GreenMatch.se Recensioni 260

TrustScore 3.5 su 5

3,7

Valutata 4 stelle su 5

Svårt att ge feedback på att något funkar innan jag mottagit en enda offert. Det är väl den tjänsten som skall betygsättas. Utöver det så var det enkelt att fylla i informationen och trevligt bemöt... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Hej Jag fyllde i en intresseanmälan värmepump luft vatten, och hade då förväntat att erhålla ett antal offerter från olika representanter. Endast en leverantör har återkommit. Mao så jag endas... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jag saknar de mindre lokala entreprenörerna. Det är mer helhets syn där. De har inte råd att göra bort sig. De stora nationella är helt fokuserade på att få en affär, sedan om t ex taket är gammalt me... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Anmälde intresse kring solpaneler en fredag förmiddag. En halvtimme senare blir jag uppringd av GreenMatch för att komplettera med ytterligare detaljer. Efter en halv dag har jag redan blivit kontakta... Leggi di più

1. Sito di comparazione dei prezzi

Informazioni su GreenMatch.se

Scritti dall'azienda

GreenMatch.se är en unik svensk service som hjälper dig att jämföra pris och kvalitet på gröna energikällor.

När du beställer offerter hos oss matchar vi dig med upp till fyra lokala leverantörer, helt baserat på dina behov och personliga preferenser.

Vi på GreenMatch vill göra det så lätt som möjligt för dig att välja miljövänliga energikällor, som dessutom är prisvärda. Det är därför vår tjänst är helt kostnadsfri och utan förpliktelser.

Jämför pris och kvalitet på gröna energilösningar

Scritti dall'azienda

Kostnadsfritt och utan förpliktelser
Vår tjänst är helt kostnadsfri och medför inga förpliktelser.
Snabbt och enkelt
Hitta en leverantör snabbt och enkelt.
Spara tid och pengar
Jämför offerter och välj den bästa lösningen för dig.

3,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Fast answers from reliable companies!

First impression of the Greenmatch website was a bit chaotic and overloaded. Should I Ireally give my data to them? But I gave it a shot. And It was worth it! Within 24 hours I got 2 calls and 1 email from serious companies (did a quick background check on all of them). This was better (and faster) then expected! Saved me some hours of surfing and searching.

3 settembre 2025

Risposta di GreenMatch.se

Thank you so much for sharing your review, we're pleased we could be of assistance.

Valutata 2 stelle su 5

Offers

I am sorry to say, I have not recieved any offers at all, so far.
I was not interested to recieve any phone calls - only e- mail offers. I want to consider written offers from the very beginning, before I will go into telephone discussions.

2 aprile 2025

Risposta di GreenMatch.se

Hello Staffan, thank you for your feedback. We're sorry to hear that the process did not meet your expectations.

To clarify, in order for us to move forward and match you with the right installers, we first need to confirm a few details - either by phone or email. Once that’s done, we forward your request to selected installers, who will then contact you to schedule a visit. After the visit, they provide a personalised offer based on your specific situation.

We understand your preference for email communication and appreciate you taking the time to share your expectations. Your feedback helps us improve how we communicate the process clearly from the start.

Best regards,
The GreenMatch team

svarstelefonoperatörer

lyhörda telefonoperatörer, förnuftigt och tydligt förklara vad som behöver göras på mitt språk, som jag kan

27 gennaio 2025

Hej Igor,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du upplevde kommunikationen som både lyhörd och tydlig. Din positiva feedback motiverar oss att fortsätta leverera en högkvalitativ service!

Greenmatch.se
Kundtjänst

Valutata 1 stelle su 5

Hur gjorde vi ifrån oss?

Green Match påstod att de skickat ut en förfrågan till tre olika företag. Inget av företagen har hör av sig till oss.

19 dicembre 2024

Hej Ric,

Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Vi beklagar verkligen att inga företag har hört av sig till dig, trots att vi skickat ut förfrågningar. Detta är inte den upplevelse vi vill att våra användare ska ha.

