Tusind tak for et fuldstændig magisk bryllup, det var alt hvad vi drømte om og mere til! Professionel og klar kommunikation fra start til slut, ingen uheldige overraskelser eller skjulte udgifter. Stø... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi holdte vores bryllup ude på Herthadalen d.13/6-2026 og alt gik perfekt - fantastisk lækkert mad - personalet var dygtige og hurtige - baren var konstant fyldt op med drikkevarer - og stedet er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi var ovenud tilfredse med dagen, med omgivelserne, stor tak til Tim og personalet for betænksomhed (vase til blomster, saks på gavebord ), venlighed, hjælpsomhed, ro på, imødekommenhed, hurtig be... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tak for et meget vellykket arrangement ! Herthadalens smukke orangeri dannede de perfekte rammer, da vi havde inviteret 20 gæster til årets høstfest. Som altid var maden tip top i orden, at... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
OM OS: For enden af Danmarks længste allé, som er en del af Ledreborg Gods, ligger Herthadalen smukt gemt i skoven i Danmarks nye nationalpark. De smukke lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø, har plads fra 20 til 200 personer, og er en perfekt ramme for alle typer af selskaber for private som virksomheder. KONCEPT: Vi ønsker at benytte princippet nærhed. Derfor får vi en del råvarer fra nærområdet, ligesom vi dagligt plukker urter og blomster fra vores egen store urtehave og skoven. Et andet princip er, at vi ønsker at bruge hele dyr – fra snude til hale - så man undgår unødvendigt madspild. Menuen og udskæringen bestemmes af, hvilke dyr vi har, samt hvilke urter og grøntsager der er sæson for. Vi leverer derfor et bæredygtigt produkt med forståelse for økologi og dyrenes velfærd for – Glade dyr smager bare bedre!
Informazioni di contatto
slangealleen 1, 4320, lejre, Danimarca
- info@herthadalen.dk
- www.herthadalen.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Madoplevelse i påsken.
Madoplevelse i påsken.
I påsken fik vi Herthadalens Take away- påskemenu, og det var en kulinarisk oplevelse: Maden var smukt anrettet, alle retterne havde små fine detaljer som emulsion, “sårs”, specielt tilberedte svampe eller delikate krydderurter. Alt var let at gå til med menukort og brugsanvisning 😊 Anbefales varmt!
“Konge Mad”
“Konge Mad”
Vi var stolte af at byde vores gæster på den mest fantastiske 4 retters “Take a Way” Nytårsmenu 20/21🥂
Himmerigsmundfulde😋
Et smukt udarbejdet hæfte med:
“How to do” virkede perfekt !
Alt var gennemtænkt og professionelt.
TAK👍🏽
Liane
Nytårsmenu afhentet 31/12-20 kl 14:15
Nytårsmenu afhentet 31/12 kl 14:15. Afhentningen forløb gnidningsfrit uden den store ventetid. 2 ud af fire retter var gode. Forretten var kedelig og smagsløs. Desserten (panna cotta) var flydende med klumper af stivelse. Virkelig ærgelig oplevelse.
Tak for en dejlig oplevelse med Smag og…
Tak for en dejlig oplevelse med Smag og støtkassen til jul.Virkelig dejlig mad-veltillavet og smagfuldt.Og vi blev mætte !
Smag og støt kassen- uge 42
Smag og støt kassen - uge 42
Sublim smag, mad i høj klasse. Præsenteret smukt. Det er noget af det bedste vi har smagt længe. Glæder os allerede til næste gang.
Magisk bryllup i skoven
Vi holdt vores bryllup i fredags d. 11 september 2020 og har været euforiske lige siden.
En stor tak skal især lyde til Stefan og ikke mindst Malene, Stefan har været en kæmpe hjælp og god sparring under hele processen, som har været lidt udfordret af COVID-19 og vi har altid kunne ringe med alle vores spørgsmål og vi er blevet guidet og rådgivet meget professionelt.
Jeg tror ikke Marc og jeg kan beskrive med ord hvor glade vi var for at holde vores drømme bryllup på Herthadalen i fredags, alt spillede ned til mindste detalje.
Vi har følt os trygge hele vejen igennem og der manglede absolut intet.
Alle gæsterne har rost maden, vinen, omgivelserne og især servicen, hvilket jo varmer mit service hjerte, så TAK.
Tusind tak fordi i gad bøvle med alle de små tossede ting jeg havde med tattoos osv. det betyder virkelig meget for en stresset brud.
Især kæmpe roser til Henrik, som var en fantastisk storyteller, alle taler stadig om ham og tak til Mai ⭐️
Vi glæder os til de fremtidige fester vi skal afholde hos jer i skoven.
Vi er fans <3
Dårlig stil
Dårlig stil, at sætte gæste skulder ved skulder på trods af corona pandami og afstands krav. Det er ikke okay... Specielt når man siger til gæsterne inden at man overholder gældende krav. Det gør man så ikke....
