2 bouwlampen besteld maandag avond en woensdag bezorgd door post nl zeer goed verpakt....doos binnenin helemaal opgevuld om de verpakking van de lampen heen
www.hmk.nl
Mijn bestelling moest uit het buitenland komen, wat van tevoren al niet duidelijk was anders had ik het al niet eens bij hun besteld. Toen ik mij na een maand bij hun melde omdat ik nogsteeds niets ha... Leggi di più
ik heb 2 telescoop wasborstels bestelt van 3m nieuw duurde zeker 2 weken voor ik ze binnen had na veel aandringen bij aankomst was er 1 van de 2 wasborstels zo plat als een dubbeltje heb gelijk geprob... Leggi di più
Artikelen besteld 7 juli nog steeds niets ontvangen, mail gestuurd kreeg ik als antwoord sorry order over het hoofd gezien het zou afgelopen maandag verstuurd worden, nu is het vrijdag nog niet binn... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di impianti Hi-fi
- Negozio di batterie
- Negozio di accessori per biciclette
- Vivaio e articoli per il giardino
- Negozio di utensili
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Import en export scooters
Handelsweg 9, 7461JJ, Rijssen, Paesi Bassi
- 0548 513542
- info@.hmk-trading.nl
- www.hmk.nl
Le persone hanno visualizzato anche
slecht ëxpectation management"
Doorlooptijd was zeer lang.
Verwarring t.a.v. bank waar naar geld was overgemaakt. Blijkbaar geen heldere interne werkwijze.
Geen duidelijkheid t.a.v. de levertijd waarop je moet rekenen. Omdat het zolang duurde veronderstelde ik al een faillissement.
Ik ben tevreden met de producten.
levering duurt de te lang en incompleet
hallo
naar meermaals een mail gestuurd te hebben geen reacktie!
ik mis nog een onderdeel wat al wel betaald is !
perfect in een woord
Snelle levering en een goede prijs, kortom aanbeveling voor iedereen!
Zeer lange levertijd. Geen goede prijzen
De levertijd is zeer lang bijna 4 maanden, en geen goede prijzen producten zijn in 1 keer 25 euro duurder en nog niet eens een bericht hier over nee je moet er zelf achter aan bellen. En dan ook heel kort af zijn over de telefoon en geen naam zeggen als hij de telefoon opneemt.
Voor mij niet meer.
Is het niet zo als je iets koopt en betaalt dat ze het moeten leveren voor de prijs oh nee hij gaat ook naar een winkel en als hij bij de kassa komt betaal hij ook meer als het duurder is ja kan gebeuren.
prima snoeischaren, snel geleverd tegen een lage prijs
Heb een paar weken geleden weer 2 snoeischaren met een hevelsysteem via de HMK shop gekocht.
Met zo'n schaar lukt het om redelijk dikke takken af te knippen, die je met een normale snoeischaar niet de baas kunt.
Deze snoeischaren worden via internet tegen zeer uiteenlopende prijzen aangeboden, maar HMK shop spant de kroon.
uitgestelde levering
Mijn ervaring met HMK is dat de prijs zeer interessant is, terwijl de levering
wel een maand geduurd heeft.
Opzet is het niet geweest, omdat ik mijn artikel wel heb gekregen, maar ik had de hoop al opgegeven, mede ook omdat HMK nauwelijks van zich liet horen.
Gr. S
Prima apparaat
Het apparaat is prima de prijs is goed alleen moest ik wel heel lang wachten op mijn bestelling , was al bang dat ik het niet meer zou ontvangen.
toch netjes verzonden
complimenten
Goede service!
De bestelling was goed aangekomen en vrij snel. Echt super!!!!!
ZEER ONTEVREDEN KLANT!!!
