Att handla på HiFi klubben är alltid ett sant nöje. Jag har varit kund där i över 30år och kommer att fortsätta vara kund. De har en fantastiskt bra service i butikerna med mycket kompetent och trevli... Leggi di più
Köpte Argon aktiva högtalare på HiFi Klubben. Handlar där sen många år och alltid lika nöjd. Så också nu … bra service, lång garanti och bra produktfakta väger tungt i längden. Sen kan man testa hemma... Leggi di più
Hög kvalitet på utrustningen. Tyvärr verkar de ha börjat använda AI för kundtjänstärenden så när det väl är fel på en vara uppstår en massa onödigt krångel. Jag vet inte hur många mejl med motstridiga... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har nyligen köpt en hemmabioförstärkare från butiken i Umeå. Personalen är trevlig, kunnig och hjälpsam, de ordnade en smidig hemleverans för mig som jag uppskattade. HiFi-klubben Kundtjänst ställ... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Hos Hi-Fi Klubben handlar allting om ljud och bild – inte kylskåp, tvättmaskiner och stavmixrar. Hos oss får du musik- och filmupplevelser för varendaste krona.
Skånegatan 25, 412 53, Göteborg, Svezia
- 0771-80 00 90
- kundtjanst@hifiklubben.se
- www.hifiklubben.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 38% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Väldigt smidigt och beställa snabbt…
Väldigt smidigt och beställa snabbt leverans.
Bra utbud och hög kvalitet på…
Bra utbud och hög kvalitet på produkter, lätt att navigera på sidan, snabb leverans, mycket bra priser, och bra betalnings alternativ, så totalt sett mycket enkelt och bra.
Bowers & Wilkins misslyckas aldrig med…
Bowers & Wilkins misslyckas aldrig med bra ljudkvalite. Även om modellen alltid har svårt att sitta kvar i mina öron tycker jag de kan ANC utestänga oljud vid jobbig folksamling och i bussträngsel. Lätt att navigera, enkel och smidig.
Mycket bra service och fina högtalare
Mycket bra service och fina högtalare
Snabb leverans. Bra ljud på radion. Lagom storlek på radion. Lätt att få in olika kanaler.
Denna lilla dörr
Denna lilla dörr
öppnar sig mot något ljust.
Inte prålig, ingen skenbild,
bara raka linjer och doften
av en välslipad ljudbild.
Man känner sig genast sedd,
inte granskad,
bara välkommen att andas in.
Här finns saker
man inte visste sig behöva,
förrän de finner ditt öra,
din längtan efter perfektion.
Personalen rör sig stillsamt,
med en kunskap som
inte behöver skryta.
Dem bara vet.
Det är en plats där tiden saktar ner,
en liten fristad
från det ständiga bruset.
Jag skulle kunna stanna timmar,
bara titta på hur ljuset faller.
En värme som omfamnar
och stannar kvar.
Ja, denna butik,
den vill jag verkligen
rekommendera dig.
Snabb leverans som för den prisklassen…
Snabb leverans som för den prisklassen håller måttet!
Fantastisk bra ljudupplevelse
Hemmabioförstärkare och garantier
Har nyligen köpt en hemmabioförstärkare från butiken i Umeå.
HiFi-klubben Kundtjänst ställer alltid upp för mig till 100%, det ger mig trygghet, bra support och bra garantier. Även kundtjänst har trevligt, kunnig och hjälpsam personal. Denna kedja
med kvalificerade HIFi-produkter vill man bara handla av.
Bring är en katastrof!
Hifiklubben levererar snabbt. Men norska Bring, som man använder, sköter sig inte. Bring fick paketet fredag morgon i min stad, lastade det på bil och körde runt med det i hela kommunen. Flera gånger fick jag meddelanden om att det var på G men halv fem ville man väl gå hem för dagen så då meddelades jag att det blivit försenat. Man tog helg och försökte på måndag igen. Depån ligger fem kilometer från mitt hem så genomsnittlig hastighet blev mindre än 1 meter/minut. En krypande speditör hade levererat snabbare.
Bra upplevelse av supporten
Bra upplevelse av supporten, trevligt bemötande och förståelse för förseningar av Bring.
Bra produkt
Bra produkt, snabb leverans och hjälpsam och trevlig kundservice.
Snabb återkoppling
Snabb återkoppling, lite långsam leverans men bra kommunikation!
En försening utan slut
Min beställning har varit försenad i en och en halv månad. Jag får inga uppdateringar om orderstatus från företaget längre. Jag kommer nog aldrig få det paketet. Den var en dröm som aldrig gick i uppfyllelse.

Risposta di Hi-Fi Klubben Sverige
Allt hanterades exakt som utlovat.
Allt var bra. Varan var enligt beskrivning, frakten fungerade perfekt, betalningsalternativen var många och lätt att välja det jag ville ha. Kommer att handla från denna butik igen.