Een halve bedrukking op een hoesje alsof er een sticker opgeplakt is. Contact opgenomen en in eerste instantie zouden ze een nieuw hoesje opsturen, 1 dag later kwamen ze hier op terug en wilde het nie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een vreselijk bedrijf! 2 telefoonhoesjes in zeer korte tijd kapot! Deze waren een cadeautje van mijn zoon. Na mailcontact gehad te hebben en het ordernummer doorgegeven te hebben is beloofd d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In eerste instantie kreeg ik helaas super slechte kwaliteit telefoonhoesjes, dus na wat moeizaam contact boden ze netjes aan om het hele bedrag terug te storten. Ook met een gratis nieuwe levering. Be... Leggi di più
Goede oplossing gekregen nadat eerste bookcase hoesje na 1 dag al beschadigingen op de print, langs de randen en het vouwstuk had. Via Trustpilot contact gelegd en een nieuwe case ontvangen, die e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hoesje maken met foto vanaf €9.95. ✓ Morgen in huis. ✓ Groot assortiment hoesjes ✓ Zelf ontwerpen ✓ Telefoonhoesje ontwerpen of tablethoes.
Gonnetstraat 26, 2011KA, Haarlem, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Hoesje is super mooi geworden. Precies zo als verwacht. Snelle levering. Mijn dochter is helemaal happy

Risposta di Hoesjemaken.nl
Verbaasd over het mooie resultaat, boven verwachting!

Slecht!!!!!!
4 mails verder en nog steeds niks ontvangen. Had ik maar eerder gekeken op reviews online….🙈
Hoe stop je dit malafide bedrijf?

Risposta di Hoesjemaken.nl
Hoesje besteld en direct gemaild dat het de verkeerde maat was. Ik kreeg na 3 minuten een mail terug dat de bestelling nu al klaar was voor verzending richting mij (in een span van 3 minuten, een hoesje inclusief foto). Goed eigen fout, vervolgens kreeg ik een mail dat ik het product opnieuw mocht bestellen en een kortingscode zou krijgen zodat dit dan gratis zou zijn, erg klantvriendelijk. Na 4x gemaild te hebben om te vragen of ik de code nog zou krijgen, nooit meer iets teruggehoord en geen code ontvangen.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Heel mooi hoesje met foto besteld. Het is een stevig hoesje, mooie kwaliteit. De foto is mooi scherp en levendige kleuren. Heel tevreden!

Risposta di Hoesjemaken.nl
Net zoals iedereen hier op 11 februari wat besteld het is nu 25 februari zou het gister opgestuurd krijgen krijg ik vandaag een mail binnen met het word 26 februari ben er echt helemaal klaar mee en heb ze meerdere keren gemaild krijg de hele tijd hetzelfde mailtje dus bestel hier niet want het is een verschrikkelijk bedrijf

Risposta di Hoesjemaken.nl
Ik heb begin Februari een hoesje besteld. Helaas heb ik nog steeds geen hoesje ontvangen en krijg ik 0 reactie op de mail. Telefonisch contact is niet mogelijn. Nu al voor de 3e keer een automatisch bericht ontvangen dat de bestelling vertraagd is. Elke keer staat hier een nieuwe datum bij dat hij bezorgd zal gaan worden, maar eenmaal op die datum krijg je wéér een automatisch bericht met wéér een nieuwe datum.
ze reageren hier op trustpilot overal dat je de klacht via de link in mag dienen, maar ook hier trap er niet in. Dit heb ik al meerdere keren gedaan, maar je krijgt gewoon 0 reactie!!!!!
zielig dat ze voor zulke bedragen mensen oplichten.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Ik wil eigenlijk geen ster geven. Hoesje besteld in december en tot op heden steeds een mail dat er een vertraging is. Kan ook geen contact opnemen. Droevig! Nooit hier bestellen dus is mijn advies.