Selv set bort fra Corona sad vi meget tættere end min personlige bobbel brød sig om, og nej det er ikke sjovt at spise sin mad med skulderne oppe ved ørene og en andens ånde lige i hovedet, helt igennem ubehagelig måde at indtage sit måltid på.
Kan varmt anbefales
Vi afholdte den 05.09.2020 vores bryllup i de smukkeste omgivelser hos Restaurant Herthadalen. Arrangementet levede op til alle vores forventninger, og mere til. Der blev taget hånd om gæsterne fra start til slut og vi er helt overbeviste om at alle hyggede sig gevaldigt. Maden var super lækker og især mange positive tilbagemeldinger på konceptet omkring lokale råvare og bæredygtighed. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi holder fest i skoven! Af hjertet tak for at bidrage til at vores dag blev lige som vi havde drømt om.
Pragtfuldt sted
Vi afholdt konfirmation på Herthadalen. Beliggenheden er uovertruffen, Maden er fremragende og betjeningen er næsten umærkelig dvs alt spiller til perfektion.
Vidunderlig mad og skøn atmosfære.
Vidunderlig mad og skøn atmosfære.
Mange anbefalinger herfra :)
Fantastisk og helt unikt
Fantastisk. Både booking og maden. Fik Smag og Støt kassen til et arrangement og det var virkelig lækkert. Selve restauranten er også helt fantastisk
Perfect!
Everything was perfect for our party of 12. And I have never in my life been served a 'Koldskål' as creamy, fluffy, and absolutely naughty as the one I had at Herthadalen. The dessert alone is worth the (beautiful) drive from the city.
Super dejlig mad på Herthadalen.
Super dejlig mad, samt kompetent personale, og vi kommer helt sikkert igen.
Fantastisk lille oase ude ved Ledreborg…
Fantastisk lille oase ude ved Ledreborg gods. Ligger helt superb ude i skoven helt for sig selv.
Omgivelserne indenfor matcher og der er rigtigt hyggeligt.
Det er nu 3 gang vi er derude og heller ikke denne gang skuffede hverken mad, betjening eller vine. Det er bare en lille skjult perle og en kæmpe kulinarisk og gastronomisk oplevelse.
Jeg forstår ikke hvordan de ”helt derude” får så gode, smilende og vidende tjenere. Det har været en fornøjelse hver gang. Kan bestemt anbefales.
Og så er alt lokalt handlet, dyrket eller skudt.
Skøn middag med super sød betjening i…
Skøn middag med super sød betjening i virkelig dejlige omgivelser både inde og ude. Maden vi fik var velsmagende i bæredygtighedens ånd, med gode og helt lokale råvarer. Super koncept med en tilpasset vinmenu i 3 størrelser, så man kan kører hjem efter en hyggelig aften. Bestemt et sted vi kommer igen.
Skøn gourmet i skoven
Vi har holdt flere arrangementer på Herthadalen, bl.a. to barnedåbsfester og en konfirmationsfest. Smuk skov og lækker gourmetmad med økologi som omdrejningspunkt. Anbefales gerne :-)
Nytårsmenu
Vi fik 4 retters nytårsmenu til 9 personer. Maden var superlækker, forholdsvis nem at anrette og i fornuftige portioner. Kan kun anbefales.
Vi fik den skønneste velsmagende og…
Vi fik den skønneste velsmagende og innovative Nytårsmenu leveret fra Herthadalen til det nyligt overståede Nytår.
Så nemt at gå til ud fra den medfølgende instruks.
Og så er det fantastisk at man kan bestille fra hvilken som helst kuvertstørrelse, vi var kun tre.
En rigtig god oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse på Herthadalen i sidste uge.
Stedet er i sig selv fantastisk med en skøn natur omkring sig og både mad og betjening var i top.
Kan klart anbefales - og kom gerne i god tid, så området kan nydes!
En helt igennem fantastisk og hyggelig…
En helt igennem fantastisk og hyggelig aften.
Maden, service og stedet var til 5 stjerner.
Vi kom 24 personer fra Københavns Malerlaug for at spise og hygge os.
Vi havde bord til kl 19.30 men ankom kl 18.
Vi forventede at ikke vi kunne få plads før, da der var 2 bryllupper og meget travlt.
Men personalet tog i mod os med et smil.
De serverede lidt bobler, og spurgte om vi ville vente med at spise, eller om de skulle lave maden med det samme.
Vi valgte at spise med det samme, med lidt dårlig smag i munden over, at vi kom for tidligt og der var travlt.
Der var på intet tidspunkt hvor vi mærkede at personalet havde travlt.
Menuen der var sammensat med vin, var virkelig lækker og lavede med kærlighed.
Omgivelserne og hertadalen er hyggeligt og et meget flot sted.
Vi takker mange gange for en dejlig og hyggelig aften.
Hilsen
Københavns Malerlaug
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.