Valutata 1 stelle su 5

6 september een bestelling geplaatst zou 10 september binnen komen. 12 september gemaild, hier word niet op gereageerd. Als je het telefoonnummer belt op de site dan bestaat het nummer niet! Hoop d... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Aantal jaar geleden was ik goed te spreken over dit bedrijf. Tijd geleden dan besloten nog eens te bestellen. Helaas is dat pakket goed zoek geraakt. PostNL heeft het pakket niet kunnen verwerken of o... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Het duurde maanden voordat mijn bestelling binnen kwam. Ik kreeg niet datgene ik besteld had. Vieze zure snoepjes en nog andere mixen. Potten zijn niet meegeleverd. Meerdere mails gestuurd maar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Valutata 1 stelle su 5

Geen levering en geen contact via mail of telefoon

Op 25 oktober een bestelling gedaan. Na 3 weken nog geen levering. Mail gestuurd om te vragen waar mijn bestelling blijft geen antwoord. Week later weer gemaild. Kreeg een track en tracé maar bij de post.nl is mijn pakket niet aangemeld. Nu 4 weken verder nog steeds geen levering! Meerdere malen gemaild, geen antwoord. Meerdere malen gebeld wordt niet opgenomen. Waar blijft mijn bestelling??!!

17 dicembre 2021

Via Vakantieveilingen een…

Via Vakantieveilingen een chocoladepakket gekocht.
Het pakket was een grote teleurstelling,leek helemaal niet op de getoonde afbeelding.
Goedkopen voorverpakte chocolade en de kersenbonbons los in de doos gegooid.Slechte review wordt niet geplaatst en de klantenservice reageerd niet.

16 dicembre 2021

waardeloos bedrijf

waardeloos bedrijf ,
naar 14x gebeld te hebben , niemand thuis. ook op
e-mail e.d. wordt niet gereageerd.
Lekker bedrijf dat vakantie veilingen, dat ze met deze oplichters bende in zee gaan, ik doe niks meer met allebei. Vakantie veilingen zei me, je krijgt je veiling kosten terug, dus die andere 50.- kan ik op mijn buik schrijven.

15 novembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Zoals de meeste via VakantieVeilingen…

Zoals de meeste via VakantieVeilingen pakket van 5KG gekocht, gelijk besteld maar na 2 weken nog niks ontvangen. Mail gestuurd etc. Ook contact gezocht met VakantieVeilingen, zij hebben ook geprobeerd contact te zoeken. Vandaag eindelijk (na een maand) het pakket mogen ontvangen. Het is alles behalve wat is afgebeeld op de foto. (Merendeels wat ik heb ontvangen vinden we niet eens lekker). Erg jammer!

10 giugno 2021
Valutata 1 stelle su 5

Zoals veel mensen besteld via…

Zoals veel mensen besteld via vakantieveilingen.... NOOIT MEER!
Nog altijd niks ontvangen en ze reageren niet op de mails. Ook via hun het gsm-nummer dat op hun site staat krijg ik geen antwoord!

