Valutata 1 stelle su 5

Een halve bedrukking op een hoesje alsof er een sticker opgeplakt is. Contact opgenomen en in eerste instantie zouden ze een nieuw hoesje opsturen, 1 dag later kwamen ze hier op terug en wilde het nie... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een vreselijk bedrijf! 2 telefoonhoesjes in zeer korte tijd kapot! Deze waren een cadeautje van mijn zoon. Na mailcontact gehad te hebben en het ordernummer doorgegeven te hebben is beloofd d... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

In eerste instantie kreeg ik helaas super slechte kwaliteit telefoonhoesjes, dus na wat moeizaam contact boden ze netjes aan om het hele bedrag terug te storten. Ook met een gratis nieuwe levering. Be... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede oplossing gekregen nadat eerste bookcase hoesje na 1 dag al beschadigingen op de print, langs de randen en het vouwstuk had. Via Trustpilot contact gelegd en een nieuwe case ontvangen, die e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori per cellulari
  2. Negozio di accessori di moda
  3. Negozio di articoli da regalo

Scritti dall'azienda

Hoesje maken met foto vanaf €9.95. ✓ Morgen in huis. ✓ Groot assortiment hoesjes ✓ Zelf ontwerpen ✓ Telefoonhoesje ontwerpen of tablethoes.

2,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

2,8

Tutte le recensioni

75 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kwaliteit en mooi

Snel, goede kwaliteit, mooi hoesje met eigen ontwerp 😃

24 aprile 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je mooie review, Elsa! Wat fijn om te horen dat je blij bent met je hoesje. Veel plezier ermee! 🌟

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen contact is onmogelijk ben al anderhalve week aan het wachten en nogsteeds niks ontvangen er is ook geen mogenlijkheid tot contact met klantenservice of iets dergelijks. Slechte zaak !

24 aprile 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Beste Yvette, het spijt ons te horen dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. We willen dit graag samen oplossen. Kun je contact met ons opnemen via onze helppagina: hoesjemaken.nl/help/contactforms? Alvast bedankt en excuses voor het ongemak.

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Ik heb alleen de verkeerde model laten maken voor mijn iphone en beplan om volgend week weer een poging doen om het juist case te bestellen. Ik heb er wel vertrouwen in dat het dit keer goed komt.

17 aprile 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve review, Dave! Jammer dat het verkeerde model werd besteld, maar super dat je een nieuwe poging gaat doen – we hopen dat het volgende hoesje helemaal naar wens is! Veel plezier ermee!

Valutata 5 stelle su 5

Netjes op tijd en gemaakt zoals…

Netjes op tijd en gemaakt zoals ingediend

10 aprile 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je mooie review, Huub! Fijn om te horen dat alles op tijd en naar wens is geleverd – we hopen dat je er lang plezier van hebt!

Prima hoesje

Prima hoesje, goede kwaliteit en prijs, snel geleverd.

9 aprile 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve review, Peter! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en levering – veel plezier met je hoesje!

Valutata 1 stelle su 5

Heel slechte kwaliteit was binnen een…

Heel slechte kwaliteit was binnen een maand stuk

28 febbraio 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Wat jammer om te horen, Gp_collinYT. Onze excuses dat je hoesje zo snel stuk is gegaan. We sturen in zulke gevallen altijd gratis een vervanging op, neem alsjeblieft contact met ons op via www.gocustomized.nl/help/contactforms zodat we dit kunnen oplossen.

Helaas zelfs geen 1 ster waardig

Helaas zelfs geen 1 ster waardig! Zoals heel veel mensen hier ook mijn bestelling niet ontvangen helaas. Nu heb ik eerlijk gezegd schrik voor wat men met de gegevens gaan doen. Het zijn oplichters! 🤬😡

26 marzo 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Wat jammer om te lezen, Sharon. Onze excuses dat je bestelling nog niet is aangekomen en dat we hier niet eerder op gereageerd hebben. We willen dit graag oplossen – we sturen in zulke gevallen altijd kosteloos een nieuw hoesje op. Neem alsjeblieft contact met ons op via www.gocustomized.nl/help/contactforms zodat we je verder kunnen helpen.

Zoals altijd volledig tevreden

Ik bestel elke zoveel maanden een nieuw hoesje, met actuele foto’s van de kleinkinderen. Helemaal top!

26 marzo 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Wat fijn om te horen, Klant X! Bedankt voor je trouwe bestellingen – we hopen dat je nog lang blijft genieten van de mooie herinneringen op je hoesjes. Spread the love!

Betrouwbaar bedrijf.

Prima hoesje. Mooi stevig. Niet te duur. Goede verzending. Betrouwbaar.

27 marzo 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je mooie review, jj vd Wetering! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en service. We hopen je snel weer terug te zien!

Mooi

Mijn telefoonhoesje is mooi geworden! Het programma om de foto er op te zetten is makkelijk te gebruiken. Ik had alleen na het uitpakken het hoesje nog niet gelijk om mijn telefoon moeten doen, het plaatje moest nog drogen

28 marzo 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je mooie review, El! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het resultaat en het ontwerp makkelijk ging. We hopen dat je veel plezier hebt van je hoesje!

