Na de internet cursus Lightroom van 'Heelhollandfotografeert' te hebben gevolgd is het veel makkelijker geworden de door mij gemaakte foto's naar wens aan te passen. Misscha heeft dit in duidelijke ta... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik was totaal vastgelopen in Lightroom en kon in feite niets meer. Niet alleen heeft Mischa dit opgelost, de deskundigheid waarmee maakt indruk. Bovendien uiterst vriendelijk en stipt met de afspraken... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Stipt op tijd, grote kennis van Lightroom, er ging weinig tijd verloren met inloggen. Mischa kent alle problemen en hoeft niets te gaan uitzoeken: een grote parate kennis. De afspraak maken ging soepe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prima cursus met duidelijke video’s, en bij vragen is er altijd snel antwoord van Mischa.
L'azienda ha risposto
HeelHollandFotografeert voor de beste fotografieprojecten, fotocursuscursussen en fotografie workshops. HeelHollandFotografeert is dé plaats voor leerzame fotografie artikelen en natuurlijk de fotografie podcast. En wat dacht je van de gratis fotografie evenementen zoals de Foto7daagse? Haal de camera van de automaat af en leer om die echt mooie foto's te maken tijdens een cursus of workshop op locatie of tijdens een online fotocursus. Want ook jij maakt het perfecte plaatje. Een foto die de magie van een moment vastlegt en die dat moment laat herleven, dat is de perfecte foto. Vaak denken mensen dat fotografie gaat over techniek. En eerlijk is eerlijk, een goede beheersing van de techniek helpt je zeker wel. Maar een technisch perfecte foto is niet perse een perfecte foto. HeelHollandFotografeert helpt jou om de magie van een moment vast te legen in die perfecte foto.
Kortgene, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di HeelHollandFotografeert
Fijne manier van leren. Goed uitgelegd en leuk les materiaal. Echt een aanrader!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik had per ongelijk een verkeerde bestelling geplaatst en kreeg daar direct bericht van of dit wel goed was.
En deze bestelling werd keurig in getrokken
De correcte bestelling was keurig binnen 2 dagen geleverd

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik zit nog midden in de cursus Lightroom en ik ben al heel veel wijzer geworden. Het is alleen wel zo dat in de filmpjes met een versie uit 2018 wordt lesgegeven, terwijl ik al versie 2024 heb. Daar zitten soms wat kleine verschillen in. Maar ondanks dat, is het een geweldige cursus.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Aanrader. Cursus lightroom is helemaal top.
Ik snap nu wat ik allemaal ermee kan.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik heb de tweedaagse cursus Lightroom Classic gevolgd. De trainer (Mischa) weet waar hij over praat; hij kent Lightroom Classic door en door. Alle vragen en alle "kunstjes" op de PC zijn naar volle tevredenheid beantwoord en toegelicht; Mischa is een geduldige docent: alle vragen zijn beantwoord en indien een cursist wederom een vraag had: Mischa gaf geduldig weer een antwoord.
Ik beveel de tweedaagse cursus van harte aan voor beginners en andere gebruikers van Lightroom Classic; ook over de geleverde video-cursus ben ik ontzettend tevreden. Je kan het gebruiken als naslagwerk en als opfriscursus. Mischa legt aldaar alle onderdelen van lightroom claasic heel goed uit in begrijpelijke taal.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik heb de tweedaagse workshop Lightroom bij Micha gevolgd. Erg nuttige 2 dagen, vol met informatie en oefenen om wegwijs te worden in Lightroom. De workshop is praktisch met volop ruimte voor vragen. Ik raad deze zeer aan om zowel de basis onder de knie te krijgen als ook echt handigheidjes om het werken met Lightroom een stuk makkelijker te maken

Risposta di HeelHollandFotografeert
De theorie in de beginlessen vond ik duidelijk, gaf me duidelijk inzicht. Verderop waren er teveel voorbeelden waarbij extra attributen ingezet werden. Die waren voor mij nog lang niet van toepassing. Dus teveel lessen waar ik niks mee kon.
De inhoud stond daardoor niet in relatie tot de prijs.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Goede uitleg, prettig om naar te luisteren. Makkelijk om even de video te stoppen en zelf even te zoeken of uit te proberen.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik heb de workshop lange sluitertijden gevolgd bij Mischa in mei 2023. De workshop begon met de theorie, welke goed werd uitgelegd. Ook kwamen allerlei handige tips voorbij met betrekking tot het fotograferen. Het was erg leerzaam om te fotograferen in de praktijk met de langere sluitertijden. We hebben goede locaties bezocht en mooie foto's kunnen maken. Ik raad deze workshop echt aan.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Informatieve workshop Lightroom, transparant lesmateriaal, goede communicatie én nazorg en nog een aardige vent ook :-)

Risposta di HeelHollandFotografeert
De workshop Flitsfotografie was goed verzorgd. De opbouw van de workshop is zoals het m.i. hoort. Eerst het theoretische kader, zodat je begrijpt hoe (flits)licht zich gedraagt en hoe je dit kunt beïnvloeden, daarna het direct in de praktijk brengen van de opgedane kennis. Dit alles in een gezellige setting en onder deskundige begeleiding van Mischa.
Ook de verstrekte informatie voor én na de workshop was compleet. Een workshop bij HeelHollandFotografeert is een aanrader!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Eindelijk weer eens mijn flits technieken opgefrist door een geldere en frisse uitleg van Mischa. Het was een nuttige dag.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Afgelopen weekend de cursus Lightroom gedaan bij Mischa van heel Holland fotografeert. Was heel verhelderend, duidelijk en goed georganiseerd. De cursus heeft mij een goed inzicht gegeven in Lightroom door de duidelijke uitleg en begeleiding van Mischa.
Stap voor stap zijn we meegenomen in de werking van en met Lightroom. Fijn dat de groep niet te groot was, er was tijd voor persoonlijke aandacht.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Afgelopen weekend de 2daagse workshop Lightroom in Middelburg gevolgd. Mischa is een prettige docent, geeft een duidelijke uitleg en neemt de tijd voor vragen.
Het waren twee zeer leerzame dagen met een lekkere lunch en Zeeuwse bolussen :-)

Risposta di HeelHollandFotografeert
Heel duidelijk uitgelegd. Ben zeker van plan meer te gaan volgen. De kaarten zijn superhandig als je het even niet meer weet erbij te pakken.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Mischa geeft bij aanvang van de workshop duidelijk uitleg over de verschillende technieken . Is een fotograaf met veel enthousiasme en humor.
Tijdens de workshop komt hij ook regelmatig kijken of vragen hoe het gaat. En geeft indien nodig instructies/ advies.
Ik ben al eerder met Mischa op pad geweest voor een workshop, en zal dit zeker nog vaker doen.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Een heel fijne workshop roofvogels fotograferen. Mischa is er met advies als je wil maar laat je ook je gang gaan (tenzij je echt je toestel verkeerd vasthoudt)
De uitleg bij de vogels en de tips om mooie plaatjes te maken... het was top!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Plezierige ontvangst en duidelijke uitleg om snel bewegende vogels vast te leggen. Leerzaam.