Na de internet cursus Lightroom van 'Heelhollandfotografeert' te hebben gevolgd is het veel makkelijker geworden de door mij gemaakte foto's naar wens aan te passen. Misscha heeft dit in duidelijke ta... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik was totaal vastgelopen in Lightroom en kon in feite niets meer. Niet alleen heeft Mischa dit opgelost, de deskundigheid waarmee maakt indruk. Bovendien uiterst vriendelijk en stipt met de afspraken... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Stipt op tijd, grote kennis van Lightroom, er ging weinig tijd verloren met inloggen. Mischa kent alle problemen en hoeft niets te gaan uitzoeken: een grote parate kennis. De afspraak maken ging soepe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prima cursus met duidelijke video’s, en bij vragen is er altijd snel antwoord van Mischa.
L'azienda ha risposto
HeelHollandFotografeert voor de beste fotografieprojecten, fotocursuscursussen en fotografie workshops. HeelHollandFotografeert is dé plaats voor leerzame fotografie artikelen en natuurlijk de fotografie podcast. En wat dacht je van de gratis fotografie evenementen zoals de Foto7daagse? Haal de camera van de automaat af en leer om die echt mooie foto's te maken tijdens een cursus of workshop op locatie of tijdens een online fotocursus. Want ook jij maakt het perfecte plaatje. Een foto die de magie van een moment vastlegt en die dat moment laat herleven, dat is de perfecte foto. Vaak denken mensen dat fotografie gaat over techniek. En eerlijk is eerlijk, een goede beheersing van de techniek helpt je zeker wel. Maar een technisch perfecte foto is niet perse een perfecte foto. HeelHollandFotografeert helpt jou om de magie van een moment vast te legen in die perfecte foto.
Kortgene, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Als je het even niet meer weet in Lightroom ga niet zelf prutsen een aanklooien met het risico dat je je foto's kwijt bent maar gun jezelf de deskundige hulp van Mischa, scheel meteen een hoop stress bij je
De eerste keer kon ik mijn foto's niet meer openen dus paniek, gelukkig kwam ik bij HeelHollandFotografeert terecht en was alles weer snel in orde gemaakt en onlangs dacht ik zelf even LRC van mijn oude naar mijn nieuwe pc te migreren maar toen ik vraagtekens achter mijn mappen zag wist Lightroom blijkbaar niet meer wat ik aan het doen was en ikzelf ook niet meer. Mischa heeft mij echt uitstekend begeleid met het overzetten van LRC van de oude naar de nieuwe pc met uitleg erbij van wat hij doet en waarom dat zo is dus je leert er ook meteen van en over leren gesproken, ik heb me nu ook maar meteen voor zijn online cursussen Lightroom en Photoshop ingeschreven want wie kan het me beter leren dan de expert bij uitstek op deze gebieden

Risposta di HeelHollandFotografeert
In alle rust en rekening houdend met mijn onkunde kreeg ik goede uitleg en tips. Wordt vervolgd.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Mocht je, zoals ik, de weg heel even kwijt zijn in Lightroom, een paar duizend foto's èn hun bewerkingen missen in je bibliotheek? Ga dan niet zelf lopen prutsen, als je er (nog) geen verstand van hebt.
Mischa legt je uit waar het mogelijk fout is gegaan, zet alles weer keurig op z'n plek, en zorgt er ook nog voor dat het voortaan makkelijker werkt.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Zo fijn om alles letterlijk uit handen te geven als je problemen hebt in je programma. Hij gaat heerlijk snel je pc door en dat geeft rust en vertrouwen. Ik schaam me niet om hem om hulp te vragen, hij is geduldig en vriendelijk.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Mischa is zeer kundig en kan goed en duidelijk uitleggen. Gezellige ambiance en goed verzorgt.
Nov-dec. Kortgene.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik heb onlangs een Lightroom-cursus gevolgd bij Mischa en kan deze ervaring van harte aanbevelen. In slechts twee sessies van één dag weet Mischa op een spontane, behulpzame en enthousiaste manier zijn kennis over te brengen. Hij legt alles duidelijk uit, neemt de tijd om vragen te beantwoorden en denkt actief met je mee.
Wat ik vooral waardeerde, is dat de lessen praktisch zijn opgebouwd: je leert niet alleen wát je kunt doen in Lightroom, maar vooral hóé je het effectief toepast op je eigen foto’s. Mischa creëert een fijne, ontspannen sfeer waardoor je je meteen op je gemak voelt en echt durft te leren.
Aan het einde van de tweede dag ging ik naar huis met een enorme hoeveelheid nieuwe kennis, inzichten en praktische tips waar ik direct mee aan de slag kon. Een aanrader voor iedereen die Lightroom beter wil leren kennen!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Mischa heeft een heldere een duidelijke manier van uitleggen. Door zijn vakkennis en enthousiasme weet hij alle cursisten met zich mee te krijgen. ook na de cursus zelf is hij altijd bereid om zijn cursisten op afstand te helpen. Tijdens de cursus zelf wordt ook aan de innerlijke mens gedacht met eten en drinken. Ik raad zeker (al) zijn cursussen aan.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Zonder aarzeling heb ik voor de tweede keer in hulp van de Lightroomdokter ingeschakeld. Erg prettig geholpen! Bedankt Mischa.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik had een probleem met Lightroom Classic dat ik zelf echt niet kon oplossen , Mischa heeft het uitstekend verholpen en online veel verbeteringen aangebracht .
Ik ben hem zeer dankbaar , wat een vreselijk kundige Lightroom dokter is het!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Enkele weken geleden een workshop roofvogels gehad. Was echt nieuw voor mij om dit te doen.
Een goede uitleg van Mischa gehad betreffende de stand van de camera. Ook de valkeniers waren echt betrokken Hierbij om de juiste foto's te kunnen maken.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Enkele weken geleden een workshop Straatfotografie in Rotterdam centrum gevolgd. Zeer goede praktische tips gekregen voor het instellen van je camera en een andere kijk op aspecten in de straatfotografie. Na de workshop beoordeelt Mischa een aantal van de ingestuurde foto's in een video en geeft ook nog praktische tips voor de nabewerking. Zeker een aanrader!!

