Dettagli dell'azienda

1. Negozio di dolciumi e caramelle

Scritti dall'azienda

De Snoepbox is dé plek voor verrassende snoepboxen vol heerlijk snoep. Kies uit verschillende thema’s of ga voor een verrassingsbox die altijd een leuke mix biedt. Of je nu op zoek bent naar een origineel snoepcadeau, een traktatie of gewoon iets lekkers voor jezelf, er is altijd een box die bij je past. Elke snoepbox is rijk gevuld en met zorg samengesteld, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en variatie. Bestel eenvoudig online en geniet van een snelle levering aan huis.

3,4

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Enorme tegenvaller

Het was een tegenvaller en absoluut het geld niet waard. Twee zakken snoep die echt niemand zou kopen. Hoop oude loly's en een kinderachtig snoep armbandje.

Zwaar tegenvallen en wij zouden er niet meer bij kopen.

31 marzo 2026

Risposta di De Snoepbox

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de Mystery Box niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

De Mystery Boxen via VakantieVeilingen worden samengesteld op basis van een vaste waarde en het verrassingselement staat hierbij centraal. De inhoud kan daarom afwijken van ons reguliere assortiment. Onze A-kwaliteit producten bieden wij voornamelijk aan via onze vaste verkoopkanalen buiten deze acties om.

We begrijpen dat smaken en verwachtingen kunnen verschillen en nemen uw feedback uiteraard mee.

Wij wensen u alsnog een fijn weekend.

Team DeSnoepbox

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling nooit aangekomen

Bestelling nooit aangekomen

3 aprile 2026

Beste,

Dat zou heel goed kunnen, u heeft zelf niet volledig u adres gegevens ingevuld. Straatnaam ontbreekt, overige heeft u nooit contact met ons opgenomen over deze zending.

Valutata 1 stelle su 5

box gevuld met 2e keus snoep

volgens mij was de box gevuld met 2e keus snoep dat ik haal bij Die Genze a 6 euro Max per zak waar ik dan bijna 40 euro voor heb betaald

Risposta di De Snoepbox

Bedankt voor je bericht. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de box.

Onze snoepboxen bevatten altijd ongeveer 1,5 kilo snoep en hebben een minimale waarde van meer dan €20. Het gaat hierbij niet om tweede keus snoep, maar om een variatie die kan afwijken van ons reguliere assortiment, bijvoorbeeld door seizoensproducten of mixpartijen. De kwaliteit blijft altijd goed en veilig om te consumeren.

Daarnaast wordt deze box aangeboden via een veilingsite. Het bedrag dat je betaalt, wordt bepaald door je eigen bod. Je kiest dus zelf wat je ervoor wilt geven.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Viel erg tegen

Viel erg tegen! Snoep is keihard en smaakt oud!

Risposta di De Snoepbox

Jammer dat u op elke platform ons slecht beoordeeld. Zal hetzelfde bericht hier plaatsen!

Beste klant, Wat vervelend om te horen dat u onze snoepbox zo heeft ervaren. Deze box is een speciale actie voor koopjesjagers via VakantieVeilingen met een waarde van €20 en bevat circa 1,5 kg schepsnoep plus extra snoep.

De inhoud komt overeen met de aanbieding. Al ons snoep wordt dagelijks vers verpakt, dus wij herkennen ons niet in het beeld dat het oud zou zijn.

We vinden het jammer dat uw ervaring niet naar verwachting was en

Team De Snoepbox

Valutata 5 stelle su 5

1 kg snoep

1 kg snoep! Zoet en zuur apart verpakt. Kinderen waren er blij mee en hebben ze uitgedeeld als traktatie.

Valutata 2 stelle su 5

Jammer dat ik het pakket niet heb…

Jammer dat ik het pakket niet heb ontvangen

18 marzo 2026

Risposta di De Snoepbox

Wij zijn erg verbaasd, dat men tegenwoordig sneller een review kan plaatsen dan wij konden uitzoeken waar het pakket is gebleven.

Voor ons staakt hier ook het onderzoek.

De Snoepbox

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più