Hi-Fi Klubben Sverige Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Att handla på HiFi klubben är alltid ett sant nöje. Jag har varit kund där i över 30år och kommer att fortsätta vara kund. De har en fantastiskt bra service i butikerna med mycket kompetent och trevli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpte Argon aktiva högtalare på HiFi Klubben. Handlar där sen många år och alltid lika nöjd. Så också nu … bra service, lång garanti och bra produktfakta väger tungt i längden. Sen kan man testa hemma... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har nyligen köpt en hemmabioförstärkare från butiken i Umeå. Personalen är trevlig, kunnig och hjälpsam, de ordnade en smidig hemleverans för mig som jag uppskattade. HiFi-klubben Kundtjänst ställ... Leggi di più

1. Negozio di impianti Hi-fi
  2. Negozio di impianti audio domestici
  3. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

Hos Hi-Fi Klubben handlar allting om ljud och bild – inte kylskåp, tvättmaskiner och stavmixrar. Hos oss får du musik- och filmupplevelser för varendaste krona.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

5K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 38% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

125 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Bowers & Wilkins Zeppelin Pro Edition…

Bowers & Wilkins Zeppelin Pro Edition är helt enkelt best of the best.
Byggkvaliteten är på absolut högsta nivå – tung, solid och premium i varje detalj. Ljudet är kristallklart, dynamiskt och fyllt av en pondus som ingen annan single speaker-lösning jag hört kommer i närheten av. Basen är djup och kontrollerad, mellanregistret är silkeslent och diskanten briljant utan att bli vass.

För dig som vill ha världsklassljud i ett enda stycke, utan kompromisser, är detta högtalaren att köpa.
Stort plus till HiFi Klubben för fantastisk service och kunnig personal.

8 maggio 2026

Otrolig service, fenomenala hörlurar

Otrolig service, snabb leverans. Fenomenala hörlurar verkligen! Ljudet är helt perfekt för min smak. Enda jag kan klaga lite på är att de känns lite rangliga och sköra, hade väntat mig lite mindre flexibel båge. Dock bara en känsla då de sitter mycket bra och skönt på huvudet

12 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ville byta upp mig till bra ljud

Ville byta upp mig till bra ljud även bärbart och har blivit helnöjd med Kilburn tre från Marshall, här saknas inget fysiska reglage och equalizer i appen. 50 timmars speltid med riktigt bra ljud i alla segmenten för att vara bärbart.
Snabb leverans till bra pris gjorde affären positivt.

13 aprile 2026
Valutata 3 stelle su 5

Bra grejer, dålig kundtjänst

Hög kvalitet på utrustningen. Tyvärr verkar de ha börjat använda AI för kundtjänstärenden så när det väl är fel på en vara uppstår en massa onödigt krångel. Jag vet inte hur många mejl med motstridiga budskap (de allra flesta på engelska) jag fick när jag felanmälde ett par hörlurar. Hörlurarna byttes ut till ett par fungerande men inte var det smidigt inte.

4 marzo 2026
Logo di Hi-Fi Klubben Sverige

Risposta di Hi-Fi Klubben Sverige

Hej, Vi beklagar att hanteringen av ditt ärende blev onödigt krånglig, särskilt när kommunikationen upplevdes som motsägelsefull och dessutom till stor del skedde på engelska. Så ska det inte kännas när man kontaktar vår kundtjänst.

Vi testade under en period nya arbetssätt i vår ärendehantering, men kunde i efterhand konstatera att det inte gav den tydlighet och smidighet som det var tänkt att göra. Det har vi tagit till oss, och vi har därför ändrat rutinen.

Vi är glada att felet till slut blev löst och att du fick fungerande hörlurar, men vi tar med oss kritiken kring vägen dit.

Dali 8

Mycket nöjd med senaste köp sub bas dali 8D. Saknade lite djup i basen. Men nu sjukt nöjd med detta val.

9 aprile 2026
Valutata 2 stelle su 5

Beställde hörlurar 1 april och allt går…

Beställde hörlurar 1 april och allt går snabbt fram till att jag får meddelande om att Bring väntar på paketet för leverans som fortfarande inte skett från HI-FI klubben till bring den 6 april.

6 aprile 2026
Logo di Hi-Fi Klubben Sverige

Risposta di Hi-Fi Klubben Sverige

Hej Andreas,

Ta gärna kontakt med oss på kundtjänst så kan vi hjälpa er att undersöka och spåra er försändelse vidare.

MVH: HiFi Klubben.

Valutata 4 stelle su 5

Perfekt ljud?

Ljudet är det bästa jag upplevt. Tyvärr har jag lite problem med att telefonen tappar signalen ibland vilket förtar känslan. Hoppas det bara var något tillfälligt...
Konfigurationen var det enklaste jag upplevt. Telefonen identifierade dem automatiskt och visste viken app som hörde till. Mycket smidigt.

2 aprile 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più