Valutata 1 stelle su 5

Een halve bedrukking op een hoesje alsof er een sticker opgeplakt is. Contact opgenomen en in eerste instantie zouden ze een nieuw hoesje opsturen, 1 dag later kwamen ze hier op terug en wilde het nie... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een vreselijk bedrijf! 2 telefoonhoesjes in zeer korte tijd kapot! Deze waren een cadeautje van mijn zoon. Na mailcontact gehad te hebben en het ordernummer doorgegeven te hebben is beloofd d... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

In eerste instantie kreeg ik helaas super slechte kwaliteit telefoonhoesjes, dus na wat moeizaam contact boden ze netjes aan om het hele bedrag terug te storten. Ook met een gratis nieuwe levering. Be... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede oplossing gekregen nadat eerste bookcase hoesje na 1 dag al beschadigingen op de print, langs de randen en het vouwstuk had. Via Trustpilot contact gelegd en een nieuwe case ontvangen, die e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori per cellulari
  2. Negozio di accessori di moda
  3. Negozio di articoli da regalo

Scritti dall'azienda

Hoesje maken met foto vanaf €9.95. ✓ Morgen in huis. ✓ Groot assortiment hoesjes ✓ Zelf ontwerpen ✓ Telefoonhoesje ontwerpen of tablethoes.

2,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

2,8

Tutte le recensioni

75 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Voor een kapot artikel werdt gelijk een…

Voor een kapot artikel werdt gelijk een nieuwe toegestuurd en het hoesje is perfect

13 giugno 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve review, Henk! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het nieuwe hoesje – we hopen dat je er lang plezier van hebt!

Altijd goeie hoesjes

Altijd goeie hoesjes! Gaan lang mee
Gaan niet stuk!
En kan van alles maken
Niets is te gek!
En aan de goeie prijs.

5 giugno 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je enthousiaste review, Tatiana! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze hoesjes. Blijf vooral creatief, wij staan klaar voor je volgende ontwerp! 😊

Valutata 2 stelle su 5

Foute iphonehoes

Sorry, ik was in de veronderstelling dat ik Iphone 12 pro besteld had, maar (achteraf) bleek dat die er niet bijstond en nu heb ik een pro max waar ik niks mee kan. Balen dus!
Ik vroeg me af waarom de 12 pro er niet bij staat, hebben jullie daar een antwoord op?
Ik hoor het graag,
Met vriendelijke groet
Doret Klerx

11 giugno 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Wat jammer om te horen Doret! Onze excuses dat het model van de iPhone 12 Pro niet beschikbaar was bij je bestelling. Neem alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we dit samen kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen vinden.

28 mei zou het hoesje al binnen komen

Eerste instantie zou ons hoesje 28 mei binnenkomen. Dit gebeurde echter niet. Eerst konden we moeilijk contact krijgen. Uiteindelijk via het contact formulier toch nog kunnen vragen hoe het met de bestelling er voor staat. Toen via de mail bericht gekregen dat ze kosteloos een nieuwe opsturen zouden. Deze is binnen 2 dagen bezorgd en ziet er heel mooi uit. Dus vanaf onze kant aller eerst excuus voor de eerdere review. En bedankt voor het oplossen.

10 giugno 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Wat jammer om te horen, Noorlois. Onze excuses dat we je tot nu toe niet eerder hebben geantwoord. Als je je bestelling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we dit samen kunnen oplossen. We sturen altijd een vervanging gratis op.

Teleurstelling

Hoesje besteld en betaald en krijg steeds melding dat het is vertraagd intussen 2 weken verder en nog niks contact gaat ook heel raar via een formulier waar je nauwelijks iets kunt melden al met al heel teleurstellend en geen hoesje. Op klant gedeelte staat on hold dus nog niks gedaan denk ik dan. Hoe moeilijk is het om een hoesje te maken en te leveren ben benieuwd.

27 maggio 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Hoi Ray, excuses dat we nu pas reageren op je bericht. Wat vervelend dat je nog steeds geen hoesje hebt ontvangen en dat contact opnemen zo moeizaam verloopt. We willen dit graag voor je oplossen – neem alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we kosteloos een nieuwe kunnen opsturen

Netjes verpakt en mooi afgewerkt

Netjes verpakt en mooi afgewerkt

17 maggio 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het product mooi afgewerkt en netjes verpakt is aangekomen – we hopen dat je ervan zult genieten!

Teleurstelling

Mijn bestelling is gemaakt en betaald nadat een 1ste afgebroken werd. De cancel staat op mijn account en de geslaagde zit in mijn mailbox. Verzending onderweg. We zijn nu al 4 dagen te laat 'a levering. Contact met de service is onmogelijk. Geen reacties nog verzendingen. Ik wil zeer zeer graag mijn hoesje of geld terug ontvangen.

