www.hmk.nl

Valutata 5 stelle su 5

2 bouwlampen besteld maandag avond en woensdag bezorgd door post nl zeer goed verpakt....doos binnenin helemaal opgevuld om de verpakking van de lampen heen

Valutata 1 stelle su 5

ik heb 2 telescoop wasborstels bestelt van 3m nieuw duurde zeker 2 weken voor ik ze binnen had na veel aandringen bij aankomst was er 1 van de 2 wasborstels zo plat als een dubbeltje heb gelijk geprob... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Artikelen besteld 7 juli nog steeds niets ontvangen, mail gestuurd kreeg ik als antwoord sorry order over het hoofd gezien het zou afgelopen maandag verstuurd worden, nu is het vrijdag nog niet binn... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

goed bevallen

2 bouwlampen besteld maandag avond
en woensdag bezorgd door post nl

1 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Nemen geen verantwoordelijkheid voor hun zending.

Mijn bestelling moest uit het buitenland komen, wat van tevoren al niet duidelijk was anders had ik het al niet eens bij hun besteld. Toen ik mij na een maand bij hun melde omdat ik nogsteeds niets had ontvangen toen verweten ze mij dat ik zelf was tekort gekomen in het ontvangst nemen van het pakket. De koerier zou het meerdere keren hebben aangeboden en ik zou het vervolgens niet hebben opgehaald bij het afhaalpunt. Ik weet niet eens welke koeriersdienst en wanneer ik geen bericht krijg dan kan ik ook niet weten dat ik het moet ophalen en waar ik het moet ophalen. Ik meld dit bij mijn rechtsbijstandverzekering dus ze gaan mij echt wel terug betalen maar ik adviseer een ieder hier nooit te bestellen.

3 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Product besteld en betaald maar niet geleverd

Product besteld en betaald. Zou na 3 dagen binnen zijn. Na een week nog niets. Geen telefoonnummer geen whatsapp geen reactie op mail. Na 2 weken mailen wordt plotseling het geld teruggestort zonder verder enige reactie of uitleg of wat dan ook! In de tussentijd zit je te wachten op een onderdeel wat nodig is. Maar zolang je niets hoort ga je ook niet gelijk bij een andere winkel kopen want je hebt tenslotte al betaald bij hmk.nl Gezien de vele slechte ervaringen beter niet bestellen hier!! Weten gewoon niet waar ze mee bezig zijn.

17 aprile 2023

Betaald en niet geleverd

Een aantal artikelen besteld en betaald. Deze zijn door dpd afgeleverd op een verkeerd adres. bij klagen bij dpd word je doorverwezen naar hmk met de vermelding dat zij een officiele klacht kunnen indienen. Netjes gevraagd aan hkm of zij dat willen doen, maar daar krijg ik geen antwoord op. Op hun website verschuilen zich achter de opmerking dat verzending op risico van de klant is, maar dat kan helemaal niet. Wettelijk gezien blijven zij verantwoordelijk voor een correcte en juiste aflevering . Dit staat ook in hun algemene voorwaarden. Alle mail blijft echter onbeantwoord
Ik denk dat ik maar een klacht ga indienen bij de Autoriteit consument en Markt. Bedrijf houdt zich duidelijk niet aan de regels.

1 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Kan iemand mij zeggen of dit de zelfde…

Kan iemand mij zeggen of dit de zelfde webshop is ? Het adres is anders
HMK Shop
Vliet 15
5422VV Gemert
Dit is een webshop daarom graag alle vragen, opmerkingen, informatie over artikelen enz, per e-mail. U kunt gebruik maken van het speciale formulier.

Afhalen orders : Op werkdagen van 12.00 - 16.00 uur.

Kamer van Koophandel:73028932

31-11-2022 Ruud

21 novembre 2022

Kon helaas niet lager dan 1 ster geven

Kon helaas niet lager dan 1 ster geven. Ze zijn goedkoop, maar veel hoef je ook niet te verwachten voor deze prijzen. Het is gewoon troep wat je krijgt. Vallen al uit elkaar tijdens uitpakken. Foto's gemaakt en opgestuurd, maar wordt niets mee gedaan. Naar je geld kan je fluiten.

26 aprile 2022
Valutata 3 stelle su 5

Goed maar te arrogant.

Bestelling heeft lang op zich laten wachten. Het uiteindelijke excuus zal wel luiden dat dat de schuld van de vervoerder was, maar gezien het feit dat ik zelf dagelijks met deze vervoerder te maken heb en mijn pakketten de volgende dag of de dag er na geleverd worden is dat ongeloofwaardig. Wel gevraagd waar mijn pakket bleef maar tot op heden nog geen reaktie. Gezien alle andere reviews op Kiyoh en hier heeft het bedrijf ook wel pluspunten. De producten zijn goedkoop en goed en uiteindelijk worden veel dingen wel opgelost, maar het bedrijf laat zeer zeker steken vallen wanneer het om dingen gaat zoals: Levertijd, duidelijkheid en communicatie. En als ik de weerwoorden zie bij elke negatieve review, dan denk IK bij mezelf van: "al die negatieve reviews zijn echt geen toeval, dus in plaats van continu in de verdediging te schieten met allerlei voor de hand liggende weerwoorden, is het makkelijker om je excuus te maken voor iets wat mis is gegaan en de overige tijd te steken in een oplossing om het veel voorkomende probleem (levertijd/communicatie) te verbeteren. Als je als bedrijf bij ELK weerwoord een beetje de schuld af probeert te schuiven kom je uiteindelijk niet echt geloofwaardig meer over.

