www.hmk.nl

Valutata 5 stelle su 5

2 bouwlampen besteld maandag avond en woensdag bezorgd door post nl zeer goed verpakt....doos binnenin helemaal opgevuld om de verpakking van de lampen heen

Valutata 1 stelle su 5

Mijn bestelling moest uit het buitenland komen, wat van tevoren al niet duidelijk was anders had ik het al niet eens bij hun besteld. Toen ik mij na een maand bij hun melde omdat ik nogsteeds niets ha... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Artikelen besteld 7 juli nog steeds niets ontvangen, mail gestuurd kreeg ik als antwoord sorry order over het hoofd gezien het zou afgelopen maandag verstuurd worden, nu is het vrijdag nog niet binn... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

jammer van de levering

Ik had medegedeeld dat ik het graag op zaterdag geleverd wilde hebben. Daar werd geen gehoor aan gegeven. Gelukkig heb ik vriendelijke buurtbewoners die het pakketje hebben ontvangen.

Het is sowieso handig om aan te geven wanneer je het packetje wil / kunt ontvangen, daarmee staat de klant dus meer centraal!

Logo di www.hmk.nl

Risposta di www.hmk.nl

Beste V. V.

Wij verzenden via DPD. Deze bezorgt, helaas, niet op zaterdag. U kunt bij de bestelling een afleveradres opgeven waar wel iemand overdag thuis is.

Groeten,

HMK Shop

goedkope site

het is een goedkope site, het enigste nadeel is dat het lang duurt voor je je bestelling thuis hebt.
ik denk dat hij de bestelling eerst zelf moet bestellen en dat hij geen voorraad heeft.
maar als je dat weet is het voor mij geen probleem

hugo kort

Logo di www.hmk.nl

Risposta di www.hmk.nl

Beste Hugo,

Wij hebben veel in voorraad maar, helaas, niet alle artikelen. Bij het artikel staat een levertijd. Wanneer u veel artikelen bestelt (in uw geval fietsonderdelen) kan het voorkomen dat er een artikel bij zit met een langere levertijd en de totale levering dus iets langer duurt.

Groeten, HMK Shop

Valutata 2 stelle su 5

niet zo fijn

ze waren mijn bestelling vergeten dus niet zo fijn om zo achter je bestelling aan te gaan
uiteindelijk toch bezorgd en dus tevreden

Valutata 1 stelle su 5

zeer slechte service duurt veel te lang geen feedback bij klachten

ik heb 2 telescoop wasborstels bestelt van 3m nieuw duurde zeker 2 weken voor ik ze binnen had na veel aandringen bij aankomst was er 1 van de 2 wasborstels zo plat als een dubbeltje heb gelijk geprobeerd om contact te zoeken met hmk maar er was niemand thuis ik heb de foto's toegestuurd van de platte wasborstel maar helaas geen gehoor alleen stoepgarantie denk ik zal er in ieder geval nooit meer iets bestellen m.v.g. gerrit

Valutata 1 stelle su 5

Absoluut geen zaken mee doen!

Op 18 febr. een bestelling geplaatst en betaald. Na 10 dagen een mail gestuurd met de vraag wanneer ik iets kan verwachten. Antwoord was kort maar krachtig, order in bewerking,nog niet compleet. Ik vraag wat er wel en niet is maar daar hoor ik vervolgens niets meer op. Bijna een maand later informeer ik nogmaals. Krijg een brutaal antwoord dat ik akkoord ben gegaan met hun voorwaarden en dat ik deze nog maar eens na moet lezen. Hierin staat dat ze er een maand over mogen doen en dat ik ze daarna in gebreken moet stellen om het geld terug te krijgen. Dit vervolgens gedaan (en nog een aantal mailtjes gestuurd maar nooit een reactie mogen ontvangen). Een maand geleden eindelijk een reactie; Bestelling geannuleerd, betaling wordt teruggestort. Op mijn vraag op welke termijn dit gaat gebeuren ook weer geen reactie. Nu dus inmiddels weer 5 weken verder en nog niets. Is maar 1 woord voor, oplichters!!! Dus zoek je spullen ergens anders en waarschuw iedereen die je kent. Je bent je geld gewoon kwijt!

18 aprile 2013
Valutata 4 stelle su 5

Een extra inspanning geleverd door HMK shop. Dat is te waarderen!

Aanvankelijk wilde ik niet zo'n positieve review geven over de HMK shop. Door het leversysteem waarbij er altijd iemand moet zijn en samenwerking van de HMK shop met de DPD, waar je bij verkeerde levering voor 12.00 's morgens moet reageren, ook als je niet thuis bent. Kwam de eerste levering niet aan en ging het pakket terug naar de HMK-shop.

Ok, dan maar een locatie waar wel altijd iemand is, op kantoor. Helaas kon de DPD de deur niet vinden. (erg vreemd) waardoor de tweede levering ook niet lukte. Toen kwam onze planning in gevaar, omdat we ze voor een bruiloft nodig hadden.