Valutata 3 stelle su 5

Twee hoesjes waren slecht uitgelijnd…

Twee hoesjes waren slecht uitgelijnd waardoor er aan de voorzijde over de hele lengte aan de zijkant nog een storende zwarte balk zichtbaar bleef i.p.v. de gehele voorzijde volledig bedrukt. Als reactie op deze review kregen we de gelegenheid om ze gratis opnieuw te bestellen, ben benieuwd hoe ze er nu uit zullen zien…

25 marzo 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je update en eerlijke feedback, Frank. Goed om te horen dat je de hoesjes kosteloos opnieuw mocht bestellen – we hopen dat deze keer alles naar wens is! Laat ons zeker weten wat je ervan vindt.

Valutata 5 stelle su 5

makkelijk ontwerpen ,en volgende dag…

makkelijk ontwerpen ,en volgende dag geleverd ,sneller dan verwacht

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve feedback! 😊 We zijn erg blij dat u tevreden bent met het printen en de verzending. Veel plezier met je nieuwe telefoonhoesje!

Mooie hoes

Mooie hoes. Scherpe foto’s.
Mooie kleuren

23 marzo 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je feedback! Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Was super super super mooi

Was super super super mooi! Ben er erg blij mee. Ook de service was top👍omdat er 1 niet geleverd meteen actie ondernomen. Echt top..ik raad het iedereen aan die 'n hoesje wil laten maken...

21 marzo 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve feedback! 😊 We zijn blij dat je blij bent met het hoesje. Veel plezier met je nieuwe telefoonhoesje!

Valutata 1 stelle su 5

eindelijk het bestelde hoesje…

eindelijk het bestelde hoesje ontvangen. Had de hoop al opgegeven. Indien er gelijk wordt aangegeven dat het vier weken gaat duren voorkomt dit veel frustratie en slechte reviews.

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je feedback, Monique. Fijn om te horen dat je het hoesje uiteindelijk hebt ontvangen! We nemen je opmerking mee en hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als je via Trustpilot je ordernummer stuurt, maken we graag een vergoeding over voor het lange wachten. In ieder geval veel plezier met je hoesje!

Wil voor een one plus 9 bestellen

Wil voor een one plus 9 bestellen
Of voor een Sony Xperia IV
Dit model kunnen ze niet leveren.
Dus alleen voor I phones en Samsung rakkers

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je feedback, Hans! We proberen ons assortiment voortdurend uit te breiden en nemen jouw opmerking zeker mee. We hebben voor heel veel toestellen, waaronder ook Oppo en Sony hoesjes beschikbaar. Jammer dat hier zo'n slechte review tegenover staat.

Valutata 3 stelle su 5

Excuses ontvangen

Besteld en een maand later nog steeds niets geleverd. Eerdere review van mij wordt niet geplaatst. Hmmm er is iets niet in orde lijkt me. Hoesjemaken is onbetrouwbaar en veel duurder dan de smartphone concurrent. Die snijdtbook de lens gaten netjss uit, terwijl Hoesjemaken een heel stuk gewoon eruit knipt voor de lens.
Inmiddels heb ik een mail ontvangen met de tekst:------------------------------------------
Support Team Leader (CC)

19 Mar 2025, 16:43 CET

Beste Ruud,

Naar aanleiding van uw review op Trustpilot willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging van uw bestelling. Het product was langere tijd niet op voorraad, maar is op 17 maart verstuurd. Als tegemoetkoming hebben wij een terugbetaling verwerkt en mag u het hoesje behouden. We hopen dat u alsnog tevreden zult zijn.

Hoesjemaken.nl
Daarom géén 1, maar 3 sterren.

Risposta di Hoesjemaken.nl

Beste, wat vervelend om dit te lezen. Als u via trustpilot uw ordernummer stuurt kijken we gelijk mee waar dit mis is gegaan! We horen graag van u.
We hebben inmiddels een oplossing verstuurd. We hopen dat u hiermee tevreden bent.

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Heb me hoesje bestelt en slecht bereikbaar, bedrijf levert producten niet! Eerste keer zal het 13/03 geleverd worden krijg vervolgens een email bestelling vertraagd wordt geleverd op 15/03. Krijg weer een email bestelling vertraagd dat het vervolgens 21/03 geleverd wordt! Vertragen je bestelling niet te bereiken, ze leveren niet! Oplichters.

15 marzo 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je review, Thomas. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak. We begrijpen je frustratie en willen graag samen een oplossing vinden. Neem alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms, dan kijken we er meteen naar!

Geen levering, oplichting

Een bestelling gedaan. Elke 2 dagen krijg ik een mail dat de bestelling uitgesteld wordt. En je kan geen contact met ze krijgen. Geen telefoonnummer, geen mail adres. Verschrikkelijk.

26 febbraio 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Het spijt ons voor de vervelende ervaring, De Jong's IJs. We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Zou u ons via ons contactformulier willen benaderen, zodat we direct kunnen helpen? U vindt het formulier hier: www.gocustomized.nl/help/contactforms.

Valutata 5 stelle su 5

Het ontwerpen ging supermakkelijk en ik…

Het ontwerpen ging supermakkelijk en ik kon precies zien hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien. Heel blij met mijn unieke hoesje!

11 febbraio 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve feedback! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit. Veel plezier met je nieuwe telefoonhoesje! 🎉📱

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più