Har gjort en beställning. Beställningen är bekräftad men efter det så har jag inte hört något mer. Jag har mailat företaget om en fråga om leverans men inte fått svar. Detta gör att man får en känsla... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
De hade högtalarna jag fått upp ögonen för, till ett toppenpris. Hörde av mig till deras kundtjänst ang. lagerstatus och de svarade inom ett dygn att de fanns i lager (var lite oklart) och kunde lever... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestilte en forstærker den 11. Juli og der stod 3-4 dages levering rykkede efter 7 dage og fik besked på at det havde taget lidt længere tid fra leverandør. Rykkede igen den 28. Juli da mit køb stadig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vill avbryta en order och det har gått 10 dagar (!!!) utan svar. Idag får jag att de behandlat min order vilket innebär att de kommer skicka ut den till mig ändå trots flera mail och påminnelser o... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Smedeland 24, 2600, Glostrup, Danimarca
- support@hififreaks.dk
- www.hifi-freaks.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
1 stjerne med pil ned.
Kan desværre ikke give andet end 1 stjerne, da jeg ikke har fået min vare endnu. (Burde vel i virkeligheden give 0)
“Bestil inden kl. 13:00
Bestiller du inden kl. 13:00 på hverdage sender vi varerne samme dag med PostNord.”
19. Maj bestilte jeg et sæt Denton 80th og har stadig intet set til dem. Har skrevet 2 mails til kundeservice. Intet svar. Højtalerne stod som værende på lager, da jeg bestilte, og det gjorde de ind til midten af ugen efter. Hvor jeg forsøgte mig igen med kundeservice via chatten på hjemmesiden. Her fik jeg at vide at der ikke var flere på lager, men at en kæmpe container med vare var fanget i tolden, men dog på vej ind, så måske jeg var heldig at der var lager igen fredag.
Nu er det det så blevet mandag d 29, stadig igen højtalere, eller nogen mail fra kundeservice.
Tror aldrig jeg kommer til at bestille herfra igen. Er de mon ved at gå konkurs igen ?? 🤨

Risposta di HiFifreaks.dk
VARNING!!!
VARNING!!!
Beställer varor som inte kommer i sin helhet! Kommer med rena lögner. Svara ej på mail, vilket bekräftar hans medvetna bedrägliga val! Stort utnyttjande av god renommé. Tyvärr verkar det som om han/de har slagit in på brottets bana. Stöld, rån, åldringsrån och bedrägerier! VARNING för denna stora renommé snyltare! KÖP ABSOLUT EJ!!!
Fuld tilfredshed herfra
Gode produkter til en overkommelig pris!
-Hurtige transport tider ligeledes!
Super højtalere til god pris
Gode produkter, god service, men lidt ventetid på outlet vare som ikke kom på lager - men er løst.
Super god service og vejledning
Super god service og vejledning. Alt gik som aftalt.
Rigtigt godt købsforløb
Rigtigt godt købsforløb. Havde ved en fejl, bestilt med afhentning i Glostrup, det blev dog løst hurtigt og effektivt af deres kundeservice og med blot en enkelt dags forsinkelse, modtog jeg min nye cd afspiller.
Handler hjertens gerne hos hififreaks igen.
Fedt sted at købe hifi fik nogle gode…
Fedt sted at købe hifi fik nogle gode højtaler til en god pris
Super hurtig levering og gode priser :)
Hurtig levering og varen lever…
Hurtig levering og varen lever fuldstændig op til forventningerne.
Lækker lyd til den rette pris
Lækker lyd til den rette pris. Har købt Wharfedale Evo 4.2 og har ikke fortrudt et sekund. Tværtimod.
Super god oplevelse 😊
Wharfedale Subwoofer
God pris, hurtig levering, varen som lovet - første klasses!
Købte 2 sæt højtaler…
Købte 2 sæt højtaler, da man kan købe og prøve. Havde dem i en uge, og var ikke helt tilfreds med nogle af dem. Fik dem begge afleveret tilbage og måtte vente alt for længe på at få pengene tilbag, ca.3 uger. Det er ALT for længe uanset hvis skyld det er, også selv som der står på siden at der KAN gå op til 14 dage. På hjemmesiden er der også outlet, med gode priser. Fandt et sæt højtaler som måske var gode til prisen. Men de var væk. Men de stod på outlet uger efter, selv om de var solgt. Bestilte så de højtaler jeg ville have og de stod som om de var på lager. Det var de så ikke, de skulle først hjem fra Tyskland. Lidt for mange små fejl i forløbet til at få 4 stjerner. Jeg har nu kunne nyde mine nye højtaler fra Mission men lidt tungt forløb med at prøve, sende tilbage og nye igen. Det hele er stået på fra køb d.10-1-23 til d.23-2-23
Godt produkt til en fin pris og hurtig…
Godt produkt til en fin pris og hurtig levering.
a good service quick efficient service
a good service quick efficient service, they still sell Wharfdale speakers a high quality British Brand, still designed in the UK, amazing quality great price.
Mine handler hos hi Fi freaks har været…en tilfreds kunde
Mine handler hos hi Fi freaks har været fra starten over chat til bestilling og handlen meget tilfredsstillende god rådgivning og hurtig levering. Jeg har kun godt at sige. De købte varer er jeg fuldt tilfreds med.
Jeg gjorde en god handel og varen jeg…
Jeg gjorde en god handel og varen jeg fik levede fuldstændig op til mine forventninger og højtalerne spiller fantastisk.
Super vare til en Fantastic pris
Hurtig levering ,super produkt som…
Hurtig levering ,super produkt som lever over forventning
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.