L'azienda ha risposto
Uitleg heel duidelijk. De wetenschap dat ik altijd mag bellen of langskomen voor vragen waar ik tegen aanloop is erg fijn.
L'azienda ha risposto
HeelHollandFotografeert voor de beste fotografieprojecten, fotocursuscursussen en fotografie workshops. HeelHollandFotografeert is dé plaats voor leerzame fotografie artikelen en natuurlijk de fotografie podcast. En wat dacht je van de gratis fotografie evenementen zoals de Foto7daagse? Haal de camera van de automaat af en leer om die echt mooie foto's te maken tijdens een cursus of workshop op locatie of tijdens een online fotocursus. Want ook jij maakt het perfecte plaatje. Een foto die de magie van een moment vastlegt en die dat moment laat herleven, dat is de perfecte foto. Vaak denken mensen dat fotografie gaat over techniek. En eerlijk is eerlijk, een goede beheersing van de techniek helpt je zeker wel. Maar een technisch perfecte foto is niet perse een perfecte foto. HeelHollandFotografeert helpt jou om de magie van een moment vast te legen in die perfecte foto.
Kortgene, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik was totaal vastgelopen in Lightroom en kon in feite niets meer. Niet alleen heeft Mischa dit opgelost, de deskundigheid waarmee maakt indruk. Bovendien uiterst vriendelijk en stipt met de afspraken. Ik vond de uiteindelijke prijs meevallen voor het werk dat hij gedan heeft.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Het was een zeer leerzame en leuke cursus. Super duidelijk en de hele duur interessant. En een helder naslagwerk voor na de cursus dmv de online cursus waar je toegang voor krijg. Een aanrader voor iedere hobby en professionele fotograaf.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Internet cursus 'HeelHollandFotografeert'geeft voldoende hulp bij het uitvoeren van Lightroom.

Risposta di HeelHollandFotografeert
'Een redder in nood' na problemen met Lightroom. Snel, vriendelijk en duidelijk alles uitgelegd gekregen en tips voor het inrichten en backups maken op de goede manier loopt het weer als een trein.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Roofvogel fotografie workshop bij Micha gevolgd
Micha geeft goede info en uitleg zeer goede tips en feedback
Deze workshop met de roofvogels en uilen was echt heel gaaf.
In alle rust, gaf Micha iedereen aandacht.
Zeker niet de laatste workshop bij Micha
Bedankt voor de zeer leerzame workshop

Risposta di HeelHollandFotografeert
Als je met een Ligthroom probleem zit en niet weet wat je goed of fout doet dan ga je zoeken naar en oplossing. Na speurwerk op het internet heb ik HeelHollandFotografeert gevonden. Na wat heen en weer gemaild te hebben ban ik op 130 mei naar Mischa gereden en hebben we een prima gesprek gehad. Nadat Mischa gevonden had wat er niet juist was heeft hij de catalogus gevonden en op een juist plaats gezet zodat de al aangepaste foto's weer kan gebruiken. Ik was positief verrast over de snelheid en de professionele handelingen die Mischa uitvoerde. Ook heeft hij niet nuttige bestanden verwijderd Super bedankt en hopelijk toto ziens.
Groet, Ger

