Veel geleerd van de online cursussen, duidelijke uitleg, kritiek waar je van leert, kortom goede begeleiding. Bovendien ook veel van de producten aangeschaft en tot op heden zeer tevreden.
L'azienda ha risposto
Tijdens deze workshop in de dierentuin heb ik onwijs veel geleerd. Bij mij blijven online cursussen niet echt hangen en je kunt dan ook niet direct vragen stellen met betrekking tot je eigen camera. H... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Scuola di fotografia
- Fornitore di servizi legati alla carriera e all'istruzione
- Fotografo
- Istituto d'istruzione
- Lezioni di fotografia
Scritti dall'azienda
Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,
Wij zorgen voor een klik met je camera
Scritti dall'azienda
- Iedereen kan bij ons leren fotograferen
- Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.
Niet tevreden, geld terug!
Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.
De Boomgaard 11-01, 1243 HV, ’s Gravenland, Paesi Bassi
- 06-34830972
- info@fotografieploeg.nl
- www.fotografieploeg.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Veel geleerd van de online cursussen
Bovendien ook veel van de producten aangeschaft en tot op heden zeer tevreden.
Enorm gegroeid in de fotografie
Nog steeds erg blij dat ik jaren geleden begonnen ben met de basis cursus bij fotografie ploeg. In makkelijke stappen heb ik mijn camera leren kennen en heb ik inmiddels al meerdere online cursussen gevolgd van Jeroen. Ik ben ontzettend gegroeid in mijn fotografie en heb daardoor al vele mooie opdrachten mogen doen voor mensen. Allemaal dankzij de online cursussen (basis, portret, flits, lightroom classic). Ook mijn logo & sd kaarten haal ik via Jeroen, bestellen gaat makkelijk en klopt er iets niet wordt het netjes opgelost! Ik zeg aanrader als je op een makkelijke manier en op je eigen tempo wil groeien in de fotografie. #blijfklikken
Ik heb al op een prettige manier veel…
Ik heb al op een prettige manier veel geleerd over fotografie met leuke opdrachten en goede feedback.

Risposta di Fotografie Ploeg
Duidelijke uitleg tot nu toe
Duidelijke uitleg tot nu toe! Alleen mogen van mij wel als Jeroen foto’s laat zien van hoe het moet, die mogen van mij wel iets langer in beeld staan.

Risposta di Fotografie Ploeg
Opdrachten worden rustig uitgelegd en…
Opdrachten worden rustig uitgelegd en zijn goed te volgen. Feedback op de opdrachten kan lang duren, maar zijn opbouwend

Risposta di Fotografie Ploeg
Alles duidelijk de lessen snel binnen…
Alles duidelijk de lessen snel binnen en beleef nu al zoveel plezier aan les 1

Een duidelijk uitgelegde cursus
Een duidelijk uitgelegde cursus.
Goed te volgen voor iedereen.
Foto-buddies
Foto-buddies
De Buddies zijn glashelder en vormen een mobiel geheugensteuntje op mijn vakantietripjes, waarin je zoveel verschillende situaties tegenkomt die je wilt vastleggen. Een snelle blik in mijn buddyboekje is al genoeg om de juiste camera-instellingen te vinden.
Toppie

Blij en tevreden
Heb hele fijne ervaring. Ben met de online basiscursus bezig. Krijg altijd eerlijke en goede feedback van Jeroen. Opbouwend en leerzaam.
De cursus inhoud is goed en duidelijk uitgelegd en ingesproken in duidelijke taal.
Ben heel tevreden 😊

Risposta di Fotografie Ploeg
De cursussen van Jeroen blinken uit…
De cursussen van Jeroen blinken uit door duidelijkheid en goede uitleg bij voorbeelden die niet door hemzelf maar cursisten zijn gemaakt. Hierdoor blijf je gemotiveerd.

Leuke en nuttige cursus
Leuke en nuttige cursus waarin Jeroen alle tijd neemt om je te helpen bij het maken van je foto's. Achteraf krijg je een video waarin hij een beetje op de manier van het perfecte plaatje commentaar geeft op je foto's. Was alleen jammer dar niet zoveel mensen foto's hadden ingestuurd (maar daar kan Jeroen niet zoveel aan doen)

Heldere instructies
Een helder en duidelijk verhaal op een aangename manier verteld. Het is zelfs voor mij als beginneling zelfs duidelijk.

Risposta di Fotografie Ploeg
Korte goede video’s in duidelijke taal…
Korte goede video’s in duidelijke taal met voorbeelden. Mogelijkheid om huiswerk in te leveren en feedback te ontvangen.
Betaalbare bijdrage.

Leerzaam en goede opdrachten en goede
Leerzaam en goede opdrachten en goede
uitleg op de site en goede beoordeling op de foto.s die je op de facbook pagina zet

Risposta di Fotografie Ploeg
Heldere uitleg over het toestel en de…
Heldere uitleg over het toestel en de specifieke onderwerpen.

Basiscursus fotografie
Heb nog maar een paar lessen gedaan, maar heb wel al veel bijgeleerd.
De lessen zijn kort en diidelijk dus eenvoudig te volgen. Daarna is het toepassen en uitproberen.
Ook wel leuk is dat je je huiswerk kan inzenden en je er dan feedback over krijgt.

Risposta di Fotografie Ploeg
Stap voor stap wordt alles heel…
Stap voor stap wordt alles heel duidelijk uitgelegd. Leuke leerzame huiswerk opdrachten die ook beoordeeld worden. Inspiratie opdoen bij mede cursisten. Een aanrader