Har gjort en beställning. Beställningen är bekräftad men efter det så har jag inte hört något mer. Jag har mailat företaget om en fråga om leverans men inte fått svar. Detta gör att man får en känsla... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
De hade högtalarna jag fått upp ögonen för, till ett toppenpris. Hörde av mig till deras kundtjänst ang. lagerstatus och de svarade inom ett dygn att de fanns i lager (var lite oklart) och kunde lever... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Great service from an awesome company. I needed to cancel my order due to financial trouble, and they cancelled my order right away and gave my money back. Their kindness in communication and swift... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vill avbryta en order och det har gått 10 dagar (!!!) utan svar. Idag får jag att de behandlat min order vilket innebär att de kommer skicka ut den till mig ändå trots flera mail och påminnelser o... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Smedeland 24, 2600, Glostrup, Danimarca
- support@hififreaks.dk
- www.hifi-freaks.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super Service
Fik et rigtig godt tilbud på en QUAD 33. Efter en god og effektiv kommunikation kom varen allerede på trediedagen efter bestillingen, selvom den afsendes fra Tyskland.
Det var en fin oplevelse at handle med HiFiFreaks.

Risposta di HiFifreaks.dk
Lidt længere leveringstid end man er…
Lidt længere leveringstid end man er vant til
Men de købte produkter har altid været fine og kan se de sender fra Tyskland derfor den lidt længere leveringstid så vil klart handle igen
Great Service
Unit performs as promised.
Excellent Service.
Would definitely recommend
Fantastisk rådgivning og gode priser
Jeg har været i tvivl om hvordan jeg bedst kunne dække mit musikbehov ud fra et bestemt budget og har fået rigtig god telefonisk vejledning og rabatter på systemer af høj kvalitet. Jeg er sikker på, at jeg vil have stor glæde af mit nye lydsystem i mange år frem og skal det en dag opgraderes vil jeg helt klart kigge forbi HiFifreaks igen.
Jeg var lige ved ikke at handle her
Jeg var lige ved ikke at handle her, pga. scoren på Trustpilot. Men selvom leveringstiden var lidt længere end angivet, har jeg ikke noget negativt at sige. Behandlingen af pakken fra Tyskland tog et par dage mere end jeg havde fantasi til, måske pga vægten?
Blev jag lurad?
Jag gjorde en beställning för 9 vardagar sedan och fortfarande inga uppdateringar (varorna skulle ha skickats samma vardag enligt webbsidan). Jag mejlade dem för 5 vardagar sedan, inget svar. Chattfunktionen har försvunnit. Jag försökte ringa och en röst säger att telefonnumret inte existerar.
Jag har beställt från dem förut och allt gick bra. Jag förstår inte vad som händer nu men jag känner mig lurad.
Firmaet er meget fraværende!!
Firmaet er meget fraværende!!
De svare ikke på support eller retunere penge,
sendte varen retur, pakken var ved jer 25-08-25
Kan jo være en fejl!
Ordnr.240889
Undskyld her er det rigtige DK5334
17-9-25
Så er alt på det rene og i får en stjerne mere;)

Risposta di HiFifreaks.dk
HiFifreaks bedøvende ligeglade
Til HiFifreaks 11/9-2025
Ang. Ordre DK5364
D. 9/8-2025 Lagde jeg en ordre på 2 stk. Mission LX5. til 5359,20 kr
D. 11/8-2025 Fik jeg denne per telefon denne ordre ændret til 2 stk. Warfedale 12.4 i valnød 240,00 kr
D. 13/8-2025 Foreslår jeg i venlighed at Hififreaks sender mig de 2 Warfedale 12.4 i lys eg, jeg kan se er på lager i Danmark. Dette kun for at gengælde en venlig betjening med imødekommenhed. Det ønsker HiFifreaks ikke.
D. 18/8-2025 7 dage efter ordren var bekræftet og påstået afsendt fra Tyskland, henvendte jeg mig atter til HiFifreaks, og jeg tilbød igen at i stedet modtage andre højtalere, hvis leverancen gav problemer.
Hififreaks meddelte senere på dagen at ordren var afsendt fra Tyskland og endnu senere fik man pakkenumrene sendt til mig, så jeg kunne fælge pakkerne.
D. 27/8-2025 kunne jeg konstatere på pakkesporing, at forsendelserne tilsyneladende ikke havde forladt den Tyske terminal, hvorfor jeg træt af ventetiden henvendte mig til HiFifreaks, for at få vejledning i fortrydelse. Jeg fik at vide af Kasper at jeg blot kunne nægte levering, så ville jeg modtage min tilbagebetaling senest 14 dage efter HiFifreaks havde modtaget leveringen.
D. 28/8-2025 kom leverancerne og blev nægtet modtagelse som aftalt med HiFifreaks, hvilket jeg meddelte firmaet samtidig med at jeg sendte pakkenumrene så HiFifreaks kunne konstatere rigtigheden og selv følge returneringen. HiFi freaks gentog at jeg ville modtage tilbagebetalingen senest 14 dage efter deres modtagelse af returneringen.
Siden har jeg så kunnet konstatere at leverancerne blev korrekt sendt ud af landet af PostNord, hvor de så siden har ligget på en Tysk terminal.
I dag d. 11/9-2025 ankom den ene højtaler atter til mig med PostNord???
Havde begge leverancer ankommet havde jeg nok i irritation modtaget dem og solgt højtalerne for halv pris, for at redde de penge i det mindste. Nu kunne jeg kun vælge at nægte modtagelse endnu engang.
Jeg skal anmode HiFifreaks om at foretage en tilbagebetaling af de varer som de har modtaget dokumentation for er returneret igennem HiFifreaks distributør og på den måde HiFifreaks selv har foreslået, idet jeg jo ikke kan have ansvaret for forsendelser som ikke jeg med HiFifreaks har bestemt, med en distributør som helt tydeligt ikke har styr på hvad der sendes, hvor og hvornår.
Jeg skal så også gøre opmærksom på at jeg ikke har lyst til at agere som bankforbindelse for HiFifreaks og at jeg nu har haft mine penge bundet af HIFIfreaks distributør urimelige lange ekspeditionstider og fejl i over 30 dage.
Jeg vil forslå en tilbageførsel sker indenfor rimelig tid, f.eks. 3 arbejdsdage.
Til HiFifreaks 12/9-2025
Ang. Ordre DK5364
I anledning af at HiFifreaks distributør igen denne morgen afleverede en af højtalerne i ordre DK5364, som allerede er nægtet modtagelse 2 gange, denne gang uden behørig kvittering fra modtager, skal jeg gøre opmærksom på at jeg intet ansvar har for disse vedvarende forsendelser af leverancer som allerede er nægtet modtagelse.
At de nu bliver smidt på min ejendom , så tilfældige kan fjerne dem og de udsættes for vejr og vind, ændrer ikke på det forhold.
Pga. min datters vilje til at løbe PostNords medarbejder op, lykkes det med at nægte modtagelse og få medarbejderen til at læse på pakken at den allerede var mærket som sådan.
Jeg håber at HiFifreaks vil foretage det fornødne.
Jeg har ingen reaktion kunnet opnå fra HiFifreaks, hverken på mail eller telefon
En udemærket oplevelse
En udemærket oplevelse. wharfedale Super Linton spiller skønt, og blev leveret hurtigt fra en tysk distributør. Ville handle dér igen.
Dåliga rekommendationer.
Dåliga rekommendationer. Mycket besviken på produkten.
Ingen telefon, ok men långsam support
Jeg fik et rigtigt godt tilbud
Jeg fik et rigtigt godt tilbud
Fik tilbud om nogle nedsatte Quads (let ridsede).
De er nu endeligt tilspillede (afsnit min. 50 timer) og lyder fantastisk.
