1. Elettricista

Informazioni fornite da varie fonti esterne

I Hoffmann lægger vi vægt på at finde løsningerne fremfor at se problemerne. Kunderne – og vores kunders kunder – er i centrum, når vi går ind i en opgave.

2,3

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Virksomhedskultur er formet af…

Virksomhedskultur er formet af virksomhedens ansatte

De øvrige anmeldelser her bekræfter meget fint en oplevelse af at handle med virksomhedens projektchef privat. Det undrer ikke at virksomheden primært modtager negative anmeldelser når virksomhedens chef på andre fronter ikke udviser ansvar.

27 novembre 2024

Brug dem ikke!!!

Et firma der ikke aner hvad de går ind til inden de møder op og så giver de os en regning for at de ikke kan komme til!!!
Aftale om opsætning af ladestander over telefonisk samtale hvor de gennem Google map siger - der kan vi sagtens sætte op. Ingen problemer. Når de så møder op siger de at det ikke er muligt og sender så en regning for forgæves kørsel!
De fuldføre ikke noget arbejde vil blot have penge for noget som de selv er skyld i og når man nægter at betale for det sender de advokater efter en.
HOLD JER FRA DEM!! De er på ingen måde service orienteret og er kun ude på at få penge selv uden udført arbejde.

21 maggio 2024

Total inkompetente

Total inkompetente, købte en ladeløsning, da de så skulle finde ud af hvor min table og hvor langt der er til den fra carporten brugte de Google map, hvor man intet kan se pga træer sagde de, jo bevares proffesionelle havde nok brugt kort og matrikel styrelsen, eller et andet proff værktøj til at beregne pris, de spørg os gudhjælpemig om de kan lave det igennem taget, Åh gud de finder ud af det bliver 11000 🫣😂 ud over 4000 som vi har betalt for boks og lader, det firma er fuldstændig inkompetent til at varetage elektroniske i stallationer..

30 luglio 2024

Tænk jer godt om....

Denne virksomhed har etableret ladestander til min elbil. En løsning, jeg havde købt gennem Aura Energi.
Jeg har aldrig i mit 65 år gamle liv oplevet magen til manglende faglighed og utilstrækkeligt materiel til jording af min installation, som jeg oplevede her.
Historien om denne installation omfattede 4 besøg og er meget længere, end gengivet her.

24 gennaio 2024

De er ligeglade med deres medarbejder

De er ligeglade med deres medarbejder
Hold jer langt væk fra dette firma
De er bare totalt ligeglade med deres medarbejdere. Bare de får penge i kassen og det går hurtigt. Deres motto er sikkerhed frem for alt, men det er kun for pengene, ikke for dem der arbejder der.
Som medarbejder skal man bruge eget værktøj og bil, hvis det går i stykker. Så er de ligeglade og siger bare, det kunne man lade være med at bruge.
Men hvis man ikke brugte det, blev man fyret.
ALDRIG ALDRIG MERE HER

10 novembre 2023

Vi har gennem de sidste cirka 15 år med…

Vi har gennem de sidste cirka 15 år med mellemrum haft besøg af Hoffmann A/S's Lejre afdeling til at løse diverse større og mindre opgaver i vores parcelhus. Hver eneste gang har vi været yderst tilfredse. God service og vi har aldrig følt, at de har været for dyre.

12 dicembre 2023

Hoffmann er uprofessionelle og uhumane

Hoffmann er uprofessionelle og uhumane. Hvis man spørger deres folk om noget er de ofte flabet, - også selvom man spørger høfligt. Eks. "hvor har i stillet min ejendel, som jeg havde stillet lige foran min hoveddør på raposet". Ergo det stod ikke et sted, hvor de skulle grave. Også selvom min egendel ikke stod i vejen, så smider de ens ting ud. De har ingen jordisk forståelse for, at de ødelægger så meget for os som bliver berørt af gravearbejdet, -derudover ligner det en KRIGSZONE man bor i medens HOFFMANN arbejder, - de gør livet så surt for os som bor der hvor de udskifter kloak etc.
MAN KAN VÆLGE AT SMILE OG PRØVE AT VÆRE FORSTÅENDE men de er møg flabet og uprofessionelle. De kan finde på at sige, det står i kontrakten, at tingene nu tilhører os ha ha ha - med et smøret smil på læberne. Igår sagde en nabo til en HOFFMANN ansat, at han ville have nogle småting tilbage, og efter lidt snak frem og tilbage kom den ansatte pludselig med de ting som han havde fået oplyst var smidt ud. Virkelig useriøst foretagende at de havde gemt tingene og ville have beholdt dem, hvis min nabo ikke havde fastholdt, at han ville have dem tilbage. Så havde HOFFMANN taget dem selv. SVINERI

2 gennaio 2024

Sobert arbejde

Sobert arbejde. Fik installeret en Spirii ladestander gennem Skoda Virum/Hoffmann - en installation, som ikke var helt uden udfordringer, til en ok pris og udført reelt og samvittighedsfuldt af Hoffmanns elektriker.

13 settembre 2021

OK work, terrible customer service

They did a good enough job with the electrical installation I tasked them with -- however, their customer service was non-existent:
1. The electrician forgot some tools and had to drive back to pick them up. I was charged for the extra trip in the invoice
2. I told them to install a dimmer and they charged me double as much than the street price for it (excluded installation). I guess this was my fault for not buying the material myself, but still.
3. They offered no answer at all to my multiple requests for a clarification. I just felt ignored as a customer and that is the worst part.

27 maggio 2018

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito