Det er altid en god oplevelse at være i kontakt med GVD Kundeservice. Fredag meldte jeg flytning og fik at vide at tv-signalet ville blive tændt mandag, men at internettet sikkert først kunne blive no... Leggi di più

Jeg har kun haft GVD siden August 2012, men har kun haft få problemer i starten. Så i dag skulle jeg flytte, og ringede så sent som i forgårs omkring flytningen af internet, og TV. Begge dele virkede... Leggi di più

Har været medlem af GVD i mere end. 20år og har fulgt udviklingen af denne medlems ejede forening. Ved tilmelding bliver man ikke kunde, men medlem af et stort fællesskab med mange tusind medl... Leggi di più

Gug Visse Dall antenneforening bød for få år siden på gammeldags løsninger. I dag tilbyder de internet med høje hastigheder til rimelige priser, og mange tv-kanaler. Dog er der af og til udfald på t... Leggi di più

1. Internet provider
  2. Provider di servizi Internet

GVD er en selvstændig antenneforening i Aalborg. Vi driver selv vores internet og sætter en ære i at være der for vores medlemmer.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ydmygende adfærd

Efter GVD's større nedbrud for et par dage siden, har vores internet været ustabilt.
Ved første kontakt fik vi fin vejledning, dog uden det løste problemet. Derfor tog vi kontakt igen og hold da op en behandling vi modtog! Latterliggørelse over ikke at vide hvad bridgemode var. Højlydte grin når man prøvede at forklare situationen, med de begreber en lægmand kan. Jeg bad om at snakke med chefen, og det fik jeg lov til. Han havde samme ydmygende attitude.
Ikke en rar behandling at opleve når det eneste vi gerne ville var, at få stabilt internet igen.
Savner muligheden for 0 stjerner i anmeldelse....

19 dicembre 2024

Vælg aldrig Gug Visse og Dall.

Vælg aldrig Gug Visse og Dall.
Jeg ringede ind for at opsige min mors tv abonnement da hun flytter. Jeg fik at vide af deres medarbejder jeg sagtens kunne opsige d. 15/10. Efterfølgende modtager jeg en mail om at det kan jeg ikke alligevel de har fejl informeret mig. Jeg synes ikke det er rimelig med 4 mdr. opsigelse når man har solgt en bolig.
Ubehøvlet svar fra GVD.
Vil ikke anbefale det til andre. Hvis man står og skal sælge sin bolig ved man jo ikke hvornår en overtagelse er før handlen er på plads. Derfor er det alt for lang tid med 4 mdr. opsigelse af et tv-abonnement!!!
Det er at snyde folk når man alligevel ikke har mulighed for at benytte det.
Utroværdig viksomhed der fejlinformerer folk og har urimelig lang opsigelse.

4 settembre 2024

Hurtig og ærlig support

Vi havde vores betænkligheder ved at skulle vælge GVD som vores internetudbyder efter at have læst de mange mindre positive anmeldelser på trustpilot. Problemet er bare med mange anmeldelser at der ofte hører to sider til samme sag.

I vores tilfælde var vi igang med at undersøge muligheden for at få fibernet fra Nordlys - Stofanet, men efter adskillige forsøg på at få en teknikker ud på adressen blev denne plan skrottet. Det var noget bøvl med at Norlys står for fiberkablerne/installationen, og stofanet alene tager sig af selve abonnementet og dialogen med kunden. Derudover var det noget bøvl at det ikke er kunden som vælger hvor boksen som udgangspunkt skal sidde, men derimod udbyderen.

Vi tog kontakt til GVD på en fredag for at lave en forespørgelse på om den eksisterende gvd installation som allerede var i det hus vi lige har købt stadig var funktionsdygtig. Her blev vi mødt at en imødekommende kundesupport, som absolut ikke vare ude på at presse deres abonnement ned over en, men derimod allerede fik arrangeret at vi mandag kunne få besøg af en teknikker som sammen med os gennemgik installationen. Alt var på dejlig "jysk" gratis, og var vi ikke tilfreds til besøget have været udgiftsneutralt.

Mandag morgen fik vi som aftalt besøg af en teknikker fra GVD, som var imødekommende og meget serviceminded på at alt skulle være på vores primisser. Han tog sig super god tid, og kørte ikke før at vi havde fået alt testet og tingene kørte perfekt.

Så alt i alt er vi meget tilfreds med den service vi har fået af GVD. Følgende positive ting har jeg registreret ved GVD:

- Det er lokalt, og man kan mærke at de er der for deres kunder.
- De er ærlige og pakker ikke tingene ind.
- Hurtig service, og allervigtigst er at man rent faktisk få muligheden for at teknikker besøg inden man vælger GVD som ens udbyder. STORT plus!
- Det er Nordjysk, så hvad bedre :)

Følgende ting håber vi i fremtiden at der bliver endnu bedre:

- At der kommer en 1000/500 eller 1000/1000 opkobling :)
- At den nye boks de bruger kommer som en hvid udgave (ligesom den gamle boks) :)

Vi håber på en fortsat god oplevelse med GVD.

