HiFifreaks.dk Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Har gjort en beställning. Beställningen är bekräftad men efter det så har jag inte hört något mer. Jag har mailat företaget om en fråga om leverans men inte fått svar. Detta gör att man får en känsla... Leggi di più

De hade högtalarna jag fått upp ögonen för, till ett toppenpris. Hörde av mig till deras kundtjänst ang. lagerstatus och de svarade inom ett dygn att de fanns i lager (var lite oklart) och kunde lever... Leggi di più

Bestilte en forstærker den 11. Juli og der stod 3-4 dages levering rykkede efter 7 dage og fik besked på at det havde taget lidt længere tid fra leverandør. Rykkede igen den 28. Juli da mit køb stadig... Leggi di più

Vill avbryta en order och det har gått 10 dagar (!!!) utan svar. Idag får jag att de behandlat min order vilket innebär att de kommer skicka ut den till mig ändå trots flera mail och påminnelser o... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

2K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

70 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hvor bliver varen af?

Jeg bestilte en forstærker den 14. og kort efter modtog jeg besked om, at nu var den på vej. Siden har jeg ikke hverken set eller hørt noget til. Samme dag skriver Post Nord, at pakken "er stadig hos afsender eller på vej til os." Det er også status idag.
Jeg har mailet til Hififreaks, men har ikke modtaget svar...

19 dicembre 2023

Jeg købte et produkt som ikke fungerede…

Jeg købte et produkt som ikke fungerede for mig. Gennem hele processen fik jeg god support og service, til sidst endte det med at jeg valgte at sende det tilbage. Det var intet problem, og jeg fornemmede ingen sure miner over det. Super service.

8 dicembre 2023

En stjerne med pil nedad

Den 10. august bestilte jeg et sæt demo-højttalere, som var på lager. HiFifreaks (HFF) bekræftede købet, og siden hørte jeg intet fra dem.

Den 12. august sender jeg en forespørgsel via e-mail til HFF om, hvornår de sender mine højttalere. Jeg hører intet fra dem.

Jeg sender dem en ny e-mail den 15. august, og jeg hører stadig intet fra dem.

Den 17. august beder jeg dem om at svare mig positivt inden klokken 12:00, ellers så kan de betragte min ordre som annulleret. Jeg hører intet fra dem.

I perioden fra den 12. august til den 15. lykkedes det mig to gange at spørge HFF via deres direkte chatfunktion om, hvordan det går med min ordre. HFF oplyser, at de på grund af travlhed ikke kan besvare mit spørgsmål via chatfunktionen, men de beder mig om at sende dem en e-mail hos deres support. Det gør jeg som før nævnt, og jeg hører intet fra dem.
Det meste groteske i deres seneste chatsvar skete den 21. august, hvor jeg kunne se, at min position i køen var 1. På trods af denne position oplyste HFF mig, at de ikke kunne svare mig på grund af travlhed. Jo, HFF havde virkelig travlt. Det var en skam, at det ikke var med at sende mine højttalere!

Den 21. august modtager jeg klokken 17:40 en e-mail fra HFF, hvor de bekræfter, at min ordre er blevet annulleret.

Den 21. august var også den sidste dato, hvor man kunne købe de demo-højttalere - som jeg troede, at jeg købte - via HFF’s egen hjemmeside og gennem en forhandler annonce i Den Blå Avis.

Jeg overlader det til intelligente mennesker at gøre op med sig selv, hvor de i fremtiden vil købe deres hi-fi udstyr.

21 agosto 2023

Excellent !

Excellent store, great product reasonable price, fast shipping and good communication perfect !

9 luglio 2023

Godt produkt, hurtigt leveret

Afprøver om alt det snak om forbedring af strømmens kvalitet er hørbar. HiFifreaks har produkter til en pris jeg vil betale, så derfor handlede jeg der for at prøve det af. Jeg er ikke nået til en konklusion endnu.

5 aprile 2023

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Kort leverings tid. God service vil helt sikkert anbefale HiFI Freaks :)

Feedback til HiFi Freaks overvej at lave 3 katagorier for jeres lager status:
1. På lager (1-2 dages Leverings tid)
2. På fjernlager (2-5 dages Leverings tid)
3. Ikke på lager.

Jeg overvejde faktisk nogle andre højtaler som ikke var på lager og havde jeg vidst det kun tog 3 dage havde jeg måske valgt en anden model (Større) :D

26 maggio 2023

God Wharfedale SW-150 subwoofer

God Wharfedale SW-150 subwoofer. Dog lang leveringstid på min ordre nr. 2085, hvor leveringen blev udskudt to gange. Forklaringen ifølge Hi-Fi freaks var: "Skyldes at vi var kommet til at bytte om på indholdet af to leverancer, og din ordre var dermed ikke en del af dagens leverance, som tidligere meddelt." Så hvis noget kan gøres bedre, så er det at få bedre styr på leverancerne og oplyse forsinkelser til kunderne uden at kunden bør skrive først.

18 aprile 2023