Valutata 1 stelle su 5

Pissföretag, Parkerade absolut på en plats jag inte fick(vändzon) och Securitas utfärdade en kontrollavgift på min bil och 700kr. Det tråkiga i det hela så är det så att det är polisens ärende på ko... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag har fått p-böter flera gånger och jag anser att detta är missbruk och rena maffiametoder. Alla där ute – ta er tid och ring Konsumentverket och anmäl dem där också. Bestrid bara p-boten, gör samma... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

1-4 min efter att parkeringstiden gått ut blev jag bötfäld. Kom 60sek senare men då var det försent. Detta vidriga bolag tycker ändå att jag skall betala 900 kr. Narcissister. Tur att i stort sett re... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bedrövligt företag. En mer eller mindre kriminell organisation. Ger böter även om man hunnit till bilen och flyttar den innan vakten har hunnit skriva boten. Vakten har dessutom börjat att skriva böte... Leggi di più

1,0

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 3 stelle su 5

Parkerat längre än jag får med p-skiva

Parkerat längre än jag får med p-skiva. Dock ganska säker på att detta inte var korrekt. Bestred, bad om bilder. Fick via KIVRA att de vidhöll att jag ska betala. Swishade därav beloppet, man vill ju inte hamna hos inkasso… MEN, dagen efter fick jag bilder samt ett brev med posten. Där framgick det att jag faktiskt har rätt, och att p-vakten missat att jag får stå där i 4 h. Jag ringde dem, och de skrev faktiskt av ärendet direkt. Positivt att boten ströks, men illa att p-vakt slarvar och att man skickar ut brev med hot om inkasso utan att faktiskt bemöda sig om att kolla upp förutsättningarna där jag parkerade…

5 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Betalade parkeringsavgift men felade i…

Betalade parkeringsavgift men felade i farten på ett O istället för 0. Vilken idiot som helst förstår att jag gjort fel vilket ni gottade er åt gånger två, så 800 kr i böter och ett dygn i parkeringsavgift. Måste vara skönt för er sommar felfria för mig straffade det rejält. Skulle skämmas om jag hade ert arbete när det inte är öppet för någon dialog eller hänsyn när det är så uppenbart att jag inte ”smitit ” från notans. Skämmes

5 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Hoijab utnyttjar att ett överklagande kräver mycket jobb

Hoijab utnyttjar det faktum att en enskild parkerare drar sig för besväret att hålla på och dra ett ärende ända in i kaklet även när man har rätt. I vårt fall missade min fru att använda appen som krånglade. Hon betalade i automaten i stället.Knappade in rätt nummer i vittnes närvaro. Parkeringsanmärkningen överklagades och vi sände ett bankutdrag från rätt tidpunkt med exakt det belopp som täckte den aktuella tiden. Hoijab kommenterade två ggr på samma sätt .Parkeringsbolaget har ingen registrering. Vilket kan bero på att man inte kontrollerar ordentligt eller på fel .Även om jag tror att vi i kommande instanser fått rätt med de bevis som fanns så betalade jag.Varför ?? Besväret att gå vidare var inte värt 600 kr .Men maken till serviceovänlig kundtjänst har jag aldrig sett

19 ottobre 2025

Bedrägligt företag!

Försökte lägga in betalning i EasyPark men appen ville inte fungera. Gick sedan till en betalautomat men den fungerade såklart inte heller. Provar med appen igen och då fungerar den. Under denna tid har alltså en parkeringsvakt skrivit ut en böter (som inte fanns på bilen förövrigt, kom ett mail med påminnelse 2 veckor senare). Har skickat in bildbevis på att jag faktiskt betalat och förklaring på händelsen men inget svar. Riktigt uselt beteende!

16 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ett mer skamfyllt arbete är svårt att i…

Ett mer skamfyllt arbete är svårt att i hitta i samhället.

Det finns ingen mänsklig empati i förhållandet mellan hojab och fordonsägare. Om du så på liv och död springer till akuten och om du startar parkering 5 minuter senare och så missar att starta parkeringen 1 minut efter en parkeringsvakt skrivit ut böter så finns inget annat än ett robotiserat svar. Spelar heller ingen roll om du betalat 5 dygn efter de första 4 minutrarna.

Du får ett robotiserat svar.

Det här är ett exempel och du kommer få samma icke-svar helt oavsett vilken situation du varit i.

11 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

En stjärna är en för mycket. Oetiska metoder.

