Greenland Travel Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Gør din rejse smertefri, rejs med Greenland travel! Vi har fået fantastisk service hele vejen igennem. Alt var planlagt fra deres side og fungere som smurt, med kompetent, venlig og kvalitetsservice... Leggi di più

Godt og professionelt rejseselskab. Vi havde en helt uforglemmelig rejse til Grønland med Greenland Travel. Gode hoteller, god forplejning, god hjælp og information fra guider/rejseledere og ikke mind... Leggi di più

Meget spændende og koncentreret tur. Gode guider. God indkvartering på Polar Lodge som passer godt til en sådan tur. Hotel vil efter min mening være "for fint". Turen til indlandsisen bør være... Leggi di più

Vi var på Svalbard med Hurtigrutens skib Fram. Det var en på alle måder fantastisk tur. I hele planlægnings- og bookingfasen havde vi et meget fint samarbejde med Grønlands Rejsebureau, som kompe... Leggi di più

1. Agenzia viaggi

Greenland Travel (Grønlands Rejsebureau) har et stort udbud af rejser til Grønland. Vi er eksperter i Grønlandsrejser. Vi taler sproget. Vi kender kulturen. Vi er engagerede i lokale forhold og støtter sociale projekter. Vores ekspertise og faglighed gør, at vi altid kan tilbyde produkter og løsninger, der understreger vores position som den foretrukne grønlandsspecialist. Både når det gælder pakkerejser og skræddersyede rejser.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Godt program

Er netop kommet hjem efter 5 dage i Kangerlussuaq. Turen hedder "vinterdage på kanten af indlandsisen" og levede til fulde op til forventningerne!

9 febbraio 2016

godt arrangeret

Grønlands rejsebureau arrangerede vores tur,august 2015, hvor vi bla. skulle besøge vores plejebarn, der idag bor i Nuuk - så vi skulle have nogle private dage
deroppe, efter veloverstået familiearrangementer tog vi videre med fly til
Ilulissat og fik virkelig en på opleveren, isbjerge, bræer og overnatning ved
port Victor - alt klappede og var virkelig godt tilrettelagt. Vi kommer helt sikkert tilbage og har anbefalet til alle vi kender.

hilsen Marianne og Erik

30 settembre 2015

Fantastisk tur - Godt Rejseselskab

Vi vil meget gerne anbefale Grønlands Rejsebureau, hvis man tænker på en tur til Grønland. Vi var på rundrejse i Grønland 12 dage i juni 2014 og alt klappede fint. Fantastisk tur, helt igennem godt planlagt og dejlige mennesker deroppe til at tage imod os. Rigtigt fint turprogram og en skøn oplevelse at bo i skønne luksushytter i Eqi i 2 nætter. Vi besøgte også Diskoøen hvilket også er en smuk tur. Vi boede i alt 5 nætter på Hotel Arctic, hvilket på ingen måde kan være bedre, skønne værelse, dejlig restaurant og dejlige mennesker omkring os.
Om 1½ mdr. går turen igen af sted med Grønlands Rejsebureau i 11 dage, det er også en form for rundrejse. Besøg flere byer og sejle med Kystskibet til Ilulissat.
Personalet på Grønlands Rejsebureau er altid veloplagte og dejlige at snakke med.
Så tag bare af sted - du vil aldrig fortryde det.
Bodil og John Hansen

30 settembre 2014

Dejlig tur med Greenland Travel

I maj besøgte min mand og jeg Sdr. Strømfjord og Jacobshavn (kan ikke huske de grønlandske navne, undskyld!). Vi havde en dejlig tur, hvor der var en masse gode oplevelser. Indlandsis, issejlads, hvaler, gode vandreture, gode guider, fine overnatningssteder og god mad. Godt arrangeret og fin info. Super tur

24 settembre 2014

Premium service

Very good service. Smooth and hassle free. Looking forward to going now. I search through a lot of websites and found very little by the way of a good deal. The price i paid for this holiday was unbelievable and no other company was able to match it. The tour looks amazing and i didn't find it on any other site.
Thank you!

23 maggio 2014

Et rejse bureau som åbenbart ikke ønsker nye kunder

Jeg kontaktede bureauet for en speciel rejse til Grønland....
Ringede fredag den 21/3-2014 og fik at vide at jeg nok skulle tale med Lars.. Han var der ikke den dag man lovede at Lars ville ringe retur mandag.... Fredagen EFTER havde jeg intet hørt og ringede derfor igen... Jeg fik fat i Lars som ikke mente han havde hørt noget om mit navn eller mit ønske. Han lovede så straks at skrue et rejse tilbud sammen som ville dække mine ønsker....

Det var fredag den 28/3-2014 i dag den 8/4-2014 har jeg stadig absolut INTET hørt fra Grønlands Rejse bureau...
Så kan man jo overveje om det er et selskab man tør samarbejde med når man ellers er klar til at investere mange penge til sit livs rejse..
Nu benytter jeg så TrustPilot som kontakt, da det åbenbart IKKE hjælper at kontakte dem personligt...
Jeg håber så at få en form for respons ?