Toen ik dat gemaild had, leverde de HMK shop extra inspanning door het pakket zelf langs te brengen op kantoor, zodat we het toch nog op tijd hebben. HMK shop bedankt!

17 aprile 2013

Geen klantenservice

Mijn ordernummer: 39208051, 28 april 2012. Wat heb ik spijt dat ik hier iets heb besteld. Ik wacht nog steeds op geld terug van een artikel dat ik had besteld, maar heb geannuleerd. Ik krijg geen reactie op mijn E-mails en telefonisch contact is "niet mogelijk". Bij het annuleren van de bestelling kreeg ik een heel lompe reactie. HMK shop is 100% klant-onvriendelijk.
Toevoeging: na lang volhouden uiteindelijk wel het geld retour gekregen. Suggestie voor HMK: Beste Henk, in plaats van proberen slechte recensies van Trustpilot verwijderd te krijgen door te beweren dat ik nooit een bestelling heb geplaatst, kunt u beter de klantenservice verbeteren, dan verschijnen er (echt) vanzelf goede recensies. Probeer het eens, veel succes.

12 aprile 2013
Valutata 3 stelle su 5

Matig tot goed

Ik heb de goederen in uitstekende conditie ontvangen de doos was zeer netjes ingepakt met redelijk wat grote en kleine onderdelen. Hierover ben ik dan zeer tevreden. Ik ben wat minder tevreden over de levertijd. Ik heb een ruime drie weken op mijn aankopen moeten wachten. Dit kan naar mijn idee stukken sneller aangezien ik zelf voor mijn bedrijf wekelijks goederen ontvang binnen drie dagen die uit heel Europa komen. Ik begrijp dat HMK ook afhankelijk is van haar leveranciers, wellicht is het hen aan te raden om een wat concrete en duidelijke afspraken met deze te maken. Dit zal HMK heel wat meer goede recensies opleveren en dus heel wat meer klandizie. HMK is in sommige goederen zeer scherp geprijsd, maar in sommige onderdelen ook wat duurder. Ik zou als ik ervan op aan kan dat de levertijd wat sneller word in de toekomst graag grotere hoeveelheden willen bestellen bij HMK. Het is dus aan HMK.. doe iets aan uw levertijd.

Mvg. een klant

30 marzo 2013

Oplichting!

Inmiddels bijna drie maanden aan het wachten op besteld (en betaald) gereedschap, maar nog steeds niets geleverd gekregen ondanks eerdere toezeggingen dat het snel verstuurd zou worden. Op e-mails wordt niet meer gereageerd :-((((

24 marzo 2013
Valutata 5 stelle su 5

goed,veilig en voordelig winkelen.

Een paar weken geleden bestelde ik halogeen reflectorlampen bij HMK met draaisluiting, omdat ze in de winkels niet meer verkocht worden. Vroeger nam ik ze mee bij Gamma ... nu zie ik alleen nog maar dure Philipslampen.
Toen ik niet direct melding kreeg dat ze verstuurd werden, las ik bij de informatie dat deze lampen in Duitsland besteld waren en ik even geduld moest hebben.
Na een week werden de lampen bezorgd en door mij gecontroleerd ... allemaal goed!
In prijs 50% voordeliger dan in de winkel, dus ... op naar HMK shop! ... groetjes Guus.

22 marzo 2013
Valutata 3 stelle su 5

goedkoop maar onzorgvuldig

Na de recenties gelezen te hebben op internet had ik niet verwaccht nog spullen geleverd te krijgen. Heb toen telefonisch contact opgenomen met HMK. Werd tot mijn verbazing netjes te woord gestaan en er werd aangegeven dat de spullen ad circa 50 euro diezelfde dag nog verzonden zouden worden. Wel werd aangegeven dat 1 artikel ad circa 3 euro niet in voorraad lag. Ik heb aangegeven dat ik daar geen moeite mee had en dat ik toch graag de rest zou ontvangen. Ik gaf ook dat als ik alle spullen echt zou ontvangen, dat ik dan een positieve recentie zou schrijven tussen al die negatieve. Ik kreeg een aantal dagen de bestelling zonder dat ene artikel binnen, maar kreeg ook een verkeerd product binnen. Net dat ene product waar het mij om ging, was verkeerd. Das wel even jammer. Heb er geen contact over opgenomen en heb diezelfde avond bij de Karwei een soortgelijk product gekocht. Desondanks was ik blij dat ik geleverd heb gekregen en de prijs was ondanks het niet geleverde product en het verkeerde product nog redelijk. Als ik er ooit nog iets zou kopen, zou het in de winkel zijn (als die er is) en niet meer via internet.

21 marzo 2013
Valutata 2 stelle su 5

Levering duurde lang

Het duurde wel twee maanden voor ik mijn bestelling binnen kreeg, ik moest er eerst nog achter aan mailen waar de bestelling bleef,Hierna was de bestelling binnen een paar dagen binnen.

21 marzo 2013

Goede kwaliteit

De geleverde goederen zijn van goede kwaliteit.
Levering duurde iets langer dan verwacht, maar alles is goed gekomen.

20 marzo 2013
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più