Vi kommer att undersöka vad som kan ha gått fel och säkerställa att våra processer fungerar som de ska. Om du vill kan du gärna kontakta oss direkt så att vi kan hjälpa dig vidare och se till att du får den återkoppling du förväntar dig.

Valutata 3 stelle su 5

Jag var tydlig med vilka företag som…

Jag var tydlig med vilka företag som skulle höra av sig. Bara 1 av 4 hade alla förutsättningar. Inte för att samtalen var dålig utan fyllde inte helt mina syften

2 gennaio 2025

Hej Tobias,

Tack för att du delar din feedback. Vi beklagar att alla företag som kontaktade dig inte helt motsvarade dina förväntningar eller förutsättningar. Vi strävar efter att matcha våra användare med rätt leverantörer och tar din feedback på största allvar för att förbättra den processen.

Vi uppskattar också att du tyckte samtalen var positiva, även om de inte fyllde alla dina syften. Tack för att du tog dig tid att skriva till oss – det hjälper oss att bli bättre!

Valutata 1 stelle su 5

Oseriöst

Uppringd av 3 olika personer som ställer samma frågor och lovar att ringa tillbaka.
Tröttsamt och oprofessionellt.

30 dicembre 2024

Hej Greg,

Tack för att du delar din feedback. Vi beklagar att du fått en negativ upplevelse med flera samtal och liknande frågor. Vi förstår hur viktigt det är med en tydlig och effektiv process, och vi kommer att se över våra rutiner för att undvika detta i framtiden.

Din upplevelse är viktig för oss, och vi kommer att säkerställa en bättre samordning och undvika onödiga upprepningar framöver.

Vi uppskattar att du tog dig tid att informera oss om detta, och vi hoppas att vi kan göra det bättre framöver.

Greenmtach.se
Kundtjänst

Hej Lars,

Tack för din recension! Det är glädjande att höra att så många företag tog sig tid att besöka dig och att du fick offerter från samtliga. Vi är glada att vår tjänst hjälpte dig att komma i kontakt med flera leverantörer.

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling från ett antal seriösa entreprenörer som offererar den eftersökta tjänsten.

2 dicembre 2024

Hej Lars!

Tack för din recension! Det är fantastiskt att höra att du upplevde vår tjänst som enkel och smidig, både för att komma i kontakt med leverantörer och för att kunna jämföra priser. Vi strävar alltid efter att göra processen så bekväm som möjligt för våra användare.

Valutata 3 stelle su 5

Frågorna var inte så anpassningsbara

Frågorna var inte så anpassningsbara. 90-150 kvadratmeter? Det borde vara 90-110 110-130 eller något sådant! Värmesystem i mitt hus så fanns det bara att välja mellan vatten och 1 till eller båda. Men jag hade inget av det. Så när säljaren ringde mig så var det många saker som inte stämde in på vad han skulle erbjuda mig på offerten. Det jag tyckte om är att jag kan får erbjudande från olika företag utan att jag själv behöver ringa runt. Men frågorna som jag svarade på behöver utvecklas till mer detaljer så att säljarna som ringer upp kan erbjuda mig rätt saker. Tack mvh Jonas

27 novembre 2024

Hej Jonas,

Tack för din utförliga feedback och för att du delar din upplevelse! Vi beklagar att våra frågor inte kändes tillräckligt anpassningsbara för dina behov. Din input om att lägga till fler och mer specifika alternativ, både vad gäller husstorlek och värmesystem, är väldigt värdefull och något vi kommer att arbeta på. Vi strävar alltid efter att förbättra vår process så att våra samarbetspartners kan erbjuda mer relevanta lösningar från första kontakt.

Greenmtach.se, Kundtjänst

Valutata 5 stelle su 5

Bra väldigt bra och seriös jag är glad…

Bra väldigt bra och seriös jag är glad och tacksam att jag kom i kontakt med er.