9 aprile 2014
Logo di Greenland Travel

Risposta di Greenland Travel

Hej Poul,

Mange tak for din opsang og tak fordi du følger op. Som min kollega Lars også selv nævnte for dig i telefonen i dag, så er det simpelthen ikke godt nok, og er ikke en del af den service vi ønsker at levere. Vi skal naturligvis sikre at beskederne internt bliver lagt ordentligt videre og sikre besvarelse og behandling af de ønsker der kommer ind. De individuelle mere skræddersyede rejser tager naturligt lidt ekstra tid, og i travle perioder (som nu) burde du og andre potentielle kunder, som minimum gøres opmærksom på en mulig ventetid, samt en indikation om hvornår tilbuddet kan forventes fremsendt.

En uforbeholden undskyldning skal derfor lyde til dig Poul Hansnæs. Jeg ved at min kollega Lars i skrivende stund netop har færdiggjort oplægget, og vi håber derfor at det netop fremsendte rejsetilbud vil opfylde dit nævnte ønske om dit livs rejse.

Ellen Schmidt, Produktchef

Alt ok-godt rejsebureau,og storartet service!.

Jeg har brugt Grønlands Rejsebureau til flere ferier oppe i Grønland,og alt har været godt hver gang.
Men min bedste oplevelse fik jeg nok dengang da jeg bestilte en rejse med Fram ned til Antarktis hvor jeg blev opgraderet af Grønlands Rejsebureau til en mini-suite på Fram sammen med min rejsekammerat-det var bare helt fantastisk godt,og hævede det hele op på et helt andet niveau end jeg havde forventet!.
Stor tak og ros til Grønlands Rejsebureau for den gode service og for opgraderingen!.

21 marzo 2014

Fremragende rejsearrangør

I hele planlægnings- og bookingfasen havde vi et meget fint samarbejde med Grønlands Rejsebureau, som kompetent kunne råde og vejlede bl.a. omkring valg af kahyt.
Da vi bookede en rejse til Antarktis, mødte vi den samme kompetance og hjælpsomhed.
Når vi engang skal til Mars eller Jupiter,booker vi derfor også disse rejser hos Grønlands Rejsebureau ;-)

22 febbraio 2014

Rejse til menneskenes land

Det er altid en fornøjelse at rejse til grønland med greenland travel. De har kendskab til grønland, og deres udflugter er med guider som ved en masse om grønland og de specielle steder man kommer ud til. Jeg har prøvet det flere gange, og er ikke blevet skuffet endnu. Og jeg skal helt sikkert også afsted igen.
Det er ikke luksus rejser, men det er heller ikke det jeg forventer. Luksus pool rejser er for dovne mennesker, grønland er for aktive mennesker.

13 febbraio 2014

SKUFFENDE!

Godt 42.000 for ja 1 døgn i Island og 10 i Grønland... Aldrig har jeg ringet så mange gange hjem for at klage over noget før!!
Aldrig om jeg igen vil bruge Greenland travel!
Aldrig om jeg vil anbefale dem igen.. Er virkelig skuffet og sikke lidt de havde styr på både i Island og i Grønland :-(
Book Aldrig med guide spild af penge!! Køb en lomme GPS så er oplevelserne meget større og meget billigere spar de penge!
Sej aldrig ud fra øst Grønland hvis pak isen ligger i indsejlingen var lige før det gik galt på vej retur da de jo mener de har styr på det hele øh måske... Måske ikke.. Tror mere på de lokale end en tilflytter fra dk.. Og ALDRIG sig ja tak til at skippe hotellet i Island den sidste dag for at flyve kl 01 dagen er ødelagt da man ikke kan ret meget end at glo i lufthavnen da de ikke lukker en ind før kl 22.:-o. Alt for mange dårlige informationer hele vejen igennem :-(

13 febbraio 2014
Logo di Greenland Travel

Risposta di Greenland Travel

Hej Tommas,

Tak for dit input.

Vi har, som du ved, både behandlet din klage mundtligt, ved et dialogmøde her hos os og efterfølgende skriftligt, efter at vi havde fået mulighed for at undersøge sagen hos vore samarbejdspartnere i Grønland og Island.

Her kunne vi konstatere, at vi ikke kan erklære os enige i hovedpunkterne i din anke, og at vi ser forskelligt på, hvorledes tingene hænger sammen både aktuelt i jeres tilfælde, men også generelt i forhold til de ellers gode tilbagemeldinger, vi har fra gæster, som har besøgt samme destination. Vi har fortsat fuld tillid til vores samarbejdspartnere og deres dispositioner og mener, at vi leverer et både oplevelsesmæssigt og logistisk godt produkt til vore kunder.

Vi er naturligvis meget kede af, at du fortsat sidder tilbage med en skuffende oplevelse af jeres rejse, og at vores ellers seriøse og professionelle tilbagemelding på din klage ikke har ændret på din opfattelse. Desværre er det nogle gange sådan, at man som kunde har én opfattelse, og vi som rejsebureau har en anden opfattelse – i disse tilfælde tilskynder vi altid til, at du som kunde går videre og klager til det danske Rejseankenævn, som er en uvildig instans, der behandler klager.

Ellen Schmidt, Produktchef