En stjärna är en för mycket. Detta bolag kör med oetiska metoder. Vi råkade ut för vakt som lurpassade på oss då vi släppte av en passagerare utanför entrén där hen arbetar medan vi övriga satt kvar och väntade (5-10 min). Detta är en företagspark med kontor och ingen som helst trafik på helger, vilket detta var. Såg senare att skyltningen är mycket otydlig, som att man vill att vi inte ska se skyltarna - vilket jag inte hade gjort. Plötsligt smyger en vakt fram ur kulisserna, med gul lapp. Hade aldrig i min fantasi kunnat ana att det kan få gå till så här. Min förseelse var att jag missat registrera dessa få minuter i appen. Vid en tid då det dessutom är gratis parkering. Förbluffad och som många skriver - förvånad att de tillåts verka med dessa maffiametoder. Besviken över att man inte istället kan visa medmänsklighet och tillrättavisa innan man skriver bot i sådana här fall. Det är så uppenbart att de vill suga ut folk på pengar då de dessutom inte gick miste om någon inkomst då där var gratis.
Hur kan denna verksamhet vara tillåten i ett civiliserat samhälle? Har dessa bolags metoder granskats? Är det så här vi ska ha det?
/Besviken och arg

15 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Topprankat med kundservice i världklass

Skrev ett y för mycket på den digitala skärmen i all stress.
Givetvis avslag och 500:- fattigare🤣 Tänk att man kommit så långt i livets karriär att man vill och säkert njuter av anställningen i detta topprankade företag! Kan verkligen rekommendera er ur ett kundperspektiv. Stor förståelse, flexibilitet, medmänsklighet och värme utstrålas genomgående.

18 novembre 2025

VARNING BEDRÄGLIG VERKSAMHET!

VARNING BEDRÄGLIG VERKSAMHET!
Får betalt per ärende och har standardiserade avslag. Erlade betalning till en och samma fastighetsägare och fick böter för att jag stod på "fel" plats inom parkeringen trots exakt samma taxa och möjlighet till parkering. Skickade in en bestridan. Fick avslag, utan förklaring. Ringde upp Hojab och det var absolut noll förståelse. Deras dåliga omdöme skyller de på att det är för att de hanterar parkering. Nej verkligen inte, det beror på deras totala avsaknad av dialog och förståelse för yttre omständigheter. Det handlar bara om pengar för dem, de företag som använder sig av Hojab borde skämmas!

24 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Utanför min egna dörr med varningsblinkers

Fick tillåtelse för min hyresvärd att parkera utanför min egna dörr med varningsblinkers för att lasta ut vid inflytt, trots det fick jag en bot på 850kr! Ringde och klagade på kundtjänst. Och dom hävdar att jag har rätt att stå och lasta ut framför min egna dörr, men inte gå in med grejerna?? För då har jag lämnar fordonet. Det är minusgrader och snö ute. Ska jag liksom dumpa alla mina grejer i snön för att undvika p bot?
Extremt otrevlig och oprofessionellt på alla möjliga sätt. Kundtjänsten var som att prata med ett aggressivt barn.

17 novembre 2025

Vorsicht: Unseriöses Unternehmen – betrügerische Praktiken

Dieses Unternehmen agiert äußerst unseriös und hinterlässt einen sehr negativen Eindruck. Eine Empfehlung kann ich unter keinen Umständen aussprechen.
Verteilen extrem hohe Strafen obwohl Parktickets bezahlt worden sind. Kundenservice ist miserabel - einfach nur eine riesige kriminelle Abzocke.
Der Parkwächter steht dort die gesamte Zeit und wartet darauf, dass man nur kurz weg ist (z.B. um ein Parkticket zu kaufen) - dann gibt es auch direkt Tickets! Also unbedingt dort nicht parken!!!

4 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ett riktigt gnidigt företag som agerar…

Ett riktigt gnidigt företag som agerar brottsligt. Fick böter i nytt område som hade 30 min parkering men inga skyltar hade hunnit sättas upp. Överklagade med bilder från området som visar avsaknad av skyltar men de avslog utan att bemöta mitt påstående överhuvudtaget, hotar nu med inkasso men jag kommer driva detta vidare och polisanmäla dem för bedrägeri.

15 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Systematiskt maktmissbruk sanktionerat av branschen

Det är obegripligt att ett bolag som Hojab AB får fortsätta verka i Sverige under Svensk Inkassos paraply. Verksamheten präglas av masshantering av krav, omfattande konsumentkritik och metoder som upplevs som aggressiva, otransparenta och i praktiken skadliga för konsumenter.

Tusentals recensioner på öppna betygsplattformar vittnar om en verksamhet som inte lever upp till rimliga krav på rättssäkerhet eller god inkassosed. Trots detta kvarstår bolaget som medlem i branschorganisationen — vilket skadar förtroendet för hela indrivningssektorn.

Betala inte felaktiga kontrollavgifter utan att först utreda dem.
Konsumenter bör i stället:

Bestrida skriftligen,

- Anmäla till ARN,

- Anmäla till Konsumentverket (KO),

-lämna in klagomål till Inkassonämnden:

Transparens och ansvarsskyldighet är grundprinciper i en rättsstat. När företag uppfattas agera systematiskt oskäligt, och ändå tillåts fortsätta utan effektiv tillsyn, faller ansvaret tillbaka på branschen. Det här är ett systemfel, hög tid att det granskas.

14 novembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più