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik ben heel blij met de zeer deskundige vriendelijke en geduldige hulp van Mischa. De hoofdcatalogus van mijn Lightroom Classic was gecrasht en volledig onbruikbaar. Na mijn verzoek om hulp had hij al meteen tijd voor het herstel. Heel geconcentreerd was hij een tijdlang bezig om de juiste oplossing te vinden. Vervolgens heeft hij ook nog mijn rommelige opslag van catalogi verbeterend. Dat alles met duidelijke uitleg over de structuur van Lightroom. En mijn hoofdcatalogus was na zijn interventie weer volledig hersteld en bruikbaar. Ik ben daar zeer tevreden over en kan zijn hulp zeer zeker aanbevelen. Tenslotte nog: een transparante en bescheiden factuur.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Mischa weet enorm veel en weet ook precies wat ik nodig heb. Duidelijke uitleg, efficiënt in z’n aanpak en heel deskundig. Ik ben blij met z’n hulp, al langere tijd!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Stipt op tijd, grote kennis van Lightroom, er ging weinig tijd verloren met inloggen. Mischa kent alle problemen en hoeft niets te gaan uitzoeken: een grote parate kennis. De afspraak maken ging soepel en alle benodigde info om op de computer alvast het programmaatje voor het overnemen van het beeldscherm was aanwezig, met glasheldere instructies. Veiligheid en privacy staan hoog in het vaandel. Wij zijn supertevreden, want ons probleem was binnen 1 uur helemaal opgelost.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Mischa heeft me prima geholpen bij de problemen die ik had met de catalogus. Alles werkt weer en er is niets verloren gegaan. Daarnaast had ik wat vragen die allemaal naar tevredenheid konden worden beantwoord. Ik kan nu weer vol vertrouwen en enthousiasme verder met Lightroom !

Risposta di HeelHollandFotografeert
Mischa heeft de chaos op mijn 3 Mac’s zo gereorganiseerd dat Lightroom Classic voor mij weer werkt op een manier die bij gebruikers hoort. Gezien de vele menu’s en systemen waar Mischa doorheen “flitste” was ik hier zelf nooit uitgekomen. Zijn grondige kennis van de technische kant van Lightroom Classic respectievelijk hoe Apple machines werkt verdient deze persoon alle lof en hulde. Tot slot, de presentatie van Mischa is vriendelijk en geeft een goede uitleg wat er speelt en hoe hij dit oplost!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Laagdrempelige cursus met duidelijke informatie. Tot nu toe erg leuk en leerzaam!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik kwam met een probleem met Lightroom op de Pc wat vakkundig werd opgelost. Het werkt weer! Ook nog wat nuttige tips gekregen.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen door Mischa de Munyck om mijn Lightroom weer operationeel te krijgen. Vertrouwd en duidelijke vriendelijke hulp die ik echt nodig had.
En nog zeer bruikbare tips en info gekregen over Lightroom gebruik. Ik kan weer verder en ben daar ontzettend blij mee. Zeker aan te raden als je professionele hulp hebt en zeer betrouwbaar.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Snel en effectief digitaal afspraak gemaakt. Flexibel m.b.t. tijdstip afspraak. Vertrouwend wekkende afhandeling van het LRC probleem.

Risposta di HeelHollandFotografeert
This company is what you need when you messed up your Lightroom Classic from Adobe. He solved the mess I worked myself in in just half n hour. The man who helped was kind and patient. Took all the time and not only solved my problems but also cleaned up stupidities of mine. He retraced lost foto’s and streamlined the whole thing. I recommend him to all who thought they could work with Lightroom and got hopelessly lost.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Als je het even niet meer weet in Lightroom ga niet zelf prutsen een aanklooien met het risico dat je je foto's kwijt bent maar gun jezelf de deskundige hulp van Mischa, scheel meteen een hoop stress bij je
De eerste keer kon ik mijn foto's niet meer openen dus paniek, gelukkig kwam ik bij HeelHollandFotografeert terecht en was alles weer snel in orde gemaakt en onlangs dacht ik zelf even LRC van mijn oude naar mijn nieuwe pc te migreren maar toen ik vraagtekens achter mijn mappen zag wist Lightroom blijkbaar niet meer wat ik aan het doen was en ikzelf ook niet meer. Mischa heeft mij echt uitstekend begeleid met het overzetten van LRC van de oude naar de nieuwe pc met uitleg erbij van wat hij doet en waarom dat zo is dus je leert er ook meteen van en over leren gesproken, ik heb me nu ook maar meteen voor zijn online cursussen Lightroom en Photoshop ingeschreven want wie kan het me beter leren dan de expert bij uitstek op deze gebieden