Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg have fra start til slut i købsforløbet en rigtig god og tryg oplevelse med køb af bil hos Auto Arena. Oliver svarede på alle mine spørgsmål. Min nye bil blev leveret på aftalte dato, og har le... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan på det varmeste anbefale Auto arena og deres sælger Oliver. Jeg var på udkig efter en Mercedes C220 d, og så en sølvfarvet med fin kilometer tal til salg hos auto Arena. Jeg tog de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Køb & salg af brugte biler.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

varmest anbefaling

Jeg kan på det varmeste anbefale Auto arena og deres sælger Oliver.

Jeg var på udkig efter en Mercedes C220 d, og så en sølvfarvet med fin kilometer tal til salg hos auto Arena. Jeg tog derned en tirsdag eftermiddag og blevet taget rigtig godt imod af Oliver, en ung og engageret mand. Jeg fik en prøvetur i bilen og fik besvaret alle mine spørgsmål angående bilens udstyr og tekniske specifikationer i henhold til hvor meget den må trække på anhænger trækket, grøn ejerafgift osv.

Dog havde en ældre VW Touran, som jeg skulle af med, havde regnet med at sælge den privat da den er fra 2011 for at opnå en nogenlunde pris, men tænkte jeg kunne ligge en føler ud for hvad Oliver ville give for at undgå bøvlet. Vi blev ret hurtige enige om en fornuftig pris så Oliver tog bilen i bytte på Mercedesen.

Desværre stod bilen på vinterdæk ogjeg ønskede at få helårsdæk på, det kunne Oliver klare indenfor 2 hverdage, så fredag d. 27 marts kunne jeg afhente bilen og aflevere min gamle touran.

Jeg har nu kørt i min Mercedes i 14 dage, og den kører helt perfekt, der har ikke været det mindste til trods for det er en brugt bil.

Kan på det varmeste Anbefale Oliver fra Auto arena i Silkeborg.

10 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

God og tryg oplevelse at købe bil hos Auto Arena.

Oliver svarede på alle mine spørgsmål. Min nye bil blev leveret på aftalte dato, og har levet op til mine forventninger.
En lille mislyd fra gearskiftet er opdaget. Bilen kommer på værksted og regning sendes til Auto Arena. Efter aftale med Oliver.
Søde unge mennesker som holder hvad de lover.

18 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jeg siger bare det er et godt sted at…

Jeg siger bare det er et godt sted at handle indtil videre de holder hvad de lover de tager telefonen jeg bor i København de kommer fra Silkeborg det er vigtigt for mig at produktet er i orden og det var det han kom og leverede, sød og rar så jeg kan kun anbefale det herfra mange hilsner fra Lars Andersson København

5 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god oplevelse hos…

Virkelig god oplevelse hos forhandleren.
Jeg blev mødt med et stort smil og en meget venlig tilgang. Servicen var effektiv, men samtidig personlig, og jeg følte mig hele tiden godt hjulpet og taget seriøst. En tryg og behagelig oplevelse, kan klart anbefales.

En ekstra stjerne til Oliver - Tusinde tak

11 dicembre 2025

Nice experience

I contacted them about the car I saw on the internet and they gave me quick information about the car. When I arrived there, I was greeted very nicely. The car was much better than what was said. Thank you for your interest

21 novembre 2025

Køb af bil

Kontaktede Auto Arena telefonisk for at få en snak om en bil jeg var interesseret i. Efter en behagelig samtale besluttede jeg mig for at køre de knap 120km til Silkeborg og kigge på den.

Bilen var på niveau med det lovede og jeg endte med at køre der fra med en god fornemmelse i maven og en ny-brugt bil. :)

Selv efterfølgende handlen, da jeg havde sendt et opfølgende spørgsmål på mail, var der venlighed og et tilfredsstillende svar.

6 novembre 2025

Skide god service, gode priser og hurtig betaling

Skide god service, gode priser og hurtig betaling

Jeg har netop solgt min bil til de flinke gutter hos Autoarena og det må siges at have været en god oplevelse. - Vi aftalte pris hjemmefra, hvorefter de hentede bilen hos mig og betalte med straks overførsel. Flinke og meget professionelle folk.

22 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Kanon god oplevelse hos Auto Arena i Silkeborg!

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Auto Arena i Silkeborg, hvor jeg både solgte min gamle bil og købte en ny. Fra første kontakt var de professionelle og imødekommende – jeg følte mig tryg gennem hele processen. De hjalp også med finansiering og forsikring, hvilket gjorde det hele meget nemmere for mig.

Bilen var præcis som beskrevet og blev leveret i flot stand. Jeg fik også en god byttepris på min gamle bil. Alt i alt en rigtig positiv handel – jeg vender gerne tilbage og anbefaler dem varmt til andre!

31 luglio 2025

Fantastisk bilkøbsoplevelse

Fantastisk bilkøbsoplevelse! 🚗🌟

Jeg havde en helt igennem fremragende oplevelse med mit seneste bilkøb! Fra første kontakt blev jeg mødt med ægte interesse, imødekommenhed og en professionel tilgang. Forhandleren tog sig tid til at forstå mine behov, besvarede alle mine spørgsmål ærligt og uden pres, og lod mig prøvekøre bilen i ro og mag.

Bilen stod præcis som beskrevet – klargjort, nyserviceret og i topstand. Handlen blev gennemført hurtigt og effektivt, med fuld gennemsigtighed omkring pris, garanti og dokumenter. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem.

Det er sjældent, man oplever så høj service og reel passion for kundetilfredshed. Jeg kan varmt anbefale stedet til alle, der ønsker en positiv og tillidsfuld bilhandel. 5 ud af 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

1 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe anbefaling af Auto Arena skal der…

Kæmpe anbefaling af Auto Arena skal der lyde herfra! Yderst kompetent vejledning af både Oliver & Malthe, som virkelig er gode til at sætte en ind i tingene og fortælle åbent og ærligt om mulighederne ved en handel og hvad man skal være opmærksom på ifm. på bilkøb. En tryg følelse hele vejen igennem fra start til slut, hvor man bliver holdt godt i hånden.
5 store stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 luglio 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più