Risposta di HeelHollandFotografeert
De opdrachten zijn mooi en origineel — zeker niet standaard. Doordat je bij iedere opdracht een woord of zin als thema krijgt, heb je veel vrijheid om te bepalen welke foto je wilt maken. Dat zet je ook echt aan het denken voordat je aan de slag gaat.
Heel fijn is dat de foto’s van alle deelnemers worden besproken in een video met tips en verbeterpunten. De uitleg die Micha bij de opdrachten geeft is duidelijk en inspirerend.
Wat ik persoonlijk erg waardeer, is dat Micha oprecht betrokken is bij zijn cursisten en niet zo commercieel ingesteld is. Dat maakt het leerproces des te prettiger.

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik heb vandaag de Lightroomdokter (Mischa) voor de 4e keer in mijn 'fotocarriere' geraadpleegd. Voor de 4e keer heeft hij mij zeer snel, vakkundig, vriendelijk geholpen. De Lightroomdokter kijkt tegelijk met je in jouw Lightroom en ziet heel snel wat het probleem is. Hij legt bovendien uit wat er verkeerd gegaan is. Bedankt Mischa!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Nadat ik jarenlang probleemloos met LR had gewerkt, kreeg ik de laatste tijd steeds meer moeite om de foto's op de juiste plek te krijgen. En begin vorige week kreeg ik ze helemaal niet meer ingeladen. Omdat Mischa mij jaren geleden al eens prima geholpen had met LR, direct contact met hem opgenomen. Hij kon me al snel helpen. Er bleek inmiddels wel het e.e.a. verkeerd te staan > Mischa heeft alles opgelost en ik vertrouw erop dat ik nu weer jarenlang probleemloos met LR kan werken.
Top! Dank je wel, Mischa.

Risposta di HeelHollandFotografeert
In september een workshop gevolgd in de dierentuin Blijdorp. Het was een hele leuke, maar ook zinvolle dag. Mischa geeft hele duidelijke, humorvolle aanwijzingen met vooral het waarom van de tip.
Aanrader!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Ik heb een workshop gevolgd in Blijdorp bij hem. Mijn camera stond standaard op “automatisch”, omdat ik die foto’s mooi genoeg vond. Bij Mischa kreeg ik geen ingewikkelde informatie over sluitertijd en diafragma, simpele en korte uitleg en daarna gewoon oefenen, dan zie je het vanzelf. Als ik daarna nog vragen had, was dat nooit te veel voor hem. Alles werd duidelijk en met humor uitgelegd. Op die manier was het een leuke dag, en een aanrader voor beginners èn gevorderden om nog veel te leren!
Ik heb daarna thuis nog veel foto’s gemaakt en ben blij met het resultaat, ik haal nu veel meer uit mijn camera dan voorheen.
Bedankt Mischa!!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Op zondag 21 september '25 heb ik deelgenomen aan de workshop Roofvogels van Mischa en Valkenier Sjobbe met zijn zoon Kevin.
Na een prettige ontvangst kregen we eerst uitleg over hoe we roofvogels het beste konden fotograferen. Vervolgens zijn we buiten aan der slag gegaan. Het weer was ook goed gezind!
Al met al kijk ik terug op een zeer interessante en leerzame workshop. Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar. Een vervolg met uitbreiding op hetgeen we hebben geleerd zou ik erg fijn vinden.
Maar eerst het geleerde in de praktijk proberen toe te passen.
Na een mooie middag en was de workshop de reis van 340 (heen en terug) kilometer meer dan de moeite waard. Een selectie maken uit 2061 foto's is overigens een schier onmogelijke opgave!
Groet Gérard (Roermond)

Risposta di HeelHollandFotografeert
Harstikke leuke workshop roofvogels fotograferen gevolgd bij Mischa. Aanrader!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Zondag in Dinteloord deelgenomen aan de workshop roofvogelfotografie met Mischa. Evenement was goed georganiseerd... deelnemers kregen een fijne ontvangst, kort wat theorie met tips & tricks, gerichte begeleiding en bijsturing bij het fotograferen. Die aanpak in combi met de prachtige roofvogels en uilen van Sjobbe, bijgestaan door zoon Kelvin, maakten het een gave workshop. Een aanrader wat mij betreft, en ik zal er volgende editie zeker weer bij zijn!

Risposta di HeelHollandFotografeert
Deze persoon heeft de foto academi gedaan. We hebben ook van andere mensen die van de academie komen anders geleerd dan bij de persoon. Wij fotograveren al jaren roofvogels zowel natuur als op democratie of workshops.
De foto's die we bij hem hebben gemaakt zijn niet website waardig. Prullenbak werken.
Je betaalt 99 euro pp voor een workshop.
We kwamen daar en we MOESTEN van hem zo en zo doen.
Moeten moet je niet bij ons aankomen.
Succes verder maar wij zullen jou ook niet aan bevelen.