Ik ben zeer ontevreden met HMK shop en raad iedereen absoluut af om hier een aankoop te doen! Ik heb een trolleywagen hier gekocht. De kleur en design van de geleverde product kwam ten eerste niet overeen met hetgeen wat op de website staat afgebeeld. Verder ontbrak nog de metalen frame ervan, zodat deze in elkaar ging zakken. Ik heb dus gauw met de winkel gebeld. Er werd nonchalant gereageerd op het feit dat de kleur afwijkend was van de website. Er werd tegen mij gezegd dat ze welliswaar verschillende kleuren in het magezijn hebben liggen, maar het feit dat er nergens op de website staat aangegeven dat deze kan afwijken vind ik persoonlijk niet kunnen. Het ergste vind ik nog dat de medewerker zei dat het normaal is dat er geen frame bij de trolley zit... Ik heb vervolgens aangegeven dat ik het product wil retourneren, maar toen moest ik de kosten zelf gaan betalen. Het product was dus incompleet en ik moest dus te kosten om het product te retourneren uit eigen zak gaan betalen... Op het punt dat ik de zaak wilde laten escaleren, gaf de medewerker aan dat er een fout is gemaakt en dat de frame ergens in het magezijn lag. Het duurde heel erg lang dat ik het frame heb gekregen. Verder heeft niemand ook maar enkel zijn excusses aangeboden of iets om het weer goed te maken... Ik ben niet tevreden van het product, maar gebruik het toch. Verder zag ik het product elders voor de helft van de prijs. Dus de hele winkel is een grote naaierij! Kortom wat mij betreft mag de hele handel daar opgedoekt worden en is het einde oefening.
Perfect geleverd kan ieder een u bedrijf aanbevelen, met dank Peter Schmidt
Telefonisch slecht bereikbaar, mail wordt niet beantwoord.
Als pedicure een loeplamp gekocht met led-verlichting. De afdekplaat schijnt niet op deze lamp te horen, terwijl de bevestigingen voor een "afdekplastic" er wel zitten.
Een pedicure-motor spettert heerlijk in het rond dus de lamp zit binnen no-time onder.
Gebeld (mobiel en bedrijfsnummer), gemaild via de site. Meerdere malen.
Geen reactie!
Uiteindelijk de eigenaar gesproken na wederom een belletje te hebben geplaaegd en de eigenaar gaat kijken wat hij voor mij kan betekenen.
Nou, dan weet je het wel. Nog steeds niets gehoord!
Levering pas na 3 weken en 2x bellen/mailen/dreigen met ontbinding koop.
Levering startkabels pas na 3 weken (had ze midden in de winter nodig en niet pas als de kou over was) en pas na 2x bellen/mailen/dreigen met ontbinding koop.
Kwam er later achter op internet dat er meer van dit soort ervaringen zijn. Hier niet kopen!
mooie set lampen alleen de bestelling duurt een beetje te lang.
bestelling gedaan op 1 maart en binnen gekregen op 18 maart.
een bestelling uit CHINA gaat sneller. ( binnen 1 week ).
TIP : werk daar aan. anders kost dat klanten.
hopelijk volgende keer beter.
Ik ben BOOS !!!!!
Ik heb 3 dingen besteld een paar dagen voor kerst, en heb eerst eind laast maand per post gekrijgd !! ik heb Januari een email per het website gestuurd om uit te vragen waarom ik het bestelling niet krijg en een klien zin woord teruggestuurd. "Niet gepost vanwegen verhuising." Alweer niks ontvangen ! Na een tweede mail, ZONDER VERSKOONING van HMK heb ik het pakket gekrijgen. IK KOOPT NOOIT MEER VAN HMK EN VERTEL OOK ALMAL IK TEGEN KOMPT !!!!
SERVICE?>>> daar was GEEN !
teleurstellend
- geen beschikbaarheid van product aangegeven
- geen leverstatus aangegeven
- geen opvolging bij vragen hierover
- aangegeven leverdatum meerdere keren niet kunnen realiseren
Webshop waar wij geen vertrouwen meer in hebben!
Indien de spullen op voorraad prima
Als de volledige bestelling op voorraad is verloopt het goed.
Indien iets niet op voorraad is moeizame communicatie en geen verzending (ook niet wat er wel was). Uiteindelijk wel keurig geld terug
Traag
Ik moest lang wachten op mijn product
Veel te lang.
De enige plus punt was wel kreeg wel gelijk antwoord op mijn mailtjes.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.