5 giugno 2021
Valutata 1 stelle su 5

Op 8-5-2021 heb ik mijn gewonnen V.V.=…

Op 8-5-2021 heb ik mijn gewonnen V.V.= Vakantie Veilingen (omgezet in een order nummer) proberen te verzilveren bij Guilty candy store Amsterdam. Dit ordernummer werd gekoppeld aan een waardebon(nummer)). Omdat ik in februari ook een kortingsbon(40%) gewonnen had op de V.V. Heb ik op bovenstaande datum beide gewonnen veilingen besteld volgens de aangegeven stappen. Echter, ik kreeg alleen een mail/bevestiging van de 40% korting. Over de andere waardebon werd niet gerept. Ben het nog een keer gaan invullen en doorgeven en kreeg de mededeling dat het niet toepasbaar is. Inmiddels gebeld met V.V., ze zouden het uitzoeken en mij per mail berichten wat de stand van zaken is. Kreeg ongeveer een half uur later een mail waarin stond dat ik de/zelfde) procedure moest volgen die ik zelf al had gedaan/gevolgd. Je raad het ; Ik kon opnieuw mijn verhaal vertellen. Kheb een paar dgn geprobeerd Guilty Amsterdam te bellen maar er werd niet opgenomen. Maandag 17 april kreeg ik een mevrouw aan de lijn aan wie ik mijn bestellingsverhaal vertelde. Toen bleek dat V.V. wel degelijk de bestelling aan hen had door gestuurd. Ze las mij naam en e-mailadres op. Ze zei dat het gezien de grote vraag nog even kan duren omdat hun leverancier in Spanje nog moet leveren.
Wat ik schrijnend en belachelijk vind is dat zij dit niet aan de kopers van hun product mailen. Ik heb zelf moeten bellen. IK vraag me af waarom dit product dan wordt aangeboden op V.V. als achteraf blijkt dat ze het niet kunnen leveren gezien de grote vraag (ik heb hierover geen bericht van hen gehad waardoor ik dacht dat ik mijn geld kwijt ben aan iemand anders). V.V. heb ik daarna op de hoogte gesteld maar de 10kg snoep wordt nog steeds aangeboden. Belachelijk!! Vandaag heb ik de V.V. opgebeld en mijn geld terug geeist.
Advies aan Guilty Amsterdam:
hul je niet in stilzwijgen maar zeg tegen de kopers dat het product er even niet is en dat het wat langer kan duren.
Als je een bestelling levert, voeg dan ook een pakbon bij (is professioneel) Zo kan de koper snel zien wat er geleverd is en hoeft het dan niet nog eens gaan uitzoeken (ontbrak bij mijn vorige bestelling).

19 maggio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Top opgelost!

Je leest alleen helaas negatieve reviews. Nou ik heb hier vaker besteld gewoon via hun site. Is maar 1x fout gegaan en na telefonisch contact is dit verder opgelost. Ik kreeg een nazending om m’n pakket van 3KG compleet te maken met excuses, doosje Merci en een financiële tegemoetkoming. Zelf heb ik nooit via VakantieVeilingen besteld.... dus ja dat weet ik niet.
Snoep is echt altijd even heerlijk! Complimenten van anderen! De Halal snoepjes zijn echt 😋.
Dus ja heb 1x even dat t verkeerd is gegaan en dat kan gebeuren maar om dan gelijk te zeggen NOOIT meer, vind ik ook een beetje overdreven.

15 maggio 2021

Echt heel slecht

Echt heel slecht. Ik raad je aan om hier nooit te kopen. We hebben een pakket van 10kg gekocht op VakantieVeilingen, waar het er allemaal heel mooi en lekker uitzag. We kochten het pakket op donderdag en kregen het pas de week er na vrijdag aan, terwijl er op de site staat dat het de dag erna geleverd zou worden. We hebben zelfs 2 keer contact opgenomen waarbij ze zeiden dat het diezelfde dag nog verstuurd zou worden, niet dus. Eenmaal het pakket te hebben ontvangen waren we natuurlijk heel tevreden aangezien we reacties hadden gezien van mensen die het nooit hebben ontvangen. We opende het pakket en kwamen er achter dat we 3kg snoepjes vruchtenmix, 2kg pencil watermeloen snoepjes hadden. Hiermee waren we echt tevreden. Echter zagen we daarna dat er 5 kg drop in de doos zat. Nergens zagen we een foto of een bijschrift over dat er drop aanwezig zou zijn. Ook beloofde ze ons 4 potjes om het snoep in op te bergen, dit waren er maar 2. Niks in het pakket was zoals op de foto. Wij kopen hier nooit meer en raden je aan hetzelfde te doen.

23 aprile 2021

Slechte kwaliteit!

Een chocolade pakket twv 45 euro. Ik verwachtte, zoals op de foto's, luxe bonbons. In plaats daarvan kreeg ik goedkope pralines! Een pakket wat ik zelf bij elkaar had kunnen kopen voor misschien 15 euro!

