Super behagelig, dygtig og med pragmatisk tilgang til opgaverne. Fair time pris og timeforbrug. Kan kun give Henrik min bedste anbefaling, når du har brug for ekstra handy hænder i og omkring din boli... Leggi di più
Jeg hyrede Henrik til at hænge en gardinstang op, mit TV op på væggen og en lampe i loftet i køkkenet. Alt blev gjort til min fulde tilfredshed og med stor omhyggelighed og ekspertise. Samtidig har... Leggi di più
Handy CPH hjælper private og erhvervsdrivende med de fleste former for handy opgaver. Høj service og jysk grundighed til fornuftig pris er vores kerneværdier. Vores koncept er enkel og miljøvenligt og vi ankommer på ladcykel, som er pakket med et lille rullende værksted. Transporttiden er derfor effektiv og fleksibel og vi spilder ikke kostbar tid på at finde parkering.
Ellegårdsvej 31, 2820, Gentofte, Danimarca
- kontakt@handycph.dk
- www.handycph.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Meget tilfredse med løste opgaver!
Vi er netop flyttet til KBH og har i den forbindelse brugt Henrik til klargøring af flere opgaver inden vi skulle flytte ind. Der er næsten ikke det Henrik ikke kan løse, og er der så alligevel noget, melder han ærligt ud og pas på opgaven.
Henrik er yderst omhyggelig, dedikeret og passioneret omkring sit arbejde, og så har han også rigtig god smag omkring indretning af bolig m.m., så han giver osse gerne et godt råd med på vejen.
Vi har flere opgaver ventende forude, som vi vil bede Henrik om at udføre.
Horrible
Did not do a very good job. My bookshelf and bed both collapsed after having this person assemble them. Unfortunately, he refused to return and correctly assemble these.
EDIT: Apparently, the contractor whose name is Henrik Sand is now pretending that he doesn't know me and never worked for me, which is more than a little odd.

Risposta di handy CPH
Will reach out again
Henrik was very easy to work with. He is friendly and made sure to follow all the ideas we presented. We will definitely reach out again.
Super (handy) Man
Super behagelig, dygtig og med pragmatisk tilgang til opgaverne. Fair time pris og timeforbrug. Kan kun give Henrik min bedste anbefaling, når du har brug for ekstra handy hænder i og omkring din bolig 🚀🇩🇰🌞
Henrik er både professionel og virkelig…
Henrik er både professionel og virkelig venlig
Godt arbejde og gode løsninger til…
Godt arbejde og gode løsninger til tiden, og tillid !
Kompetence på alle niveauer
Det er nemt at lave en aftale. Aftalen bliver overholdt. Man får kompetent og god rådgivning på en forståelig måde - når man nu ikke selv er håndværker.
Arbejde udført meget tilfredsstillende
Meget høflig, sød og rar. God kommunikation fra vores første henvendelse og arbejdet udført til vores store tilfredsstillelse
5 store stjerner til handyCPH
Henrik hjalp med lamper, billeder og reoler. En dygtig, effektiv og omhyggelig handyman – og en virkelig behagelig person at modtage i sit hjem. 5 store stjerner!
ekspertise
ekspertise, omhyggelig og meget venlig.
hjælp til montering af nye beslag til fryser, opsætning af nye dæksler til stikkontakter ,ophæng af billeder og montering af nyt toiletsæde.
Dygtig og overholdt anslået tid og…
Dygtig og overholdt anslået tid og pris. Jeg er meget tilfreds .
Pålidelig og omhyggelig
Henrik fikser stort og småt, og intet er for lille. Han er altid meget pålidelig, omhyggelig ... og også hyggelig. Og så er han ærlig, både om det han kan og ikke kan - men han kan nu det meste :-)
Henriks hjalp os med diverse i haven og…
Henriks hjalp os med diverse i haven og vi var meget tilfredse med det udførte arbejde.
Pia
Great Service
Hiring Henrik to help us fix things at our new apartment was a great decision. He hung curtain rods, installed lights, made our balcony door work, caulked our bathtub, and did a bunch of other little things. Everything was done well and quickly -- and for a reasonable price. Henrik doesn't try to milk every penny out of a job. We can't recommend him highly enough.