21 novembre 2022

Dårlig kundeservice...og uærlig forretningsførelse?

I februar 2022 opdager jeg til min frustration at jeg ikke har fået opsagt vores betalingsaftale i banken vedr. GVD Antenneforening.

Super dumt og helt klart min fejl at vi har betalt mere end 8000,- igennem 2021 til GVD Antenneforening for en vare som vi ikke har modtaget.

Jeg kontakter derfor GVD Antenneforening via e-mail for at få refunderet beløbet.

Efter 4 uger har jeg ikke modtaget et svar...

Jeg ringer derfor for at spørge til hvad den normale svartid er og får besked på at sende min e-mail igen til fakturaafdelingen.

2 uger går uden svar...

Jeg ringer igen til GVD Antenneforening og bliver lovet at de vil ringe tilbage til mig.

Flere dage går uden en opringning...

Endelig dukker der et svar op på e-mail hvor de forklarer mig at det er mit ansvar at opsige min betalingsaftale med banken... er naturligvis stadig 100% enig i dette.

Derefter oplyser de:

"Du skal rette henvendelse til de nye ejere som har overtaget tilslutningen på adressen, det er adressen der har tilslutningen og ikke en person og det er ikke GVD der skal bestemme hvem der betaler for tilslutningen..."

Så står jeg dog tilbage med et par ubesvarede spørgsmål:

1. Da vi fraflyttede boligen meldte jeg flytning, afmonterede routeren og afleverede den hos GVD Antenneforening i december 2020...hvordan skal de nye ejere så på nogen måde have lyst til at betale for en vare som de heller ikke har modtaget?

2. Jeg har betalt for en vare som jeg ikke har modtaget...er det normal praksis i et handelsforhold?

16 aprile 2022

Jeg kontaktede GVD

Jeg kontaktede GVD, da jeg ønskede at opsige min tv-pakke pga et forringet produkt. Jeg bliver mødt af en medarbejder, der fortæller mig, at jeg kun kan opsige pr kvartal. Jeg gør opmærksom på, at det er om 12 dage. Han fortæller, at jeg ligeledes skulle indgive en opsigelse 30 dage forinden. Dette gør jeg skal betale for et forringet produkt frem til 30.06.22. Der blev hverken udvist forståelse, alternativ eller kompromis løsning.

18 marzo 2022

GVD har sænket standard til under 0

Hej. Det er svært ikke at anvende "stødende sprogbrug" når man anmelder GVD.
Skift til Yousee, samt nye kanaler er en uanstændig behandling af medlemmer.
Den boks man får udleveret kan ikke håndtere YouTube, og det er en kendt fejl på YouSee boks.
Jeg burde have Viaplay som en del af mit abonnement men den skal tilvælges via vælg selv, med deraf manglende point til at vælge andre.
De faste kanaler i fuldpakken indeholder ikke sportskanaler osv. uhyggeligt at blive behandlet sådan

12 febbraio 2022

Der er bare ikke noget godt at sige

Der er bare ikke noget godt at sige, men man kan ikke give 0 stjerner.
Jeg har stadig problemer med min mail. Jeg har prøvet at ringe, men har været nr. 39 i køen og det har jeg ikke tålmodighed til.
Jeg er så sur og gal over, at jeg selv skal få min mail ændret, og det der står jeg skal gøre, er bare russisk for
mig.

3 febbraio 2022

Virkelig en bundskraber

Man kan desværre ikke give 0 stjerner, MEN det fortjener GVD, de har skiftet kanaludbyder, og det er virkelig til meget ringere TV pakker.
Vi har været kunder i 15 år, håber der kommer andre udbydere vi kan vælge imellem, for så er det slut.det er ikke pengene værd, så kan man vælge andet, så gør det.

9 gennaio 2022

Hej alle i gvd

Hej alle i gvd
Nu har vi lige fået nye kanaler
Vi har mistet nogle af de gode og fået noget meget dårlig kanaler.
Og ca samme pris…….hvorfor ?????
Har været kunde i 29 år ved gvd….men nu er det snart
Slut…
Det må kunne gøre bedre.
Peer meldgaard Jepsen Svenstrup j

4 gennaio 2022

Prisstigning

Da jeg betaler 3 måneder forud for min TV pakke har gvd trods det tillades sig at øge den, så man nu skal betale 4 måner forud.
Tænker hvis jeg siger til min arbejdsgiver at jeg vil have min løn en måned tidligere.
Det er bare for dårligt.
Hilsen
Jens Kristensen

26 novembre 2020

Telefontid 3 timer i døgnet

Telefontid 3 timer i døgnet, ingen mail kontakt, ingen bekræftelse på sendt formular på deres hjemmeside efter 3-4 uger.. De er slet ikke inde i den digitale tidsalder som deres firma netop bør være i.. Det er en dinosaur der forhåbentligt stille og roligt uddør

14 maggio 2019