundera…
Bra ingång för den som börjat fundera på att investera i en solcellsanläggning. Bra hjälp med att komma rätt i att få optimal storlek på sin anläggning och förslag på bra entreprenörer.
Mycket bra information om allt man bör…
Mycket bra information om allt man bör tänka på.
Fantastiska bra råd när du står inför…
Fantastiska bra råd när du står inför ett beslut om solceller. Bra upplägg med olika e-mails med råd steg för steg.
Ni får lugna er lite.
Ni får lugna er lite.
Har endast haft muntlig och skriftlig kontakt med Takkraft hittills, och detta har upplevts positivt.
De rent praktiska arbetsuppgifterna kommer inte igång förrän mitten/ slutet av januari nästa år.
Återkommer då! 😊👍
Bra och lättläst information när jag…
Bra och lättläst information när jag skulle köpa batteri och välja leverantör.
Goda råd är dyra…..
Mycket bra att få tänkvärda råd innan beslut om installation av solceller och batteri. Jag valde själv ut tre installatörer vilka lämnade offerter.
Smidig information
Bra och lättförståelig information som hjälper till i djungeln av solpaneler mm.
Tryggt och professionellt
Ingen borde köpa solceller innan man kontaktat hitta-solcell. Väldigt bra information och återkoppling. Det kändes tryggt med de företag jag fick förslag på och guiden var ypperlig!
Goda råd om sånt man inte tänker på…
Goda råd om sånt man inte tänker på själv. Men lite för mycket onödig text imellan det som är väsentligt.
Man får många tips på vad man skall…
Man får många tips på vad man skall tänka på när man skall skaffa solceller och även förslag på leverantörer. Det jag tyckte var bäst var kalkylarken där man kan jämföra vad säljarna säger om återbetalningstid och vad man själv får får för resultat. Oftast så får man själv ca 3-4 år längre återbetalningstid än vadsäljarna säger.
Var väldigt värdefullt i processen att…
Var väldigt värdefullt i processen att investera i solceller
Tänk om man Hittat Solceller.se tidigare!!
När jag fick förfrågan om intresse för solceller och förslag med ett besök av ett företag i branschen, tackade vi ja. Detta var på våren 2022.
Men ganska snart vid första besöket av två säljare,kändes det lite underläge med alla snabbkalkyler med hur mycket vi skulle tjäna, och vilka paneler etc som var bäst.
De fick göra en offert med två varianter, då de tyckte att batterier var framtiden.
Offerten kom, men nu var det andra priser än de pratat om vi besöket. Intresset sjönk, men nu hade vi en förteckning på material att gå på. Ut på internet och jämföra, sätta upp en lista på de delar som fungerat bra i tester, och ta in nya offerter från flera företag med dessa.
Nu såg vi att här fanns pengar att spara. Vi valde ut två av dessa, som gick återkomma med justerade förslag optimerade för vårt hus.
Vi valde det företag som kändes mest seriöst. I augusti 2022 var allt färdigmonterat och igång. Senare på hösten råkade jag på Hitta Solceller.se av en slump. Tänkte! Tänk om man hade hittat detta uppslagsverk från början! Har prenumererat och nog läst allt de skrivit i ämnet. De har sakligt och lättförstått förklarat och visat beräkningsätt och kalkyler för alla ingående komponenter och tekniken bakom. Detta skrivet på ett underhållande sätt. Saknar kanske lite möjligheten att maila författarna. Men de har kanske fullt upp.
Men ni har gjort ett jättejobb. Tack för det.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.