PÅ VEJ MOD KONKURS?
KAN IKKE ANBEFALES!
Jeg har efterhånden handlet flere gange hos HiFi Freaks - og det er så 2. gang jeg oplever totalt mangel på kommunikation fra firmaet.
Bestilte mandag den 16.6.2025 - fik bekræftelse
Rykkede på ordren onsdag den 18.6.2025 - intet svar
Rykkede herefter flere gange - intet svar
Kom endelig på chatten torsdag den 19.6.2025 - nr. 1 i køen - men for travle til at svare ... intet svar! Kom aldrig igennem! Iøvrigt virker chatten kun sporadisk!
Alle gange bad jeg om at ordren skulle annulleres - det er så heller ikke sket.
Pludselig får jeg så en besked om at nu var min ordre på vej ... og først derefter kom der svar fra kundeservice/support.
Det er - totalt - useriøst ikke at svare hurtigere - eller rettere når varen først er sendt. Og faktisk ikke at annullere ordren, som anmodet om, INDEN den sendes.
For mit vedkommende er det slut med HiFi Freaks.
26.06.25: Up-date
Farcen fortsætter - man skriver til dem - intet svar. Det er simpelthen den ringeste service jeg til dato har oplevet!
28.06.25: Tja´ - at svare kunderne er ikke deres stærkes side ... men det undrer ikke efterhånden. Kundeservice er 0 hjælp.
01.07.25: At svare er stadig ikke deres stærke side – og nu hænger returpakken ved PN hvor der heller ikke er hjælp at hente.
Nu har denne farce varet i 14 dage!
Så lykkedes det langt om længe - pakken landet på lageret - selvom den stadig står som i Taulov hos PN... Men det ændrer ikke ved en totalt ringe oplevelse - specielt på kommunikation fra firmaet...
Fik repareret min subwoofer på garanti…
Fik repareret min subwoofer på garanti uden problemer.
Efter 1 år og 9 måneder opdager jeg at min subwoofer ikke længere fungerede. Jeg har ikke brugt den mange timer og ikke spillet nævneværdigt højt. Jeg henvender mig derfor til HiFi freaks som med det samme tilbyder reperation uden beregning. Servicen og opfølgning var helt i top og over forventning på produktet. Jeg har modtaget reperation og alt spiller nu igen som før. Super service.
Hififreaks.dk levererar igen.
Snabb leverans av en utmärkt produkt och bra packat; en transaktion helt utan bekymmer.
Ingen skillnad som det verkar om du köper via deras svenska sida (.se).
Fuldstændig fantastisk EVO…
Fuldstændig fantastisk EVO 4.4..allerede når man ser indpakningen møder man allerhøjeste kvalitet... Intet er overladt til tilfældighederne.. Et design der har de flotteste detaljer, gennemtænkt, perfekte mål og i det hele taget utrolig flot. Fortjener sidste nye forstærker... Glæder mig over købet som også kun kan beskrives som, styr på alt, yderst professionelt.
Hørte aldrig noget på min bestilling!?
Lavede en bestilling via deres hjemmeside. Hørte ikke noget efter en uge. Besvarede bestillingsmailen med et "Sker der noget?". Hørte ikke noget i en uge. Skrev en besked via deres kontakt formular. Hørte ikke noget i en uge. Her tre uger efter bestillingen har jeg stadig ikke hørt noget, men jeg har dog modtaget flere nyhedsbreve (så de må være i live). Det er sku en mærkelig måde at drive forrentning på.
Bestilte et par højtalere i april
Bestilte et par højtalere i april, de har udskudt leveringen tre gange (efter jeg selv hver gang har skulle spørge efter dem) og skriver nu, at de måske vil komme i december. Simpelthen for useriøst og dårlig service!
God kundeservice
Rigtig skarpe priser! Og da jeg indså at det ikke lige var rette forstærker til mit behov, fik jeg god hjælp til at få returneret og penge tilbage. Handler uden tvivl her igen!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.