En fantastisk madoplevelse. Hver servering var en oplevelse for både smagsløg, øjne og sanser. Råvarerne var i virkelig god kvalitet, tilberedt med stor præcision og serveret flot og kreativt. Man... Leggi di più
Vi besøgte restaurant KAOS sammen med nogle gode venner for ganske nylig. Vi var positivt overraskede over den spændende, franskinspirerede mad. Det er utvivlsomt den bedste restaurant på Langeland... Leggi di più
Fisken, sammen med skaldyr, var perfekt stegt, og et frækt, lille stykke tørsaltet bacon løftede hønsesalaten. En symfoni af spanske pølser og oste inden kagen til kaffen. Flot servering med gode,... Leggi di più
KAOS - en sand perle i Lohals på Langeland. Alt andet end kaos råder på denne udsøgte restaurant. En helt igennem fantastisk oplevelse. Signatur menuen afspejler et professionelt køkken som holde... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
En fantastisk madoplevelse
En fantastisk madoplevelse.
Hver servering var en oplevelse for både smagsløg, øjne og sanser. Råvarerne var i virkelig god kvalitet, tilberedt med stor præcision og serveret flot og kreativt. Man kunne tydeligt mærke, at der var tænkt over selv de små detaljer.
Vine der var perfekt afstemt til maden, sammen med en både varm nærværende og professionel betjening.
Vi kan på alle måde anbefale at besøge denne lille hyggelige restaurant i Lohals.
Super velsmagend fine dining mad og til…
Super velsmagend fine dining mad og til priser hvor de fleste kan være med. Servicen er forrygende, personlig og professionel. En rigtig god oplevelse.
Endnu en gang en dejlig madoplevelse…
Endnu en gang en dejlig madoplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️dejligt sted i lille Lohals ❤️
Gourmet i Lohals
Gennem de sidste 5 år har vi besøgt dette fantastiske sted . Det skuffer aldrig. Igen i aften har vi fået udsøgt spændende mad med fine vine. Super service ualmindelig flot anrettet. Vi glæder os til næste gang🙏
Frokost for to lige i øjet - og ganen
Flot servering med gode, smagfulde råvarer.
Tak til teamet bag aldrig svigtende Kaos i Lohals.
Maj og Flemming
Fantastisk madoplevelse
Fantastisk madoplevelse! Der er kælet for enhver detalje og det smager fantastisk altsammen. jeg kan godt lide de små detaljer og de flotte, flotte anretninger.
Personalet er godt lært op og meget dygtige og der er ingen ventetid.
Ka’os kan varmt anbefales- kom til Lohals og oplev det! Det er det hele værd!
Vi var i går 16/7 på restaurant KAOS…
Vi var i går 16/7 på restaurant KAOS med gode venner og fik Signatur menuen hold da op en oplevelse det smagte fantastisk.
info om menuen og servicen var helt i top
Jeg fik den bedste alkoholfri vin til dato uden bobler ever
Min varmeste anbefaling og vi kommer helt sikkert igen.
Hilsen
Marianne
Gourmet mad uden at det kammer over 😀
Vi genbesøgte restaurant kaos og oplevede endnu engang en hyggelig restaurant med høflig, humoristisk service og en lækker menu . Der var kræset for maden - alle smagssanser blev rørt - og samtidig et alsidigt og spændende vinkort
Vi kommer helt sikkert igen
Fuldstændigt styr på Kaos!!
Vi forhørte os: “Kunne vi få skaldyrsanretning om to timer, der stod at vi skulle bestille to dage før?” Det lod sig gøre! Og hvilken oplevelse: Overdådig anretning og lækkert indhold. Allerbedst nok
muslingerne, der blev serveret med ekstra af den himmelske bisque. Men alt var godt, inkl. lækkert brød, perfekt vejledning ift. vin og god betjening generelt.