25 novembre 2024

Hej Dimitris,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att du är nöjd och uppskattar vår tjänst.

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt smidigt att få kontakt med…

Enkelt smidigt att få kontakt med leverantörer, till lika att kunna göra prisjämförelser.

23 novembre 2024

Hej Johnny!

Tack för din recension! Det gläder oss att du upplevde vår tjänst som både enkel och effektiv. Möjligheten att snabbt jämföra olika leverantörer är något vi vet att många uppskattar, och vi är glada att det fungerade så bra för dig.

Valutata 5 stelle su 5

Fem minuter efter mitt besök på…

Fem minuter efter mitt besök på GreenMatch hörde det
Första företaget av sig och bokade ett besök och gav mig en offert.

22 ottobre 2024

Hej Göran!

Tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att höra att det gick så snabbt och smidigt att komma i kontakt med ett företag efter ditt besök på GreenMatch. Vårt mål är att koppla samman dig med pålitliga leverantörer på ett snabbt och effektivt sätt, så det är fantastiskt att höra att processen fungerade så bra för dig.

Tack igen för din feedback och glad fredag på dig!

Ta klivet och testa .

Riktigt bra upplägg och enkelt att förstå sig på sidan . Fick ett flertal riktigt bra företag inför mitt val av luft/vattenvärmepump .
Prova själva . Riktigt bra !

5 ottobre 2024

Hej Tobhias!

Stort tack för din entusiastiska recension! Vi är så glada att höra att du fann vårt upplägg både enkelt och smidigt att använda, och att du fick flera riktigt bra alternativ när du skulle välja din luft/vattenvärmepump. Det är precis den typ av upplevelse vi hoppas att våra användare ska ha!

Att du rekommenderar oss betyder mycket – tack för att du delar din upplevelse! Vi ser fram emot att hjälpa fler kunder precis som dig.

Greenmtach.se, Kundtjänst

Valutata 4 stelle su 5

Fick 4-5 offerter som räckte för att…

Fick 4-5 offerter som räckte för att finna en seriös leverantör.

10 settembre 2024

Hej Lennart!

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du fick offerter som hjälpte dig att hitta en seriös leverantör. Det är precis det vi strävar efter – att göra processen enklare för dig genom att förmedla kontakt med pålitliga aktörer.

Tack igen för att du delade din upplevelse!

Greenmatch, Kundtjänst

Valutata 5 stelle su 5

Mycket snabb återkoppling från…

Mycket snabb återkoppling från leverantörer

27 agosto 2024

Hej Karolina,

Tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att höra att du fick en mycket snabb återkoppling från våra leverantörer. Vi arbetar hårt för att säkerställa att våra kunder får snabb och pålitlig service.

Skulle du behöva mer hjälp eller ha några frågor framöver, är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Greenmatch, Kundstjänst

Valutata 5 stelle su 5

Bra samtal let att förstor gick som jag ville bra och tack för samtalet och information 1 2 3 4 5

Bra information och stor tack för help detta jag upplever som mycket positivt

12 agosto 2024

Risposta di GreenMatch.se

Hej Enam, tack för din feedback!

Vi är mycket glada över att processen gick smidigt och att du fick den hjälp du behövde. Vi önskar dig vidare stort lycka till med processen.

Vänliga hälsningar
GreenMatch Kundtjänst

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig kundtjänst ringde upp mig och…

Trevlig kundtjänst ringde upp mig och kollade av lite uppgifter. Efter att jag ett par h senare fått första offerten dök möjligheten att recensera upp. Tycker deg verkar toppen!

15 luglio 2024

Hej Ulrika,

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår kundtjänst och att offertprocessen fungerade smidigt för dig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service, så det betyder mycket för oss att du känner att vi lever upp till dina förväntningar.

Om du har några fler frågor eller behöver vidare hjälp, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig!

Ha en fantastisk dag!

Kundtjänst, Greenmatch.se

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più