1. Tuttofare
  2. Carpentiere
  3. Servizio di riparazione

Cyklende Handyman København Vi kan hjælpe dig med alle størrelser opgaver, også de små som andre ikke gider.
Og vi gør det når det passer dig. Vi cykler oftest så vi kommer hurtigt, nemt og miljøvenligt gennem byen og vi spilder hverken din tid eller dine penge på parkering. Vi vil levere håndværksbranchens bedste service, derfor svarer vi dig altid og bekræfter alle aftaler så du ikke er i tvivl om hvad der skal ske og hvornår. Vi gør os umage, så vi kan levere samme høje kvalitet hver gang vi besøger dig. Vi brænder for at levere god service, godt håndværk og et miljøvenligt alternativ. Så prøv os i dag og oplev en ny, nem, effektiv og grøn måde at få løst dine opgaver på. Vi elsker glade kunder og alle slags opgaver

3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

uskikkelig faktureringspraksis

Har nå blitt rykket tre ganger for en regning som ble betalt allerede før opprinnelig forfall.

Mannen som kom til oss gikk dessuten inn med sko og tråkket i dem over hele leiligheten, inkludert tepper, noe vi heller ikke synes er helt greit.

27 ottobre 2025

Hei Aurora,
Det er jeg virkelig lei meg for. Jeg kan se at kvitteringen din er sendt videre til firmaet som håndterer vårt regnskap. Jeg følger opp saken, slik at purringene bør stoppe.
Jeg ser også at betalingen er overført fra utlandet, og det kan forklare hvorfor det har oppstått problemer. Vanligvis bruker vi MobilePay, og det fungerer alltid raskt og smertefritt.

Når det gjelder skoene, så beklager jeg dersom det opplevdes ubehagelig. Når vi monterer lamper, er det av sikkerhetsmessige grunner at vi må ha sko på – ellers tar vi dem naturligvis alltid av.

Beste hilsener,
Henrik

En fed oplevelse

We needed footpanels put up in our apartment. Had a great exchange via phone and email with Henrik, who explained everything that would happened. Our carpenter Frederik came out a day or so later, and did an incredibly professional and quick job. Price was fair and what I would expect to pay for this kind of work.

19 giugno 2024

Risposta di Handyman Kbh

Hi Jack, thank you so much. Frederik is super fast so a half day where much quicker then I expected 🤣. He was surprised too(:

Kvinden var meget kompetent

Kvinden var meget kompetent, imødekommende og hurtigt opfattende. Brugte tiden godt.

16 maggio 2024

Risposta di Handyman Kbh

Tak for stjernerne og de rosende ord. Flore er nystartet og jeg var selv meget imponeret over tempoet og kundskaberne.

Nærmest surrealistisk oplevelse

Nærmest surrealistisk oplevelse

Kommer på cykel, og naturligvis derfor uden stige, for at hænge en parasol op, hvor øverste skruer ville skulle sidde i 2,20 meters højde

Hvad havde planen været fra starten?

Så 958 kr for 15 minutters besøg uden et eneste sekund brugt på at løse et problem

Tror man i den grad skal bruge kræfterne på af afstemme hvad der skal laves inden man går videre

29 aprile 2024

Risposta di Handyman Kbh

Hej Preben. Forstår godt du synes det var ærgeligt den ikke kom op. Vi vurderede ud fra dine billeder, at vi sagtens kunne nå uden stige. Som vi snakkede om på mail inden besøget og over telefonen var jeg ikke sikker på at træet kunne holde til en stor parasol. Vi aftalte vi ville komme og vurdere på stedet om det kunne holde. Vi vurderede det ikke kunne holde og stige eller ej kunne opgaven ikke løses forsvareligt. Som skrevet i mail vil jeg gerne give en rabat på fakturaen som kompensation så tag endelig fat i mig. Bedste hilsner Henrik

Kæmpe anbefaling!

Virkelig behagelige og dygtige håndværkere! De tog min opgave seriøst og tog sig tid til at sætte sig ind i præcis, hvad problemet var. De gav gode råd til, hvordan det kunne fixes samtidig med, at de tog højde for, hvordan jeg ønskede, resultatet skulle være.

Enormt nemme at komme i kontakt med, og de havde mulighed for at komme ud allerede meget kort tid efter, jeg tog kontakt første gang.

Inden jeg havde fundet handymankbh havde jeg haft fat i en anden håndværker, der havde sagt, det ikke kunne lade sig gøre at fixe min opgave. Men Daniel fra handymankbh var ikke bleg for at påtage sig opgaven og fik det løst på ca en time - resultatet var perfekt og til en god pris.

Jeg vil uden tvivl gå til dem igen med fremtidige opgaver og kan klart anbefale alle andre at gøre det samme!

12 dicembre 2023

Risposta di Handyman Kbh

TAK Nynne! Virkelig sødt af dig at bruge tiden til at skrive om din oplevelse med os. Tror ikke jeg ville kunne ha’ skrevet det bedre selv 😂❤️ Vi kommer gerne og hjælper igen.

Virkelig god & hurtig service!

Virkelig god & hurtig service! Jeg kontaktede Handyman Kbh om onsdagen da jeg havde et lille maleprojekt der skulle ordnes. Allerede torsdag ankom en yderst venlig maler og fiksede det hele på under en time - han havde endda tid til at svare på mine spørgsmål. Jeg kan på alle måder anbefale deres service og jeg vender helt klart tilbage næste gang jeg skal have fikset et eller andet.

26 ottobre 2023

Risposta di Handyman Kbh

Tak Jeppe! Virkelig dejligt du gav dig tid til at skrive. Du er altid velkommen. Bedste hilsner Henrik

Rar og effektiv!

Henrik hjalp os med at få sat lamper op samt samle et skab. Han var rar at være sammen med, og han fik ordnet meget på et par timer. Selvom vores opgave var småting og kun et par timer kom han stadig, intet er for småt eller stort virker det til!:)

6 settembre 2023

Risposta di Handyman Kbh

Tak Charlie. Det var en fornøjelse. Virkelig sødt af jer at give jer tid til at lave en anmeldelse, det er en stor hjælp. Bedste hilsner Henrik

Behagelig og dygtig håndværker med fornuftige priser

Super flink og dygtig håndværker - og yderst fornuftige priser. Han klarer flere forskellige opgaver - og giver gerne gode råd, hvis en anden løsning end den man havde forestillet sig ville være smartere.

15 agosto 2023

Risposta di Handyman Kbh

Tak for de pæne ord og at du gav dig tid til det.

Handymankbh har udført to opgaver for…

Handymankbh har udført to opgaver for mig til min fulde tilfredshed. Perfekt udført arbejde til en fordelagtig pris. Ordholdne og super dygtige.

21 agosto 2023

Risposta di Handyman Kbh

Tusinde tak for de pæne ord og tak for du gav dig tid til at give stjerner og skrive.

Henrik er en hamrende dygtig handyman.

Henrik er en hamrende dygtig handyman.

Løste mine opgaver til UG. Derudover nem at få fat på, overholdte aftalen og så er han bare super flink, smilende og tålmodig. Tak!

5 funklende stjerner herfra.

23 agosto 2023

Risposta di Handyman Kbh

😊 Woaw! TAK! Jeg gør mit bedste og så dejligt det bliver værdsat.