Vi spiste Kaos signatur menu
Vi spiste Kaos signatur menu. Det var en fantastisk oplevelse for både syns og smagssansen. Det var fantastiske snacks, med info om rækkefølge de skulle spises i, dette afstemt med drikkevarer til perfektion. Tjeneren spurgte ind til perfærencer i forhold til vine til forret og hovedret, og han vejledte i bedste stil i vine hertil.
Virkelig lækker mad der ramte alle sanser sublimt. Hertil de bedste vine fra udsøgt vinkort. Vi havde en i selskabet der ikke drak alkohol, og der var et godt udvalg af alkoholfri vin.
Desserten var igen en smagsoplevelse uden lige, afstemt årstiden. Hertil serveret en god portvin. Vi kan kun anbefale et besøg på Restaurant Kaos.
Sublim gastronomisk oplevelse!
Sublim gastronomisk oplevelse!
Ligger pokkers langt væk, men det er HELE turen værd for ALLE..ellers tag et ophold i nærheden og book bord 2 dage i træk! og så kan man også nyde et glas mere:-)
Fantastisk sammensætning af gode råvarer
Megagod service, ingen ventetid, perfekt tilberet og serveret!
Hvis man skal opleve en eufori for smagsløgene så besøg det her sted! og der vine/drikkelse for enhver smag!...
6 retters menu er utroligt billigt taget betragtning af mængde og råvarer der skal nydes!...gør jer selv den store tjeneste og besøg dette sted i Lohals!..vi skal absolut genbesøge stedet!
men bestil bord i god tid i højsæsonen, for det en hyggelig lille restaurant med få pladser inde og det skønt at kunne sidde og nyde de fantastiske retter og rent faktisk kunne tale over bordet uden forstyrrelser!
En perle i Lohals som vi håber er kommet for at blive og forbliver hvor den ligger:-)
God oplevelse
Har lige besøgt restaurant Kaos. Maden var ud over det sædvanlige, den var god og velsmagrnde og der var kræset om den. Personalet var venlige, smilende og rigtig god service. Den kan vi varmt anbefale. Kommer gerne og besøger dem igen.
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse fra man træder ind i restauranten til man forlader den. Vi fik signatur menuen og det var en oplevelse. Kan varmt anbefale KAOS og vi kommer helt sikkert igen.
En oplevelse der ligger helt i top
En oplevelse der ligger helt i top, både mht maden, betjeningen, stemningen.
Har aldrig fået en bedre tapas menu - og har prøvet mange rundt omkring.
De lækreste råvarer og smagssammensætningen var fantastisk. Og oven i købet billigt !
Skulle jeg komme til Langeland igen, er et besøg på Kaos øverst på listen.
KAOS - En totaloplevelse på Langeland
KAOS - en sand perle i Lohals på Langeland.
Signatur menuen afspejler et professionelt køkken som holder fødderne på jorden, mens de leverer den ene syns -og smagsoplevelse efter den anden.
Alt personale agerer som et velspillet instrument som kun gør oplevelsen af at være i centrum endnu stærkere.
Vi ser begge frem til at skulle genopleve dette sted igen.
Kan kun varmt anbefale at man snarest muligt giver sig selv og sine kære en madoplevelse ud over det sædvanlige.
Tak til KAOS
Tak til KAOS
Den bedste madoplevelse vi har haft i mange år!
Aftenmenuen er en eksplosion af syns- smags- og duftoplevelser samt en professionel og meget behagelig servering. Virkelig gode introduktioner af de enkelte retter. Vi kommer helt sikkert igen - 5 stjerner er alt for lidt for oplevelsen, som oven i købet er til en virkelig rimelig pris.
Flemming
5 stjerner 👍
10 Stjerner
Nok en af de bedste restauranter vi nogensinde har besøgt " og vi har besøgt mange".Super service fra vi trådte ind af døren.
Maden var bare til 10 stjerner.
Professionelle tjenere som havde styr på alting og kunne råde med hensyn til vinvalg.
Det var årets oplevelse.