De reviews met 1 ster worden niet op hun website gezet!

22 marzo 2021
Valutata 1 stelle su 5

Oppassen ze verkopen geen veggie of Halal snoepjes

Oppassen ze verkopen geen veggie of halal snoepjes!

Ik had via vakantieveiling Veggie XXL snoeppakket gekocht en besteld. Ik had hun site bekeken en het zag er mooi uit, maar nergens bij de snoepjes staat een lijst met ingrediënten op. Wat heel vreemd is.
Het was een teleurstelling wanneer ik mijn pakketje kreeg. Het waren 5kg rommel snoepjes in een paar plastice zakken. Op elk zakje bij de ingrediëntlijst staat dat er gelatine en chemische stoffen inzitten. Terwijl er letterlijk op hun site staat: From here we started to sell vegan candy only so no more gelatine, artificial coloring or other damaging chemicals. Ik had een paar keer gemaild en gebeld en telkens beloofden ze dat ze een nieuw pakket veggie snoepjes gingen opsturen met spoedpost. Na een paar valse beloftes had ik het opgegeven. Vijf kilo snoepjes in de vuilbak.
Ze doen nu veel acties bij vakantieveilig terwijl je op hun site even goed kan inschrijven voor de nieuwsbrief en elke week dezelfde promo krijgt...

10 marzo 2021
Valutata 1 stelle su 5

Leveren niet, totaal geen reactie.

Voor de kerst heeft mijn vriendin 3kg snoep besteld (gewonnen via vakantieveilingen). Wij hebben op heden nog niks ontvangen. We hebben gemaild, gebeld etc maar geen gehoor. Dit kan echt niet.
Je word niet op de hoogte gehouden, ze hebben tevens wel tijd om op social media te posten, maar klanten op de hoogte houden of simpelweg te reageren kunnen ze niet.

Wat een waardeloze schijt tent.

Onderstaande gekopieerd van hun website, hun hebben lak aan hun algemene voorwaarden die daarnaast gewoon gekopieerd zijn. Ze verwijzen met de herroepingsformulier tevens naar digitale producten.

Artikel 16 - Klachtenregeling

De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer.

Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

11 gennaio 2021

Komt afspraken niet na.

Volgens de website een bestelling geplaatst die ik snel moest hebben.
En op deze site kon dat! Voor een bepaalde tijd besteld, volgende dag in huis. Super. Bij het uitchecken kon ik nogmaals een leverdatum kiezen. Hoopvol.

ECHTER is het pakket niet vrijdag verstuurd waardoor het niet op zaterdag binnen was. Zaterdagochtend nog een e-mail gestuurd maar geen reactie.
Op zondag kreeg ik een automatisch bericht dat m’n pakje onderweg was. Wederom en dit keer meteen, een mail teruggestuurd maar wederom geen enkele reactie.
Uiteindelijk pas dinsdag in huis, maar ik heb er niet veel meer aan.

Laatste keer hier besteld. En hopelijk is deze, en de andere reacties, reden genoeg om ergens anders de voorkeur te geven.

30 giugno 2020

Zeer slecht

Zeer slecht, ik krijg mijn bestelling niet. Ze beloven via mail en dan hoor je niks meer, dus mensen pas op en ze maken goed reclame via Vakantie veilingen, zeker NIET op ingaan!!!

20 maggio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Na het plaatsen van mijn bestelling nog…

Na het plaatsen van mijn bestelling nog steeds niks gehoord(ongeveer een week geleden). Bestelling staat nog steeds op niet verzonden. Geld is natuurlijk wel van mijn rekening af!. Geen contact mogelijk met het bedrijf en op social media zie ik meer klanten met hetzelfde probleem. Onnodig veel geld gespendeerd hieraan via vakantieveilingen. Maar ik raad het een ieder af om dit te bestellen. Had ondertussen 5 keer snoep kunnen bestellen via de lokale supermarkt.

28 aprile 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più