12 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Ledbak besteld en beschadigd binnen…

Ledbak besteld en beschadigd binnen gekomen.
al 4 x een mail gestuurd en nog geen oplossing.
Ze roepen dat er een retourformulier wordt gestuurd maar we zijn al weer 2 weken verder.
Slechte service en ik ben bang dat het niet goed komt na 3 weken touwtrekken.
NIET kopen dus

10-2-21 ik ben nu weer een paar weken verder en weer een paar mails gestuurd
Meneer zou opnieuw een service formulier opsturen maar na 6 weken nog steeds niks gezien.
ik heb er geen vertrouwen meer in en heb een andere led bak besteld bij een andere firma en HMK mag de bak in zijn hol stoppen

grt Robert de Hoop

4 gennaio 2021

Uitgedroogde lijm ontvangen - geen terugbetaling -

Writing in english as NL is not my mother tongue.

By far the worst experience with a webshop I ever had.
Order number: 39318715 for 111.63€
*15 tubes Pattex “power fix” white polymer glue
*Dust mask deluxe
*Dust mask CE
Dust mask delux never sent and never paid back.
I usually get the Pattex glue from Action shops but due to corona situation, all shops are closed in BE.
He sent me a mix of different types of Pattex glue. (Transparent, white, and 6 non-polymer super miontage) like he was cleaning his drawer and sent what he’ve found) I needed and ordered only the white and polymer to place some big PVC tiles. First invoice was also incorrect.
Anyhow this is not the worst up so far. The issue is that he sent me glue completely dry inside the tubes. Impossible to use the 15 tubes. I tried three different and all the same. I’ve cut one in half and saw that everything was dry. I’ve contacted Pattex client service whom informed me that the Glue is dry, and date is expired and should be returned.
I informed him immediately: no excuses, nothing. Just “send them back”. I’ve sent them back and guess what, this guy doesn’t recognize his own products he’s sent. He said that out of the 15, he sent me only 14 (and the non-polymer were not send by him!) Unbelievable! I have never seen a man like this one. He sends me expired glue, I have to pay back shipping costs to him and he try still to scam saying that out the 15 tubes he received, he has sent only 9!

Beware : all these glues are completely dry ; and you are not getting money back.

Super montage lijm
power fix white ( I only ordered this one and got also the others!!)
power fix transparent

Not sure I’m getting any of my money back as he stopped replying. This guy is dishonest and has purely robbed me. What goes around comes around Hmk.

17 aprile 2020

Bestelling incompleet geleverd

Bestelling incompleet geleverd, wel alles betaald uiteraard via ideal. Na mail gestuurd te hebben met de vraag of de rest nageleverd wordt krijg ik zeer norse en onvriendelijke opmerkingen terug..
Nu nog afwachten of mijn geld teruggestort gaat worden.
Zeer klantonvriendelijk, voor mij één keer maar nooit weer.

3 aprile 2020
Valutata 5 stelle su 5

Ondanks de slechte reveiws toch 2…

Ondanks de slechte reveiws toch 2 artikelen bij HMK besteld, omdat ik die nergens anders kon vinden, zowel in winkels als op internet. Beetje schrik had ik wel natuurlijk.

Mijn bestelling is echter keurig en snel volgens schema gebracht, Inhoud klopte en was in orde. Het is maar één ervaring met HMK, maar wel meteen een goede ervaring vandaar 5 sterren

19 luglio 2018

zeer slechte ervaring

zeer slechte ervaring, vetspuit besteld , meteen per kerende mail de toezegging dat mijn geld gecrediteerd zou worden en vervolgens gewoon mijn geld kwijt. mailadres niet meer bereikbaar. Gewoon weg oplichters. nooit iets bestellen bij deze onbetrouwbare webwinkel

Paul

29 giugno 2018
Valutata 2 stelle su 5

Eigen review voor dpd

Na alle reviews ben ik wel heel nieuwschierig
Of wel het juiste in mij pakket zat
Helaas is het met dpd verstuurd
Die zijn maar 1 x aan de deur geweest en daarna gelijk bij een depot gebracht heb maandag het depot gebeld dat ik vandaag zou komen ophalen
Maar vanmorgen was mijn pakket alweer op gehaald door dpd
Jammer dat er geen pakket leverancier gekozen kan worden

20 giugno 2018
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più