Na de internet cursus Lightroom van 'Heelhollandfotografeert' te hebben gevolgd is het veel makkelijker geworden de door mij gemaakte foto's naar wens aan te passen. Misscha heeft dit in duidelijke ta... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik was totaal vastgelopen in Lightroom en kon in feite niets meer. Niet alleen heeft Mischa dit opgelost, de deskundigheid waarmee maakt indruk. Bovendien uiterst vriendelijk en stipt met de afspraken... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Stipt op tijd, grote kennis van Lightroom, er ging weinig tijd verloren met inloggen. Mischa kent alle problemen en hoeft niets te gaan uitzoeken: een grote parate kennis. De afspraak maken ging soepe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prima cursus met duidelijke video’s, en bij vragen is er altijd snel antwoord van Mischa.
L'azienda ha risposto
HeelHollandFotografeert voor de beste fotografieprojecten, fotocursuscursussen en fotografie workshops. HeelHollandFotografeert is dé plaats voor leerzame fotografie artikelen en natuurlijk de fotografie podcast. En wat dacht je van de gratis fotografie evenementen zoals de Foto7daagse? Haal de camera van de automaat af en leer om die echt mooie foto's te maken tijdens een cursus of workshop op locatie of tijdens een online fotocursus. Want ook jij maakt het perfecte plaatje. Een foto die de magie van een moment vastlegt en die dat moment laat herleven, dat is de perfecte foto. Vaak denken mensen dat fotografie gaat over techniek. En eerlijk is eerlijk, een goede beheersing van de techniek helpt je zeker wel. Maar een technisch perfecte foto is niet perse een perfecte foto. HeelHollandFotografeert helpt jou om de magie van een moment vast te legen in die perfecte foto.
Kortgene, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Supermooie workshop Roofvogels. Genoten van de vogels en van de praktijk. Werd uitgedaagd om de vogels in vlucht scherp te krijgen en dat viel niet mee, maar daardoor heb ik heel veel geleerd. Bedankt Mischa ook voor je waardevolle en heldere uitleg en ik ga hem zeker nog een keer volgen. Aanrader!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Niet alleen het kijken door de zoeker, maar het naast de camera kijken of je je positie nog kunt verbeteren,
is een leermoment.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Meteen na de aankoop van een draagriem was ik met stomheid geslagen dat ik het gewicht van mijn camera (bijna 1,5 kg) niet meer voelde! Dus deze gouden tip was meer dan welkom! Alle lessen van de gratis mini cursus zijn aan te bevelen!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Inhoud prima en een prettige presentatie.
ook de nazorg met vragen is beschikbaar

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ben nog bezig met de cursus lightroom, het is echt top, Zoveel al van geleerd .

Risposta di HeelHollandFotografeert
De cursus LR en PS nog niet helemaal voltooid maar tot nu toe wordt alles duidelijk en helder uitgelegd.

Fijne instructiefilms!
Makkelijk dat je alles terug kunt kijken.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Erg goed contact, keurige afhandeling van vragen. Komt zeer betrouwbaar over. Aanrader.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik volgde workshop roofvogel fotografie op zondag 14 juli. Dit was een goede gelegenheid om wat uit te proberen met je eigen camera. Portretfotografie van de vogels en uilen en daarna een of meerdere foto's maken van de zweefvlucht van enige vogels. Misha legde goed uit verder was hij geduldig en behulpzaam. Samen met zijn 2 andere collega's zorgden ze voor een geslaagde workshop.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik heb de gratis mini-cursus fotografie gevolgd en vond het heel duidelijk en interessant. Mischa legt goed uit en doet alles stapje voor stapje. Het is zeker een aanrader om deze te volgen en dan misschien later een meer uitgebreide cursus.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Cursus Lightroom. Mischa staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Fotografie basis- en vervolgcursus gedaan in Weesp.
Heel erg goed, ontzettend veel geleerd, was elke keer een feestje om naar toe te gaan.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Onlangs heb ik een workshop gevolgd in diergaarde Blijdorp. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. De rust en duidelijkheid tijdens de uitleg, TOP! Ik zou iedereen aanraden om hier een workshop te volgen om je fotografie skills en kennis te vergroten! Ik ga zeker terugkomen.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Al een aantal jaren doe ik -als hobbyfotograaf- mee met de online foto-cursussen bij Mischa, van HeelHollandFotografeert. De opdrachten zijn heel gevarieerd en uitdagend. Steeds bedenk je: 'hoe zal ik deze nieuwe opdracht origineel en foto-technisch goed uitvoeren'. Na een aantal ingezonden opdrachten, bespreekt Mischa op een positieve (vaak met humor) via een online video de ingestuurde foto's en geeft nuttige tips en tricks en/of de do's en don'ts.
Een hele prettige manier om van je hobby een soort van fotografeerverslaving te maken....
Voorlopig ga ik hiermee door! Bedankt Mischa!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik ben een amateur fotograaf die graag meer wil leren en in de online cursus wordt alles heel duidelijk en begrijpelijk uitgelegd.
De kaarten die ik erbij heb besteld zijn een prima spiekbriefje om bij me te hebben als ik iets niet weet; al met al ben ik er zeer tevreden over!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Goede training Lightroom. Vooral ook door de ruime aandacht voor bestandsbeheer e.d.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Leerzaam rustig uitgelegd , zeer fijne cursus om mee te starten!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Deze week alweer week 47 van de 3x50. Hierin gaan 50 fotografen 50weken lang op pad om een foto te maken met een vaste 50mm lens. Vooraf al heel veel zin in en nu, bijna op het eind, nog steeds enthousiast. In al die weken heb je zeker weken waarin je echt nog snel iets moet maken en inleveren en het resultaat is dan misschien wel iets waar je niet helemaal tevreden mee bent, maar dat is onderdeel van deze challenge. De foto's van andere deelnemers inspireren zeker en het is iedere week weer leuk om de 49 andere foto's van die week te bekijken. Kortom, een heel erg gaaf project geweest. Helaas nog maar drie weken..... Nou ja, dan komt daarna vast wel weer een leuke workshop die ik wil gaan doen. Fred

Risposta di HeelHollandFotografeert
Mischa heeft me boven verwachting geholpen. Hij wist snel wat het probleem was en vooral welke info ik nodig had om zelf verder te kunnen. Rustig en deskundig. Ik heb meteen zijn online training LightroomClassic gekocht. Wauw, wat een duidelijke uitleg. Ik ga er makkelijk doorheen en kan heel eenvoudig iets terugvinden. En als ik toch een vraag heb, krijg ik in no time antwoord. Ik ben hier heel blij mee! Dank! Judith