Een halve bedrukking op een hoesje alsof er een sticker opgeplakt is. Contact opgenomen en in eerste instantie zouden ze een nieuw hoesje opsturen, 1 dag later kwamen ze hier op terug en wilde het nie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een vreselijk bedrijf! 2 telefoonhoesjes in zeer korte tijd kapot! Deze waren een cadeautje van mijn zoon. Na mailcontact gehad te hebben en het ordernummer doorgegeven te hebben is beloofd d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In eerste instantie kreeg ik helaas super slechte kwaliteit telefoonhoesjes, dus na wat moeizaam contact boden ze netjes aan om het hele bedrag terug te storten. Ook met een gratis nieuwe levering. Be... Leggi di più
Goede oplossing gekregen nadat eerste bookcase hoesje na 1 dag al beschadigingen op de print, langs de randen en het vouwstuk had. Via Trustpilot contact gelegd en een nieuwe case ontvangen, die e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hoesje maken met foto vanaf €9.95. ✓ Morgen in huis. ✓ Groot assortiment hoesjes ✓ Zelf ontwerpen ✓ Telefoonhoesje ontwerpen of tablethoes.
Gonnetstraat 26, 2011KA, Haarlem, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Voor een kapot artikel werdt gelijk een nieuwe toegestuurd en het hoesje is perfect

Risposta di Hoesjemaken.nl
Altijd goeie hoesjes! Gaan lang mee
Gaan niet stuk!
En kan van alles maken
Niets is te gek!
En aan de goeie prijs.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Sorry, ik was in de veronderstelling dat ik Iphone 12 pro besteld had, maar (achteraf) bleek dat die er niet bijstond en nu heb ik een pro max waar ik niks mee kan. Balen dus!
Ik vroeg me af waarom de 12 pro er niet bij staat, hebben jullie daar een antwoord op?
Ik hoor het graag,
Met vriendelijke groet
Doret Klerx

Risposta di Hoesjemaken.nl
Eerste instantie zou ons hoesje 28 mei binnenkomen. Dit gebeurde echter niet. Eerst konden we moeilijk contact krijgen. Uiteindelijk via het contact formulier toch nog kunnen vragen hoe het met de bestelling er voor staat. Toen via de mail bericht gekregen dat ze kosteloos een nieuwe opsturen zouden. Deze is binnen 2 dagen bezorgd en ziet er heel mooi uit. Dus vanaf onze kant aller eerst excuus voor de eerdere review. En bedankt voor het oplossen.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Hoesje besteld en betaald en krijg steeds melding dat het is vertraagd intussen 2 weken verder en nog niks contact gaat ook heel raar via een formulier waar je nauwelijks iets kunt melden al met al heel teleurstellend en geen hoesje. Op klant gedeelte staat on hold dus nog niks gedaan denk ik dan. Hoe moeilijk is het om een hoesje te maken en te leveren ben benieuwd.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Netjes verpakt en mooi afgewerkt

Risposta di Hoesjemaken.nl
Prachtige foto op mijn hoesje en de volgende dag al bezorgd

Risposta di Hoesjemaken.nl
Mijn bestelling is gemaakt en betaald nadat een 1ste afgebroken werd. De cancel staat op mijn account en de geslaagde zit in mijn mailbox. Verzending onderweg. We zijn nu al 4 dagen te laat 'a levering. Contact met de service is onmogelijk. Geen reacties nog verzendingen. Ik wil zeer zeer graag mijn hoesje of geld terug ontvangen.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Ook deze keer is het product precies wat ik er van verwachte. Op deze manier is het echt een betrouwbare leverancier.
Nooit iets ontvangen. Onbereikbaar.
Ik raad mensen af iets te bestellen zolang niet vast staat dat het bedrijf nog actief is.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Gisteren 2 hoesjes besteld met gegarandeerde levering voor vandaag, je raad het al.. pakket vandaag nog steeds niet verwerkt door post.nl
Leuk die actie voor moederdag..

Risposta di Hoesjemaken.nl
Niet bestellen . Mijn telefoonhoesje is van zeer slechte kwaliteit. Ook is de foto slecht. Ik kan geen klantenservice bereiken. Daarvoor moet je inloggen maar ik krijg steeds een foutmelding. Ook via Facebook een berichtje gestuurd maar krijg geen contact. Ik voel me opgelicht en heb 25 euro weg gegooid

Risposta di Hoesjemaken.nl
Al een paar keer een hoesje besteld bij Hoesjemaken.nl. Geweldig de mogelijkheden. Echt een aanrader. Besteld en 2 of 3 dagen later ontvangen. Top.

nog steeds geen levering, 2 weken terug besteld
Hele fijne webshop, zo leuk je eigen persoonlijke telefoon hoesje te maken voor jezelf of als cadeau, fotocovers worden zeer mooi gedrukt,hulp ook waar nodig. De bestelling wordt ook met zorg en aandacht verstuurd.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Ik weet niet waar al deze slechte reviews over gaan, maar bij mij was daar niks van waar! Geweldige service, heel snel geleverd, en twee prachtige en kwaliteit hoesjes ontvangen. Zou er zo nog een keer bestellen!

Risposta di Hoesjemaken.nl
Nooit ontvangen. Alleen maar mails dat het helaas vertraagd is

Risposta di Hoesjemaken.nl
Erg moooi goede levering tevreden

Risposta di Hoesjemaken.nl
Gisteren bestelling binnen gekregen.maar niet compleet mis 1 hoesje dacht bestel leuke hoesjes met onze kat erop mis ik er 1 tot opheden nog geen reactie terug gekregen en zoveel geld er voor uitgegeven.

Risposta di Hoesjemaken.nl
Slechte klantenservice en slechte kwaliteit hoesje. Magsafe schijnt door het hoesje heen. Voor een oplossing wordt niet gekeken. Vervolgens geen reactie meer per mail. Jammer...
Update: antwoord blijft hetzelfde van hun, geen goede service er wordt naar 0 oplossing gekeken. "Onze hoesjes zijn licht transparant" is het antwoord. Let dus op dat de hoesjes bij veel afdrukken zullen doorschijnen!!