6 maggio 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Wat vervelend om te horen, TapFijntje. Onze excuses dat we niet eerder hebben gereageerd. We willen dit graag voor je oplossen. Neem alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we je verder kunnen helpen met je bestelling of een passende oplossing kunnen bieden.

Nooit iets ontvangen

Nooit iets ontvangen. Onbereikbaar.
Ik raad mensen af iets te bestellen zolang niet vast staat dat het bedrijf nog actief is.

11 maggio 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Het spijt ons zeer dat je jouw bestelling niet hebt ontvangen en dat je geen contact met ons kon krijgen. We begrijpen hoe frustrerend dit is. Neem alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we dit kunnen oplossen. Mocht de bestelling niet geleverd zijn, sturen wij altijd kosteloos een nieuw hoesje.

Valutata 1 stelle su 5

Gisteren 2 hoesjes besteld met…

Gisteren 2 hoesjes besteld met gegarandeerde levering voor vandaag, je raad het al.. pakket vandaag nog steeds niet verwerkt door post.nl

Leuk die actie voor moederdag..

10 maggio 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Hoi Cor, excuses dat je bestelling niet op tijd is verstuurd, zeker vervelend met Moederdag in zicht. We lossen dit uiteraard graag voor je op. Neem alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms, dan kijken we er meteen naar.

Niet bestellen

Niet bestellen . Mijn telefoonhoesje is van zeer slechte kwaliteit. Ook is de foto slecht. Ik kan geen klantenservice bereiken. Daarvoor moet je inloggen maar ik krijg steeds een foutmelding. Ook via Facebook een berichtje gestuurd maar krijg geen contact. Ik voel me opgelicht en heb 25 euro weg gegooid

8 maggio 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Onze excuses dat we hier niet eerder op gereageerd hebben. We willen dit graag voor je oplossen — neem alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we je gratis een vervangend hoesje kunnen opsturen.

Leuk hoesje maken

Al een paar keer een hoesje besteld bij Hoesjemaken.nl. Geweldig de mogelijkheden. Echt een aanrader. Besteld en 2 of 3 dagen later ontvangen. Top.

6 maggio 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je leuke review, D. Hoogenkamp! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze mogelijkheden – we hopen dat je nog vaak bij ons terugkomt! Veel plezier met je hoesje!

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne webshop en producten

Hele fijne webshop, zo leuk je eigen persoonlijke telefoon hoesje te maken voor jezelf of als cadeau, fotocovers worden zeer mooi gedrukt,hulp ook waar nodig. De bestelling wordt ook met zorg en aandacht verstuurd.

4 maggio 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je mooie review, Connie! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop en service. We hopen dat je nog vaak van je persoonlijke hoesje zult genieten!

Geweldig

Ik weet niet waar al deze slechte reviews over gaan, maar bij mij was daar niks van waar! Geweldige service, heel snel geleverd, en twee prachtige en kwaliteit hoesjes ontvangen. Zou er zo nog een keer bestellen!

1 maggio 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Heleen! Dankjewel voor je positieve woorden – we hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! 😊

Nooit ontvangen

Nooit ontvangen. Alleen maar mails dat het helaas vertraagd is

19 aprile 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Hoi Mirella, het spijt ons dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We willen dit graag voor je oplossen – we sturen in zulke gevallen altijd kosteloos een vervangend product. Je kunt ons bereiken via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms.

Valutata 2 stelle su 5

Bestelling ontvangen maar mis 1 hoesje

Gisteren bestelling binnen gekregen.maar niet compleet mis 1 hoesje dacht bestel leuke hoesjes met onze kat erop mis ik er 1 tot opheden nog geen reactie terug gekregen en zoveel geld er voor uitgegeven.

1 maggio 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Sorry Sabrina dat je bestelling niet compleet is aangekomen en dat je nog geen reactie hebt ontvangen. Zou je via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms contact met ons willen opnemen? Wij sturen het ontbrekende hoesje natuurlijk kosteloos na.

Valutata 1 stelle su 5

Slechte klantenservice en slechte…

Slechte klantenservice en slechte kwaliteit hoesje. Magsafe schijnt door het hoesje heen. Voor een oplossing wordt niet gekeken. Vervolgens geen reactie meer per mail. Jammer...
Update: antwoord blijft hetzelfde van hun, geen goede service er wordt naar 0 oplossing gekeken. "Onze hoesjes zijn licht transparant" is het antwoord. Let dus op dat de hoesjes bij veel afdrukken zullen doorschijnen!!

23 aprile 2025

Risposta di Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je review Kim. Het spijt ons dat je ontevreden bent over het hoesje en onze service. Neem alsjeblieft contact met ons op via www.hoesjemaken.nl/help/contactforms zodat we alsnog samen tot een oplossing kunnen komen.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più