Waardeloos
Bij de bestelling heb ik extra betaald voor snelle levering en nu al 2x een mail ontvangen met excuus dat de levering later wordt.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Hoesje besteld 11 februari, mail dat 12 februari verzonden is nu 21 februari niks ontvangen ook geen antwoord op mail.
Geloof ook niet dat het nog komt.
Later account aan gemaakt, daar wel reactie op gekregen,hoesje wordt opnieuw gemaakt en verstuurd, nog even afwachten.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Ik heb het hoesje nooit ontvangen, wil contact maken met het bedrijf, maar nergens een chat/mail of beloptie. En nu? Bijna 30 euro weggegooid en vooral niet het kadootje voor de jarige. DHL meldt bezorging: JE PAKKET IS IN DE BRIEVENBUS BEZORGD
Beste Marieke van Helvoort,
Je zending 3SABCM107019341 van MMGL is vrijdag 14 februari om 14.51 bij je bezorgd. We wensen je veel plezier met je pakket en zien je graag bij de volgende bezorging!
28/2: Er zou een tweede verzendpoging zijn gedaan maar helaas....nog niks ontvangen. Heb zojuist idee geopperd om niet ons zakelijke adres maar ons privé adres te gebruiken, daar gaat bezorgen altijd goed. Vervelend, maar hoop en vertrouw op succesvolle afwikkeling.
5/3: mij wordt gevraagd of ik m'n geld terug wil of wil wachten tot 10 maart, dan is het hoesje weer voorradig. Uiteraard ga ik voor het wachten, die 5 dagen kunnen er ook nog wel bij....Als ik 'm heb, hang ik hier de vlag uit!
6/3 blijkbaar kan geen ander bezorgadres worden ingevoerd bij een gedane bestelling. Of ik opnieuw een bestelling wil plaatsen, natuurlijk, maar niet nogmaals betalen. Dit begint echt een project te worden n begin te twijfelen of er überhaupt wel geleverd gaat worden. Daarom mezelf zojuist aangemeld bij Radar platform van de KRO en mijn klacht ingediend.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Hoesje is precies zoals ik het wilde!
Netjes op tijd bezorgd.
Heel tevreden!

Risposta di Hoesjemaken.nl
Net zoals velen hier dus besteld, betaald, extra betaald voor track en trace en niks ontvangen. Weer oplichting dus let op !

Risposta di Hoesjemaken.nl
Heel mooi hoesje, met een zeer geslaagde mooie foto

Risposta di Hoesjemaken.nl
Mooi bedrukt! Conform mijn origineel. Lijkt goede kwaliteit. Hoe het blijft? De tijd zal het leren, maar dat geldt voor veel zaken. Geen vervelende geuren. Heel snelle en verzorgde levering. Ben er blij mee!

Risposta di Hoesjemaken.nl
ik heb een hoesje besteld en het zou normaal al 5 weken geleden al geleverd zijn geworden maar ik heb nog altijd niets ontvangen ik had extra betaald voor een trac and trace en ik heb totaal geen trac and trace gekregen. ik kan ze ook niet bereiken alleen via mail en binnen 24 uur zou ik antwoord moeten krijgen en ik heb nooit antwoord gekregen en ook geen telefoonnummer ofzo. bestel je hoesje ergens anders als je niet opgelicht wilt worden.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Slechte service en kwaliteit. Het hoesje was van een ouder model iPhone en had dus de nieuwe camera knop van de 16 pro niet. Ook was de opdruk van slechte kwaliteit en een centimeter rondom te kort. Als je contact de klantenservice zoekt moet je eerst een account aanmaken. Ik heb direct aangegeven mijn bestelling te willen retourneren, nu 3 mailtjes verder is er nog steeds geen retour nummer of adres toegestuurd. Ze blijven je van het kastje naar de muur sturen.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Snel geleverd ziet er goed uit. Er had meer advies mogen komen, er zitten witte lijnen tussen de foto's dat is jammer